slide show

FREDAG & IDOLFINALEN

Trevlig dag i skolan måste jag säga. På socialkunskapen lyssnade vi bara på redovisningar, haha älskar att man inte behöver jobba något då. Sen var det håla och då satt jag, Maja, Samir och Ralle och spelade bluffpoker i över 1 timme. De lärde mig hur man spelade, askul ju! :)

Fast jag har verkligen INGET pokerface haha, man ser ju direkt om jag bluffar.. Något jag måste öva på! Dagen avslutades med spanskaprovet som faktiskt gick bra! Glosorna kunde jag och grammatiken och nästan alla meningar kunde jag faktiskt med, underbart. Blir kanske VG?

Och det var också sista provet för den här terminen, helt fantastiskt. Dock är det några redovisningar och lite annat skit kvar.. Ikväll är det ju final i idol, vem hoppas ni vinner? Jag skiter faktiskt i vilket eftersom jag inte gillar Minnah eller Jay. Attans vad jag är arg att inte Olle är i final.!


Dessa två killarna borde lätt stått i finalen. Olle & Daniel = en awesome final? Men tyvärr..

Förövrigt så ÄLSKAR jag att det är fredag, ska inte göra nånting idag :)Kommentarer

Var med och tävla om en länkning på Dagens Trailer!

Det ända du behöver göra är att Tipsa om en film som du tycker är bra, det är bara att tipsa om en film i Dagens Trailer inlägget och sedan så kommer du att få Tips om en film varje dag från min Blogg.

MVH LadyYasmine

Haft en bra dag? :)Du ska la se finalen ändå? :)

Daniel och Olle kommer ju uppträda ;)

kul att du håller med (:

Haha jag har inte heller något pokerface.

» anna

olle var så bra i öppningnumret! :)

» Sara

Jag kollar inte på Idol, men verkar som om Jay kommer vinna om man läser på alla bloggar :)

Tack vad roligt att du tyckte om den :)

» Linda

OLLE :D<3


Kom ihåg


Trackback