slide show

Hola

Har precis pluggat spanska glosor, varför börjar jag alltid plugga vid 22 på kvällen? Det är en bra fråga det haha, dock något jag måste ändra på!

Nu har jag laddat min ipod med nya favvo låtar så ska krypa ner i sängen och lyssna lite sen sova. Fast egentligen fattar jag mig inte riktigt på min ipod. När jag äntligen lyckas få in några låtar så försvinner vissa andra. Suck alltså, och sen så segar blogg.se så sjukt mycket! Gör det det hos er också? Och jag har inte världens bästa tålamod precis hehe..
Börjar i alla fall 8.15 imorgon, hemma efter 16.00. Imorgon är det min tur att ha naturkunskap, :( Joanna, jag är avis på dig som får sluta tidigt haha!

Ciao ♥



Kommentarer

Bra att plugget blev av iaf :)

jaa jag var fast i det i början sen kollade jag inte på det men nu har jag börjat kolla igen HAHA , jaaa alla boxar är dyra tyvärr!

Älskar klackar! Jag får mycket bättre hållning av det eftersom jag måste vara väldigt rak i ryggen när jag går med höga klackar. Eftersom jag har "probelm rygg" blir det faktiskt bekvämare med klackar och dessutom är jag väldigt van, tycker inte det är skönt att gå med platta faktiskt, i så fall ska de vara bra uppbyggda =)



Jag åker på eftermiddagen så jag går halva skoldagen!

» natta

:D

Jo, tack det är bra! Händer idag? :)

hur mås det idag?

» Linda

söt blogg:)

» Myran

Har alltid tyckt om nitar & kedjor =)

Å va kul att du lär dig spanska! Jag ska också börja hade jag tänkt :). Ja det har segat för mig med! Fett irriterande!

» Em

Tack så mkt för rösten <3 !

Hallå tjejen! hur mås det? :)

» Tess

Hejsan :)



Just nu pågår en Veckans Blogg-tävling i min blogg, där jag försöker hitta alla intressanta, roliga bloggar där ute. Det hade varit kul om du vill vara med! Jag ska snart utse finalisterna, så om du vill vara med är det bara att anmäla dig i detta inlägget:



http://tesswaltenburg.blogg.se/2009/october/veckans-blogg-tavling-here-we-go-again.html



Kram, Tess

» adela

sv: tack caroline :]

Sv: Haha jaså :)



Tack :) Köpte det på H&M!

» SARAH

Hejsan!

Jo det är Stora sten på den västra sidan om jag minns rätt(men väldigt mjuka och slipade av vågorna, så det är inte hårt eller vasst liskom)

och på den östra är det mer sandstrand, men inte helt sand vad jag vet. Men det är ganska skönt att inte få med sig en massa sand i alla väskor, håret och på allt man har med sig till stranden. Faktiskt så känns det rätt fräscht=)



Ja men det är för att du helst inte vill plugga och skjuter på det till 22.00 när du tänker att alla andra sysslor är gjorda och du kan slappna av för att bara ägna dig åt plugget, men då är det ju försent=)



Föresten, jag har själv gått ut både högstadiet och gymnasiet och ta vara på tiden där och ge skolan lite extra krut. Själv läser jag på komvux nu för att fixa mina betyg eftersom jag inte hade alls bra när jag gick ut gymnasiet. Så även att det är jobbigt så lägg lite extra energi på det nu så du slipper det sen om du skulle behöva/vilja läsa vidare. Då kommer bli stolt över dig själv!



Sköt om dig



kram/ SCVA

» SARAH

förresten jag har röstat på dig nu, så du vet

hihi, hur är läget idag då? :*

» emma

hoppas du har en bra torsdag? / fröken bitterfitta

hellåå , vad tycker du jag ska ha för nytt bloggnamn ? :) Kolla det senaste inlägget . BEHÖVER VETA VAD JUST DUUUU TYCKER :) <3



Allt bra annars ? :)


Kom ihåg






Trackback