slide show

ISKALLT.

Förlåt för kassaste uppdateringen! Men nästan direkt efter skolan åkte jag till Kristianstad med mamma, va bara hemma och åt snabbt sen var jag med henne på jobbet i några timmar (så himla kul, eleverna är ju bara för härliga) och sen åkte vi till stan. Hann shoppa i nästan 2 timmar så det blev två klädesplagg i alla fall, lägger in lite bilder snart & sen gick vi och åt på resturang :)

Kom hem vid halv nio och sen dess har jag suttit under en filt och försökt bli lite varm för det är iskallt ute! -6 var det på morgonen och jag höll på att frysa ihäl och ännu värre blev det sen i Kstad. Så sjukt kallt ;o Och ändå var det bara cirka minus 4. Jag skulle aldrig klarat av att bo uppe i Sverige där det nu typ är minus 25 grader. Aldrig i hela mitt liv, fattar inte hur man kan leva där haha. Jag skulle frysit ihjäl. Annars förutom att det är så kallt så är snö riktigt mysigt. Nu ska jag ta ett varmt bad och sen välja ut kläder inför avslutningen imorgon, återkommer snart. Kärlek till er ♥Kommentarer

svar; haha, ja vintern är som en enda stor magisk värld! (;<3gaah, jag visste inte att Rabih hade blogg xd<3

Sv: Tack! :D

Jag önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt år! Stor kram, Jennie.

ja precis.. du verkar gilla honom mkt :P

jag vet det är IIIIIS kallt, och vi ska upp till sälen :D hej - 30 grader typ :O hehe

Sov så gott!

va bra (: rabih uppträder ju i lycksele så du kanske kan åka dit på lördag? hehe

» CArin

Jag vill också gå på avslutning och få en såndär känsla av ledighet/jul känsla...Håller med dig, hade inte heller klarat av allt för många minus. Men upp till 10 gå bra. Om det är vinter vill säga =) Hade vart små kallt att ligga på stranden en dag i juli om det vore 10 minus ute ; )Ha en fin fredag!


Kom ihåg


Trackback