slide show

Härlig onsdag

Kom typ nyss hem från skolan efter en bra onsdag! Hade håla på morgonen och sen historia där jag och Maja fick tillbaka vårt kollage om Marco Polo som vi gjorde för över 1 månad sen. Vi och en till grupp fick MVG, yeah we did it girl! :D Jag och Maja la ner sjukt mycket tid på det, bra att det lönade sig i alla fall.

Sen var det lunch och Samir låste ute Maja i typ -10 grader, haha stackare! Sen höll han på en massa och jag skrattade ju nästan ihjäl mig, fick ont i magen av allt skratt. Haha min klass är så härlig!

Dagen avslutades med svenska talet som jag var sjukt nervös för, nu är det i alla fall över. Hur gick det då? Jag vet inte riktigt.. Folk sa i alla fall att det var bra men dock vet jag att jag pratade för snabbt så det blev icke 3 minuter.. Jag pratar alltid dubbelt så snabbt när jag är nervös typ. Aja.. Fast varför ska man vara nervös egentligen? Jag har ju världens bästa klass, så inget att vara nervös för där! S2SHB är helt enkelt underbara.

Nu ska jag äta något och sen plugga. Historia provet närmar sig och jag börjar stressa över det. Historia är ju så sjukt tråkigt också.. Tänkte plugga från 15-19.30 och sen flera timmar imorgon. Borde räcka!


Bild från sommaren, jag, Monika & Karolina. Nu är det -16 på morgonen, buhu.Kommentarer

åååh, underbar bild!svar: jaa, det är klart! vilken tur!:)

sv; håller med dig :)

Åhhh.. sommmmar! <333


Kom ihåg


Trackback