slide show

Eric Saade, 7/8- helt underbart!

Vi hämtade upp Josefin i stan och sen åkte vi mot Immeln, det var asvarmt i Hässleholm men när vi kom till Immeln blev det mycket sämre väder, började till och med regna sen.. Det var inte så långt som vi trodde, tog typ 30 min att köra.

Vi var där ungefär vid halv 4 så det var bara att sätta sig ner på sin solstol och vänta, efter typ 15 min kom Eric Saade i en bil och alla sprang dit direkt. Han var så snygg! Klockan 4 var det dags för bröderna Rongedahl och eftersom jag och Josefin satt precis vid högtalaren så kan ni ju gissa att min migrän inte gick över haha! Vi var i alla fall tvungna att sitta där och lyssna på de i en timme, tråkigt som bara den men vi ville inte lämna våra platser. Efter typ 2 timmar började äntligen Masquerade tour, den började ritkigt coolt. Kolla in videoklippet här!

Update: har suttit i 2 timmar nu och försökt få upp klippet på videofyme och en till sida men det funkar ju inte, ahh blir så arg! Orkar inte försöka mer idag, provar imorgon istället.

Alla blev som galna när Eric kom ut, tredje gången jag träffar honom. Och kan ju säga att han blir snyggare för varje gång, gryyymt söt kille det där OCH snäll! Eric sjöng alla 11 låtar på sin skiva och en extra låt. Bon Jovis om jag inte minns fel? Den bästa dagen i mitt liv, jag och Josefin stod som sagt längst fram så vi såg hur bra som helst. 1 timme, längst fram och lyssna på Eric. Det är underbart. Har nog 200 bilder så ni ska få se de men jag delar upp i några delar. Efter det var slut trodde vi att man skulle få autograf eftersom de sa det innan men det fick man tydligen inte, blev så besviken! Jag som hade med mig Erics present och allting..

Eric ska till Kstad imorgon och eftersom jag har världens snällaste mamma så sa hon att hon skulle skjutsa oss dit, så jag får träffa han imorgon också! Och då ska han sjunga 3 låtar tror jag, alltså blir det inte masquerade tour men sen blir det signering. Lovely ♥


Jag och Josefin i väntan på att Eric ska komma ut.

Ser ni Eric i den vita skjortan? Vi blev så glada haha!

Bröderna Rongedahl, inte så bra enligt mig!

När de tog fram allt för Masquerade Tour.

Den coola inledningen! Jag ska få in klippet imorgon..

Innan Eric kom upp på scen var dansarna där och dansade.

Eric Saade!

Första låten var masquerade, grymt!

I början fick jag mycket bättre bilden än sen, då var han bara i mitten hela tiden -.-


Lite konstigt inlägg, i know men jag har ont i huvudet och är trött. Vi hörs imorgon istället. Sov så gott!



Kommentarer
» LISOU

Hehe. Kan förstå de :)

» sarah

okok =) jag ösnkar han lycka till =)

han säger tack =)



jag äslar han tattos

fin blogg! :D

hejhej :D fin blogg! :)

sv: Ja gör det ! :D

» Kicki

Hej och godmorgon på dig :)

Vad har du för dig en dag som denna?

» Myran

Kan tänka mig det var kul, fast trist att du hade migrän! =/

va fina bilder du fick :))

ja de hade vatt kul om man kunde fått de :)

Visst var han bra! Jag var där också:D Jag såg dig men var med några kompisar som jag inte riktigt ville lämna :P En av mina kompisar fick hans handuk i huvudet när han kastade den ;D

Rongedahl tycker jag är så jäkla balla!

Eric Saade's musik har aldrig fallit mig i smaken dock. :)


Kom ihåg






Trackback