slide show

Superdupermigrän!

Usch vilken hemskt dag.. Igår pluggade jag ju lite halvt ihjäl mig och när jag skulle sova vid kl halv 1 så fick jag ont i huvudet, hoppades att det skulle bli bättre när jag vaknade men icke! Vaknade alltså med en riktig migrän, men var tvungen att ta mig upp och dra till skolan ändå pga. provet. Var jätteseg på morgonen och hade tänkt repetera historian men det blev ju inte av.

Lyckades på något sätt ta mig igenom de 2 första lektionerna, även om jag bara ville lägga mig ner och dö, haha.. Men på lunchen fick jag så sjukt ont och sen hade vi ju då historia prov. Vilket förövrigt gick åt helvete eftersom jag inte alls kunde tänka klart.. Det var 10 frågor och jag vet att jag kunde alla mycket bättre egentligen men orkade verkligen inte skriva mycket alls. G blir det ju men tror inte mer tyvärr -.- Förövrigt så blev jag lite sur på provet eftersom jag hade pluggat asmycket på wienkongressen och industriella revolutionen där det kom 1 fråga! Då blir man ju bara aaaaarg. Skönt att det är över nu i alla fall! Annars var jag lite off hela dagen i skolan idag, på spanskan gjorde jag inte ett dugg.

När jag kom hem hade jag ännu mer ont, tog medicin men det hjälpte inte ett skit. Sen mådde jag så dåligt så jag var tvungen att spy = inte trevligt! Brände i halsen som satan efter det, vilket det fortfarande gör.

Nu mår jag som tur är liiite bättre, efter nästan 24 timmars migrän jao.
Ikväll blir det en mysig hemmakväll, med god mat, chips & idol. Låter väl rätt okej? :)


På sistonde har jag migrän alldeles för ofta, ungefär 1 gång i veckan nu och då gör det riktigt ont. Vad kan det bero på? Sömnbrist eller?
Kommentarer
» anna

usch för migrån :/ det kan nog bero på sömnbrist eller stress tror jag..


Kom ihåg


Trackback