slide show

Mest magiska platsen på jorden

Favoritplatsen på hela jorden, Horseshoe Bend, Arizona USA ♥
Så rofyllt och så otroligt vackert!
WOW!! Jag hade som sagt aldrig hört om Horseshoe Bend innan jag åkte på denna resa och jag tror att många missar stället då Grand Canyon är det alla hört om, trots att det bara ligger 20 minuters bilresa ifrån Horseshoe. Naturen har format sig som en hästsko, därav namnet. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är med Horseshoe Bend som hänförde mig så mycket, många av de på resan blev mer amazed av Grand Canyon men det blev inte jag. Jag tycker bara att hela den här vyn är helt breathtaking. 
Jag har aldrig sett så många vackra solnedgångar som under mina 12 dagar i USA, solnedgång varje kväll och vi vet ju alla att golden hour är den bästa tiden för att fotografera. Kom till Horseshoe Bend någon timme innan solen går ner så får man uppleva det i både dagsljus och solnedgång. 
ÅHHHH orkar inte så fint.
Sitter här vid klippkanten lite casual med Instagram uppe, du då? Haha nej så lugn kan jag inte säga att jag var :-) En av mina favoritbilder all times dock, älskar den.
Jag och finaste Janelle.
En sista blick över Horseshoe Bend innan solen gick ner helt, det blev mörkt och vi skulle åka därifrån. Jag tror inte att jag någonsin kommer att återvända för lär nog aldrig mer åka till Arizona så det gällde att ta in och njuta av varje sekund. 
Dig tycker jag om! 
 
Ja ni har nog förstått hur mycket jag älskade Horseshoe Bend vid det här laget haha! Får ni chansen att besöka detta ställe någongång, lova mig att ni gör det. Kommentarer

Verkligen så så så häftigt kan jag tänka mig!! :D

Svar: Otroligt häftigt :D
Carro

» Ullie

verkligen så himla fint

ja men vist läs om det på 1177 om du vill . et är mera om man säger myrkryp lite mera som kramper och det är så himla jobbigt så man typ har stora ryckningar du et.
har ätit magnesium o bvitaminer o det hjälpte rätt ok så ska fråga läkaren om ja kan få det igen
kram fin lördag

Svar: Fy! Jag har själv myrkryp och håller på att bli helt galen!! Det är verkligen bland det mest obehagliga som finns :(
Carro

Asså det är otroligt vackert och jag gillar namnet också :) så fina bilder!

Svar: Tack snälla! <3
Carro

» Carro

Wow, wow, wow! 😍

Svar: Men eller hur! :D Orkar inte så fiiiint <3
Carro

» Lisa

Vilka fantastiska bilder ! :)
Helt underbar plats . Förstår att du blev helt hänförd.

Kram

Svar: Tack snälla! :) Verkligen min favoritplats på hela jorden...
Carro

Mäktiga vyer :D

Svar: Verkligen :D
Carro

Wow! Magisk plass ja. Jätte fine bilder! 😍

Svar: Tack snälla :D
Carro

Åh så fina bilder!!

Svar: Tack fina!!
Carro


Kom ihåg


Trackback