slide show

Bröllops duellen & Vera Wang

Igår kollade jag på filmen Bröllops Duellen. Jag tyckte den var väldigt bra, en sån där feel good film. Såg aldrig den när den var på bio, så den går lika gärna bra att kolla på hemma =)


Filmen handlade om bästisarna Liv och Emma. De har, enda sen de var små drömt om ett juni bröllop på The Plaza och nu när båda är förlovade är bröllopsplanerna i full gång. När det sker en dubbelbokning och deras bröllop kommer på precis samma datum, plats och tid börjar bråket. Den var väldigt underhållande faktiskt och visar hur man från bästa vänner helt plötsligt kan gå över till värsta fiender. Och att vänskap till slut är det viktigaste av allt.
 
båda hade på sig väldigt vackra bröllops klänningar från Vera Wang.
Vilken tycker ni är finast?

själv tycker jag att denna var vackrast! :)Kommentarer
» Lina

6,5! Vad duktig du är!Jag hade pump ett par år men jag tröttnade på att alltid ha en extra "kroppsdel" utanför kroppen. Varje gång man ska duscha eller bada så måste man planera för att kunna koppla bort den. Och att alltid behöva planera sina kläder efter pumpen. Nej det var inte min grej. Och sedan Lantuset kom så har jag ju insulin 24 h om dygnet utan att behöva pump. Inte samma effekt, men bättre för mig! Men testa! Jag har en kompis som älskar sin pump! Och min pappa skulle aldrig byta bort sin!

hehe den filmen äger!!__Hejsan! Förlåt om jag stör :(

Jag har dagens fråga nu i min blogg.

Och dagens fråga är; Om du fick tre önskningar,

vad skulle dom vara?

svara gärna i min blogg

http://emmaeriica.blogg.se/2009/june/dagens-fraga.html#commentförlåt att jag stör ännu en gång!Tack!

Svar:Du får ta och pröva lite =)

Kram

Jag kan inte få insulin på normalt vis som alla andra diabetiker kan

Okej men har du nånsin haft en ketonförgiftning??


Kom ihåg


Trackback