slide show

Läxfri dag, wow!

De sista proven för den här teminen är gjorda, imorgon är det fredag, om en vecka är det jullov, min laptop är tillbaka och inga läxor till imorgon. Underbart! Jag kommer inte ihåg senast när vi inte hade några läxor, så skönt att inte ha det idag.

Något som är mindre underbart är att min data har damp typ, kan som sagt inte alls se några nya inlägg som bloggare har skrivit. De senaste inlägg är från den 7;e och det är ju i måndags.. Även om jag går in på min egen blogg är det samma och på Joannas, Mimmies och Kenzas tex. Jag kan inte läsa någons -.- Jag och mami får gå in på dataporten imorgon och fråga vad de gjort?!

Dagen har varit lång och jobbig. Samhälle på morgonen, trodde jag skulle somna. Efter det idrottsprovet som jag va så nervös inför. Fast det gick nog ganska bra. G for sure, minst. Mycket var det iaf, 5 eller 6 hela sidor. Och efter det provet var det dags för nästa prov, spanska. Det gick ännu bättre, inte speciellt svårt och kunde allt förutom några frågeord som jag har fel på. Tre fel kanske, men det blir kanske ändå mvg? (y)

Lägger in lite bilder här i bloggen snart, puss ♥Kommentarer

åh så skönt, jag har bara ett inlämningsarbete kvar att lämna in nu!!! Sammanlagt har jag haft 18 prov/inlämningsarbeten på en månad ;o Och nu är jag nästan helt klar! ((((;


Kom ihåg


Trackback