slide show

Zell am See centrum

Första dagen i Österrike tog vi en taxi till Zell am Sees centrum. Det var verkligen en mysig liten stad! Kallt som tusan vilket förstäkte vinterkänslan, det var så mysigt att gå omkring och värma sig på ett café, en restaurang eller vid någon av alla levande brasor i staden. 
Jag är ju ett stort fan av julfilmer, såg en massa julfilmer innan jul och väldigt många av filmerna utspelar sig i små, små städer där julkänslan var på topp. Första gången i mitt liv upplevde jag något liknande, mysigt som tusan! ♥
Vi slog oss ner på restaurangen Crazy Daisy för att äta. Fin, modern restaurang. Maten var dock sådär, åt faktiskt ingenting wow i Österrike förutom på ett ställe. Synd att maten ofta är sådär när man är utomlands, jag tycker det är väldigt svårt att hitta till riktigt bra restauranger för maten är ofta bara medelmåttig. 
Fina mamma ♥
Jag åt vitlöksbröd och schnitzel, typiskt mat för Österrike. 
Kände mig så lycklig när jag satt på restaurangen och tittade ut, semester, snö, kyla och VINTER. Underbart!
Nej, himla mysig stad! Den var inte så stor så man gick igenom centrum snabbt och efter ett tag fanns det inte mycket annat än att gå på olika restauranger kvar att göra :-) 
 Kommentarer

Inte det sämsta att "bara" ha restauranger kvar att utforska;)

Svar: Sant ;)
Carro

» Mia

Men vilken mysig liten stad!!! Bröd överhuvudtaget brukar vara gott utomlands och schnitzel är ju inte helt fel det heller men man kan ju inte äta det varje dag :) Tack för rundvandringen :)

Svar: Väldigt mysig stad!! Kul att du gillade rundvandringen :D
Carro

Åh vad härligt du har haft det! :-D Kramis

Svar: Har haft det underbart :D
Carro

» Lisa

Vad fint det är och du tar så himla bra bilder :) <3

Svar: Tack snälla, glad jag blir! <3
Carro

Så kul att få ta del av dina bilder från Österrike! Det ser verkligen ut som en mindre småstad fylld med julkänsla - mysigt.

Svar: Vad roligt att du också har besökt Yosemite! Vi är överens om att det är en magiskt vacker plats. <3 Fotoresa låter spännande. Var det med skolan eller utifrån fotografi som hobby?

Kram

Svar: Kul att du tycker det :D Det var en fotoresa utifrån fotografi som hobby :) Roadtrip från LA till Vegas.
Carro

» Carro

Men åh så mysigt! 😍

Svar: Jaa, hur mysigt som helst!!
Carro

Åh, jag förstår precis vad du menar med de små byarna i julfilmerna, jag skulle också vilja åka till något liknande under julen. Kan tänka mig att det är så mysigt! Var schnitzeln god? Är det lingonsylt till eller vad är det för sylt som serveras till? :) Kram!

Svar: Ja men så himla mysigt!! Njae, den var sådär! Maten överlag var faktiskt sådär... Nej det är inte lingon men något annat bär :) <3
Carro

Svar på din kommentar: Wow! Låter himla roligt. Kanske känner du igen flerl av platserna och/eller upplevelserna som jag skriver om i mina inlägg om vår Drömresa till USA?
Kram

Svar: Ja, en del platser faktiskt :D så himla kul att läsa om någon annans upplevelser av samma platser :)
Carro


Kom ihåg


Trackback