slide show

Jag har flyttat in!

Jag har flyttat in i min lägenhet!! Jag har flyttat hemifrån, det känns verkligen så konstigt men mer om det senare. Det har varit extremt intensiva dagar och jag har fått multitaska jobb och flytt vilket varit allt annat än enkelt. Idag flyttades de sista sakerna från lägenheten över så nu är den helt tom och redo för flyttstädning imorgon och på söndag. 

Igår sov jag i lägenheten för första gången. Det kändes extremt konstigt och jag somnade inte förrän 03.30. Ett nytt ställe och det känns. Jag sov oroligt och tyckte mig höra en massa ljud och så vaknade jag av en stor duns men ingenting hade ramlat ner hemma hos mig så vet inte om jag drömde? Det jag vet är att det kommer att ta ett tag innan jag vänjer mig för just nu känns det som att jag sover borta på hotell eller liknande. 
(null)
Idag började jag med en lektion på plats i skolan och resterande tre hemifrån på distans. 
(null)
Under tiden och fram till 17 var hantverkarna här och jobbade hela dagen i lägenheten. 
(null)

(null)
På eftermiddagen fick jag mitt allra första kompisbesök i lägenheten, fina Alexandra. Det var såå mysigt 💗 Vi beställde mat från Crazy Jack, dör för deras hamburgare. Vi åt hemma hos mig vid mitt matbord och catchade up. Det känns så häftigt att jag nu kan bjuda hem kompisar till min lägenhet. Det var ett par väldigt mysiga timmar och jag hade superkul, som alltid med Alexandra. 
(null)
Fick inflyttningspresent av Alexandra, en jättefin blomma och ett presentkort. Alltså åhhh💗💗
(null)
Efter att Alexandra hade åkt tänkte jag chilla hela kvällen för jag är helt slut men två kompisar hörde av sig och undrade om de fick komma förbi och checka in lägenheten. Vi hade det väldigt trevligt, jag skrattade tills tårarna rann. Det var längesen jag skrattade så mycket och det var en helt underbar känsla. Jag fick så mycket komplimanger för lägenheten och min inredning, superkul att den gillas. 

Nej, detta har varit en av de bästa fredagarna på väldigt länge. Jag vet att jag kommer att trivas här och jag ser fram emot framtida kompishäng här. Just nu är lägenheten kaos och jag har så många påsar jag inte packat upp men det får vara så, jag får ta det i lugn takt. Till sist blir det klart. Nu ska jag sova, jag är mer död än levande. God natt 💗
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback