slide show

Lördag

Blev kass uppdatering idag men det visste ni ju redan att det skulle bli. Semir och Violetta kom vid 5 och gick ni vid halv 1 på natten haha! Men det var i alla fall sjukt kul :) Han är typ helt beroende av min iphone haha? Satt med den i typ fyra timmar men man kan ju spela hänga gubbe på den, det visste jag inte men så kul (;

Haha vår konversation på msn nyss;

semir säger:
ohh nej
jag tror att jag glömmde min iphone hos dig
Caroline säger:
hahaha så rolig du är (;
semir säger:
xD
Caroline säger:
jag har tagit den (a
och du får aldrig tillbaka den
semir säger:
kmr göra inbrott
Caroline säger:
försök bara ;o
Caroline säger:
jag vet att du älskar min iphone (;
semir säger: :D


Nu är ju klockan halv 2 igen, suck alltså! Var tar tiden vägen? Jag som skulle visa alla mina julklappar idag ju.. Förlåt :( Men de kommer imorgon, LOVAR. ♥ Jag ska fota imorgon direkt när jag vaknar så kommer de upp då, okej?

Det känns som om man äter hela tiden haha. Först massa på julafton sen juldagen och nu annandag jul. Herregud säger jag bara :p Och imorgon ska vi ha gäster igen.. Aja! Tog lite kort idag men jag har ingen aning hur man lägger in bilder från iphonen? Så kan tyvär inte lägga in de här på bloggen :(

Nu ska jag läsa Rabihs blogg, Semir ville inte läsa den från min iphone idag ;o Han bara blabla jag går in på youtube istället så jag får väl läsa den nu! Hann i alla fall se att Rabih kanske kommer till Malmö igen. Om han gör det ska jag lätt dit. Jag skulle typ varit världens gladaste om han kommer till Malmö igen!

Okej, nu är klockan 02.58 och jag ska sova! Vi hörs imorgon, då kommer det massvis med bilder. Promise! Sov sött.




Kommentarer

hur är det med internet nu när du har iphone ? dvs hur mycket betalar du för det? ;)

» jenny

Haha :9

alla mina läsare har gått och dött.

du kan ju läsa den kanske :)= ?

joanna: nu de 2 första månaderna är internet gratis ;) så jag är inne ganska mycket haha, sen har jag faktiskt ingen aning hur mycket det kostar. Ska kolla upp det snart!

» Hiba

oh rabih:)

Hej sötnos!

Just nu har vi en frågestund i vår tvilling blogg :) Om du undrar något om tvillingar eller bara om oss, så är det bara att fråga! Vi svarar på allt och hade blivit glada för någon fråga. Take care och hoppas att vi hörs i vår blogg! :) Ha det bäst!


Kom ihåg






Trackback