slide show

Matteprovet över!

Tja!

Jag satt och pluggade matte till över kl 12 på natten igår och sen drömde jag till och med att jag fick ig på provet, haha ;o Var så nervös hela morgonen.

Socialkunskap först på morgonen, fick reda på att vi ska ha ett stort arbete som ska vara inlämnat sen efter jul, yeah ännu en stor sak. Jag är skoltrött! Och sen fick vi tillbaka våra prov också och vad fick jag jo 42 poäng och MVG var 43! Det är bara sååå himla störigt. Ett ynka poäng ifrån MVG, 1! Man blir ju bara lite irriterad. Fick i alla fall VG++ varför inte mvg- undrar jag -.- Jaja, är ändå nöjd.

Och sen var det matteprov, gud så skönt att det är över nu. Jag vet inte riktigt hur det gick, helt okej tror jag. Borde nog få G, jag hoppas i alla fall det. Provet var lite konstigt och vissa uppg. var lätta, andra svåra. Så 1 prov över & 2 kvar den här veckan. Jag orkar inte.. Måste börja plugga både på spanskaprovet och idrottsprovet, har båda på torsdag. Huhu.

Nu ska jag nörda nintendo lite och sen dra en runda till stan, kanske lämna in datan på lagning fast det gör jag nog imorgon istället. Vill ha min laptop idag med (;

Vi hörs :)Kommentarer

Du förlåt för så sent svar, men kommer inte ens ihåg vad jag skrev sist :OHoppas du har det bra i alla fall! Jag är fortfarande hemma, men jag ska nog till skolan på onsdag i alla fall. Hur är det med dig?

» siri

nej fy vad surt. en poäng är ju INGENTING, usch vad arg man blir när det händer :p lycka till nästa gåpng, du tar du nog mvg: et :)


Kom ihåg


Trackback