slide show

Bilder från igår

Nu tänkte jag visa lite bilder från mammas födelsedag igår. På morgonen kom jag in med en bit av hennes favorittårta som jag hade köpt på chicco och sjöng för henne, hon blev glad! Sen så hade jag glömt fördelsedagskortet i bilen så jag fick fixa med det i skolan. Efter skolan så bjöd jag och brorsan mamma på kinamat i en restaurang i stan, hur mysigt som helst. ♥

På restaurtangen fick hon även en liten present och så passade jag upp henne hela dagen :)
Efter vi hade ätit så gick vi till glitter en snabbis och där fick jag en ring.. Hehe, vem var det nu som fyllde år egentligen? Aja det är i alla fall en julklapp men jag fick den tidigare, ni får dock se den på julafton ;)


Mami!

Presenten och kortet.

Trevligt att brorsan var med också, vi brukar faktiskt inte göra så mycket tillsammans! (Han är 8 år äldre än mig, liksom inte riktigt samma intressen då)

Kolla vilket sött kort hon fick :)

Såhär skrev jag i. På andra sidan står det; Du är som en diamant, dyrbar med sällsynt, det kom Alexander på och jag tyckte det var så gulligt så jag skrev det!


Food.Kommentarer

så mysigt :)

ilken god mat, och vad mysigt så glad att hon blev glad, tkr nästan att det är lika roligt med andras födelsedagar sopm sin egen :DSV: TACK :DPUSSS NATTI

Godnatt och sov gott sötnos :) <3

sv: ja , fast skulle vilja ha en liknade :(

har ju en fast i märket Canon men vill ha en i Nikon också haha

vad mysigt det ser ut, och vad gott!!!svar: tack:)

Oh vilken härlig dag ni måste ha haft =)

Gulligt skrivet på kortet.Har du vart snäll i år då? ;)

Ni ser ut att haft det riktigt mys!


Kom ihåg


Trackback