slide show

Happy!

Somnade inte förens vid halv 4 i natt så idag tog jag en låång sovmorgon! Så mycket stress innan julafton men när man väl har satt sig där och äter julmiddagen så blir allt lugnt. Jag berättar mer om min julafton ikväll och då kommer även bilder på det jag fick! Efter att jag hade vaknat så åt jag, mamma och bror frukost tillsammans som man alltid gör den 25;e i Polen. Hur mysigt som helst med massvis av tända ljus.

Är typ beroende av min iphone haha (a) Den är så kul men jag fattar inte ens hälften typ. Så komplicerad! Nån som har en iphone och vill hjälpa mig lite? Youtube gillas i alla fall verkligen, helt perfekt att kunna lyssna på vilka låtar man vill när man vill ju. Rabih ligger redan på mina favoriter ;) Nu ska jag gå och kolla mina andra julklappar lite & fota. Och så måste jag lägga in alla kontakter från min gamla mob till iphonen för jag vet inte ens vem som skickar sms till mig haha :P Sen idag ska vi iväg men bloggar innan. Ha en mysig fredag nu ♥
Kommentarer
» Norah

Sv; Åh, vad kul =) Det är nog den bästa presenten eftersom man kan kolla in bloggar med den ju;D Jag har oxå en iPhone =)Jag fick massa pengar, kläder, smycken. Vad har du för planer för idag då?

Va kul att du fick en iphone! Vill nog också ha den. men den skulle nog inte få plats i mina fickor.Svar: ja det ska jag. Den kommer i mitt inöägg jag ska skriva nu ;)

» Norah

Sv; Jaa det är det bästa med det!! Oj:O?? Så blir det inte på mig, det laddas direkt akta så du inte råkar "KÖPA" installeringarna ex. facebook. Kolla på "Free Download"


Kom ihåg


Trackback