slide show

En helt vanlig onsdag

Kom hem för cirka 3 timmar sen men det är först nu jag satte mig vid laptopen en stund. Slutade tidigare idag och det gillas. På morgonen hade vi socialkunskap, kollade klart på filmen och fick reda på vårt slutbetyg. Fick även tillbaka mitt arbete, blev ett mvg trots allt! Och det betyder att jag har fått MVG i slutbetyg :D Det var tydligen värt att lägga ner så mycket tid på mina arbeten för det känns härligt att få ett mvg. Sen engelska, hade muntlig redovisning. Gick väl okej antar jag, var dock så nervös innan.

Lunch och sen en intressant svenska lektion hahah! Fick tillbaka uppsatsen, vg+. Kunde varit bättre men det blev lite konstigt, rubriken var en dag i april så hade jag skrivit om sommarlovet, haha?! Fail alltså.. Jag var trött den morgonen hehe. Sen läste Robin & Maja upp sina uppsatser. Så bra :) Majas uppsats min första kärlek blev ju lite kul eller vad säger du Maja? ;) I alla fall, mycket skratt. Efteråt naturkunskap och om man var färdig med frågorna fick man gå, jag tog då ut min andra lediga bildlektion så jag slutade vid 13.10 ungefär. Satt kvar och väntade på bussen en stund.

Nu ska jag plugga matte, prov på fredag. Vi hörs senare, roligare inlägg kommer då ♥Kommentarer

Grattis till betygen! ;D

» dee

sv: Känner som du, är ganska trött här med. haha

Tack så mycket, en av mina favobilder på Måns ^^ haha

» Maja

Hahahaha!! Fy va alla var nyfikna XD Ralle trakkade mig t.o.m på msn sen om det x) Jag lär nog få höra mer om det imorn haha :D <3

Maja: hahah ja verkligen ^^ ojdå xd berättade du för honom då? :P <3


Kom ihåg


Trackback