slide show

Opinions?

Morgonen började med att jag, Amanda, Samir och Lovisa skulle hålla i en varsin gruppdiskussion på socialkunskapen. Omg säger jag bara.. Seriöst, hur kan man leda en diskussion när det typ är 3 personer som snackar bara? Av hela stora gruppen. Alla andra satt tysta som möss och man fick verkligen tvinga fram de till att säga något. Vet ni hur svårt det är att ha en diskussion om ingen snackar?

Liksom om man frågar, ja tycker du att man ska få bära slöja på skolan/arbetsplatsen? "ja" och sen inget mer. Ja men varför tycker du det då frågade jag? "jag vet inte" men snälla nån, man har väl en åsikt? Och det var samma sak med Amanda, Lovisa och Samirs diskussioner. Sjukt tråkigt att det inte var fler som engagerade sig. Samir hade om dödsstraff och det finns ju grymt mycket åsikter om det, men nej det blev inte en mycket större diskussion än min. Till slut blev vi bara irriterade.

Har en mycket tråkig dag framför mig, måste plugga spanska HELA dagen. Skönt att sluta såhär tidigt. Men jag orkar verkligen inte plugga.. Men jag MÅSTE. Pluggar från 13.30-19.30, med typ 5 minuterspauser då&då? Jippi -.-


Min motivation till att plugga in 100 glosor och sjukt mycket grammatik är på 0,000000 just nu.Kommentarer
» Robin

Glosor är så tråkigt! :OJa i sverige är skalen inte alls roliga :/

haha stackkaaars.. drygt med plugg :/

Låter verkligen som en tuff morgon. Lite blyga personer kanske?

Superkul att du är med i veckans blogg. Vinnaren utses på onsdag. Håll utkik då snygging ;)

KRAM! ♥

usch, boring, men lycka till!

Sv: ja stackars dig vad mycket.. men vissa saker får man leva med helt enkelt :S

Ha en fortsatt fin torsdagskväll!

me 2!

FY FAN FÖR SKOLAN OCH PLUGGG!! nu strejkar jag snart!SV: taaaackelitaaack

PUSSS NATTI

Oh roligt värre med lussevaka.

Aldrig varit på en själv men men =)

Hur länge pågår den=)?

sv: Okej ^^

Jag har precis sett lite Harry Potter och funderar på att städa lägenheten... men det börjar faktiskt bli lite sent för det :) Vad gör du?


Kom ihåg


Trackback