slide show

Ikväll avgörs det

Final i Globen ikväll. Vem tror ni kommer vinna? :)
Skriver lite vad jag tycker om varje bidrag.

 Måns Zelmerlöw " Hope and Glory" - Själva låten tycker jag är sådär. Cara mia var enligt mig mycket bättre, men Måns har otrolig scen närvaro och framför låten bra. Melodin sätter sig i hjärnan och tror att han kommer vinna eller komma 2;a.

Caroline af Ugglas "Snälla, snälla" - Ja snälla, snälla ta bort den här låten! Låten är inte bra alls, men mest stör jag mig på henne. Hon står där och sjunger sin låt och gör inget speciellt och ändå går hon vidare. Nej usch enligt mig!

Agnes "Love, love, love" - Låten är rätt så bra, fast inte en av de starkaste. Agnes är en duktig tjej och har alltid gillat henne. Kommer nog hamna någonstans i mitten.

HEAT "1 000 miles" - Rock i melodifestivalen? nä inte min smak. Låten är väl kanske inte den sämsta, men han som sjunger tycker jag inte alls passar in i rock. Hade gärna sett The Poodles göra den. Låten platsar inte i melodifestivalen.

Emilia "You´re my world" - Detta är min absoluta favorit låt, men tror tyvär inte den kommer vinna. Emilia gör den jättebra och en sån där mysig och annorlunda låt.

Alcazar "Stay the night"- Ännu en disco låt av Alcazar. Jag tycker att alla deras låtar ungefär låter samma. Disco hit och disco dit. Visst de dansar bra, men låten ingen höjdare.

Sarah Dawn Finer "Moving on"- Finns egentligen inte så mycket att säga om låten. Ett okej framträdande och fin låt, kan dock bli lite skrikig på vissa ställen.

EMD "Baby goodbye"- Denna låten gillar jag, har en stor chans att vinna! Det enda jag inte tycker om är deras framträdande på scenen. Tycker det blir för mycket med hattarna, käpparna osv. Annars så är killarna mycket duktiga.

Sofia "Alla" - Låten är bra och grekiska är ett vackert språk, men kanske inte passar riktigt in i den svenska melodifestivelen? Hon skulle säkert gå långt i den grekiska.

Molly Sandén "Så vill stjärnorna"- Molly har en fin och bra röst, men inget mer enligt mig. För mycket Sonja Aldén kopia med vit klänning och svensk ballad.

Malena Ernman "La voix"- Jag är inte precis ett fan av opera. Tycker inte alls det passar in i melodifestivalen, men antar att hon är rätt duktig annars.

Så detta är vad jag tycker :) Jag tror att Måns eller EMD kommer vinna, men man vet aldrig med svenska folket. Bara inte Caroline af Ugglas vinner!



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback