slide show

Stan med Josefin

Har haft en toppendag med Josefin på stan! Vi gick runt i affärer, jag spände mina ray bans, köpte läppglans, iphoneskydd och lite klämmor (varför tappar man alltid bort de?)

Sen fikade vi på Chicoo, asgott! Och jag fick höra en massa skvaller om Turkiet ;) Verkar som om min kära vän hade det awesome där nere! Är så glad för hennes skull. Hon hade en massa att berätta om veckan där nere & det var så intressant att höra.


Vi åt en varsin brownieglass, gott som vanligt.

En solbränd och glad Josefin.

Och en rätt så röd Caroline. Övergår till brunt snart ;)



PICS

Har fotar min London shopping i timmar! Nästan färdig, bara en jacka, primarkpåsen och ett par skor kvar :D Lite kommer ikväll.

Ska även ladda upp bilderna från idag. Tog inte så många men några stycken i alla fall. Puss på er!


Haha no comments..



Stan och möta upp min f...

img_6807 (MMS)

Stan och möta upp min fina vän Josefin som kommit hem från Turkiet. Hon har tydligen en massa att berätta, spännande! ;) blir fika i solen och måste köpa lite saker inför resan med.




London shopping, del 3

Lite random saker bara. Ett vykort som jag köpte på Heatrow flygplats, kan vara skoj att spara sådär. Och ett kort från London Eye och ett från Madame Tussauds, kostade typ 100 kr/st men är ett fint minne.




Haha gulligt va? Förutom mammas min ;) Men snyggt med Big ben och allt där bak!

Bilden från London Eye :)
Ska kolla klart talang nu sen sova, är helt slut.



ÅHUS

Har haft en underbar dag med fina vänner i Åhus! Och såklart fina mamma som körde oss dit :) SOOOL i mängder, bada i det svinkalla havet (18 grader typ), prat, läsa tidningar, äta pommes till lunch, glaaaass, pommes igen, massa bilder, strandpromenad, bryggan. Ja, perfekt sommardag!

BILDBOMB


Åhus!

Karolina & Monika.



Fina Monika.

Okej, det tar tusen år att ladda upp en bild så ni får se fler sen. Nu blir det en kall dusch, sen the bachlorette :D



Älskar att vara brun!

AFTERSUN TACK!! Ååh har jätteont i hela pannan och ansiktet känns varmt som solen..

Nu blir det en dusch och sen aftersun som sagt.


Håller ni inte med mig om att vara brun är typ det bästa med sommaren? :D



Haha mobilbloggen blev ...

img_6807 (MMS)

Haha mobilbloggen blev lite knasig "bättra på brännande" brännan menade jag såklart :p kolla vad färg jag fick idag! Det gör ONT!




Himlen är klarblå, och ...

img_6807 (MMS)

Himlen är klarblå, och nu blir det stranden (Åhus) ned Monika och Karolina :D bättra på brännande! Ha en fin dag i solen.




London shopping, del 2

Sedan jag såg Kenzas Ray Bans på hennes blogg har jag alltid velat ha ett par, de är ju sjukt snygga! När jag åkte till London hade jag som mål att komma hem med ett par & det gjorde jag. Inne på Debbenhams köpte jag dessa för 123 pund (cirka 1300) dyrt men SÅ värt det!

Detta är orginal så jag vet att rätt många har sånna, kändisar som "vanliga" människor, men nu har även jag de. Ska ta hand om de som en liten bebis ;)




Älsklingar!



Bilder från en solig tisdag

Lite bilder från dagen! Sol, bad, mat och skratt med Anja. Och en bränd Caroline..!


Baaada!


Ehm röd..


Mammsi.


Anja & jag.


Trött chey.

Ikväll har mammas kompis varit här, god middag och lite trevligt prat och slösittande vid datorn sitter fint en sån här kväll.



It´s complicated

TRÖTT ! Oj vad solen tröttar ut en, är helt slut. Kommer lite till London update snart.

Till så länge kan jag tipsa om filmen It´s complicated, för den är awesome! Länge sen jag skrattade så mycket. trodde den skulle vara sådär, har hört lite olika omdömen om den liksom men den var asbra.

Älska Meryl Streep, riktigt bra skådis.



Brownie


Okej, jag är BRUUUUN ! Eller det blir brunt imorgon.
Yes, love it ;) Solade typ 40 min, badade 3 timmar. Gillar mina pigment kan jag väl säga.. Fast jag är mycket mer brun än på bilden, dumma cam.

Såhär såg jag ut efter typ 4 dagar på Cypern, har ni också märkt att solen är så sjukt mycket starkare nu för tiden? Bilder från idag kommer snart.



Vinslöv och bada och so...

img_6807 (MMS)

Vinslöv och bada och sola med Anja! Varmt idag :D




London shopping, del 1

I den nya kategorin London shopping kommer jag lägga in allt jag köpte i London.

Vi börjar med denna underbara jackan. Hello beautiful! Köpte den på Primark för bara 20 pund (!), har alltid velat ha en brun jacka och den är perfekt på alla sätt och vis. I love it, kommer användas flitigt kan jag lova.





Okej, ingen av bilderna gör egentligen färgen rättvis.

Haha sorry för outfiten men var faktiskt sjuk (a)



London dag 1, del 1 !

Nu kommer äntligen lite uppdatering från dag 1. Klockan 4.30 på morgonen steg jag och mamma (trötta som bara den efter 0 timmars sömn) genom dörren för att bli hämtade av Mariola. Hon skjutsade oss till Malmö, därifrån tog vi sedan tåget till Kastrup. Därefter fick vi leta upp gaten, och såklart var det gate 39 av 40 st, alltså längst bort!

Flyget från Köpenhamn till Heatrow, enorma heatrow! Sen tog vi Heatrow express till Paddington station och därefter taxi till hotellet. Var ju lagom slut när vi äntligen kom fram.


En trött mamma på perrongen i Malmö.

Och trötta jag.

På flygplatsen.


London baby!


På Heatrow express. Tog bara 15 min, bra! Men det var galet varmt där.


Taxibilarna i London var rätt coola faktiskt ;) Men det var världens längsta taxikö!


Vårt fina hotell Blakemore som jag varmt kan rekommendera! Fint rum, trevlig personal.


Fin omgivning var det med. Man fick inte checka in innan kl 15 så vi lämnade in vårt bagage och tog taxi till Marble Arch (början på Oxford street). Vi var egentligen så sjukt trötta men om någon säger shopping till mig så är jag alltid på!

Dubelldäckare på Oxford S. ;)

Första affären vi gick till var Primark! Mer mer om det i nästa inlägg, jag kan ju avslöja att jag började gråta mitt i affären haha..



London uppdatering kommer idag

Jag lovar, jag ska lägga upp lite bilder från London idag! När till och med ens vänner börjar undra, ja då är det nog dags ;)



Haha..
Jag ska bara kolla klart på It´s complicated med mamma, sen ut och sola lite (om solen inte går i moln?!), sen lämna filmen på hemmakväll och sen kommer uppdatering.

Puss på er!



Me and Kate Moss

Är sjuk & mår jättedåligt. Fan!

Halsont, snuva som dödar mig, ett huvud som snart sprängs, feber och är allmänt borta. Skoj att så många tittat in här idag ändå. Var uppe en stund innan och hann fota min nya jacka jag köpte i London innan jag blev så snurrig i huvudet så jag blev tvungen att lägga mig igen.

Men stay tuned, för London update ♥


Kan till så länge bjuda på en bild på mig och fina Kate Moss som jag stötte på i London ;)



Köpte den här body loti...

img_5249 (MMS)

Köpte den här body lotion från Victoria Secret i London, den luktar jättegott men tyvärr alldeles för mycket för mig, kan bara använda en parfym tex eftersom jag är känslig för dofter :( Kostade 16 pund (cirka 175 kr) men jag skulle kunna sälja den för 100 kr, är det någon som bor i eller i närheten av Hässleholm som skulle vilja köpa den? Inte alls använd, tog bara pyttelite nyss och bara nej..:( Om ni har mitt nummer så kan ni smsa, annars Skriv på bloggen.




Hörs imorgon istället

Tänkte visa er shopping & bilder från London men jag mår skit så jag ska gå och lägga mig nu. Dumma hals!!

Vi hörs imorgon, puss & godnatt på er ♥



MAMMAS MAT

Skit också, halsen gör ont som satan! När mamma åkte och handlade kändes det som om jag skulle spy så jag gick och la mig i hopp om att det skulle gå över. Somnade lite sen väckte min bror mig direkt typ, ehh tack för den! När mamma kom hem mådde jag lika illa och ja, det slutar ju aldrig bra.

Klockan är redan 7 och jag har inte fått i mig någon mat alls. Jag saknar mammas mat sjukt mycket !! Den mesta av London maten sög verkligen, hur äckligt som helst och absolut inte värt pengarna. Nu lagar mamma middag, scznitzel (stavning?) och pommes. Gott!


Detta ska bli rätt gott om man säger så! Gammal bild dock ;p



Mår inte bra..

Vaknade kl halv 2 idag, med världens halsont! Usch, kan inte ens svälja. Och så mår jag illa med, ska gå och vila lite nu. ÅÅH varför blev jag sjuk direkt efter London? :(



Hejdå London, hej Sverige!

Jag har ALDRIG varit såhär trött i hela mitt liv. Tåget hem var jobbigt- och svinkallt! Har ont i halsen nu, riktigt ony i halsen:(

NU ska jag sova och sooooova länge imorgon. Berättar allt sen men London är en underbar stad!


Så sjukt trött efter 4 intensiva dagar och resa idag från 17.3-00.00

Sova var det ja.



SVERIGE! Tåg från Malmö...

img_6807 (MMS)

SVERIGE! Tåg från Malmö nu, många fulla -.- det är ju midsommar. Nu längtar jag bara hem!!




LONDON

Hälsningar från London! Fy vad trött man blir utav shopping, jisses! London är både en underbar stad men även en sjukt jobbig stad! Ska bli skönt att komma hem till lilla Hlm imorgon. Men först väntar lite shopping på westfield sen taxi, tunnelbana, flyg, tåg, annat tåg och slutligen taxi hem. Ehhh hatar det :( nu ska jag sova! Puss :)



London here we comeback...

img_6807 (MMS)

London here we comeback! :D Sovit 0 min i natt, starkt jobbat Caroline! Nu är vi på väg till Malmö. Flyget från Köpenhamn går 7.45.




Sova 2 timmar kanske?

Jag ska upp om 2 timmar men sitter fortfarande uppe. Precis packat klart allt! Förutom mobil, laddare, tandborste och sånt man behöver imorgon snabbt på morgonen.

Ska försöka sova nu, i alla fall 2 timmar. Ska upp klockan 3.20..

Klockan halv 5 kommer mammas kompis och hämtar oss --> kör oss till Malmö--> tåg fram Malmö till Köpenhamn flygplats --> Flyg till London --> tunnelbana från Heatrow till Paddington station--> taxi till hotellet. PUH!

GODNATT!♥



Packar till London

Alltså fy vad jag hatar packa! Jag kan inte packa lite, jag packar alltid för mycket. Kommer inte ha plats till det jag shoppat ju :(


Hade svårt att bestämma mig vilka väskor som ska med. Blir alla förutom den längst upp till vänster. Första exemplet på onödig packning..

Tidningar & böcker är ett måste.

Min älskade resväska.

Nu ska jag fortsätta packa!



Kanske dags att börja packa?

Hemma! Jisses vilken kaos det var på stan idag ;s jobbar inte människor eller?!

Nu ska jag typ koka pasta eller något, mamma är hos frissan. Sen måste jag verkligen börja packa. Ååh..


Sorry att ni får stå ut med mina cambilder men jag tycker inlägg är rätt tråkiga utan bilder.

Har jag sagt att jag hatar att packa?



Så mycket att göra idag!


Jag är vaken! Men sjukt morgontrött haha.
Är stressad med, har typ 1000 saker att fixa innan vi åker till London i natt.
Jag måste;
* äta frukost, check!
* kolla 4 avsnitt blue water high (de är inte kvar sen)
* åka till stan, handla lite, köpa engångskamera och lite annat smått
* åka hem, check!
* BÖRJA PACKA!
* tvätta håret
* måla naglarna
* packa handbagage
* äta
* ta mina sprutor
* handla tågbiljetter, check!
* kolla 2 timmar TV ikväll (MÅSTE SE DET!)
* köpa paraply, check!
* välja kläder till imorgon
* göra en liten egen Londonguide från alla era tips och andra bloggar- skriva ut den

EHM, stressad ja. Och så ösregnar det, helt underbart. Typ hej höstlov?



London sevärdheter!

Tänkte berätta lite vad vi ska göra när vi åker till London. Förutom att shoppa ska vi besöka lite med. Vi beställde alla biljetter på http://boxoffice.se så får du biljetterna hemskickade så slipper man hela kön, hur bra är inte det?!

På tisdagskväll ska vi på musikal! Mamma mia, ska verkligen bli roligt.



På onsdag ska vi till Big Ben, London Eye och London Sea aquarium. Det ligger nära va?

London eye ska också bli väldigt skoj, hoppas på fint väder bara.

Big Ben är ju ett måste när man är i London.

London aquarium kommer bli grymt :D Hajar och sånt!

På torsdag ska vi till Madame Tussauds, det ser jag fram emot mest.

Sen på torsdag ska vi till Westfield och shoppa. Och såklart Oxford Street varje dag!




Westfield

Är det någon av er läsare som har varit i shoppingcentret Westfield i London?

Vart ligger det i så fall?
Hur tar man sig dit?
Är det bra shopping där?


Jag och mamma funderar på att åka dit, verkar ju awesome :D New Looks, åh det verkar bra!



Familjen Jones


Började kolla denna filmen idag men fy vad dålig den var! Så det är inget jag tipsar om direkt.

Denna däremot är hur bra som helst! Så se den ;)

Update; Den första filmen handlar om typ elever i high school, den suger verkligen. Lovar!
Familjen Jones handlar om den perfekta "familjen", de är en ihopsatt familj som jobbar med att sälja alla de nyaste prylarna som de har. Alla grannarna vill ha samma saker som de, men egentligen är familjen Jones inte alls så perfekt som den verkar.



Blair & Chuck

MEN neeeej! Blair och Chuck ska ju vara tillsammans?! Blair passar ju inte som någon prinsessa.. Och vems är graviditetstestet i slutet? Ååh längtar tills GG drar igång igen till hösten.


Så söta tillsammans!



GOSSIP GIRL

Sorry för kass uppdatering, kommer lite inlägg ikväll!

Kollar just nu på säsongsavslutningen av Gossip girl, finns seriöst inget bättre program än det!!! ÄLSKA GG!


Det börjar vilken minut som helst.
Btw, hur snygg är inte Serena?!



Har sovit riktigt dålig...

img_6807 (MMS)

Har sovit riktigt dåligt i natt! Typ vaknat tusen gånger. Det är resefebern som börjar komma kan jag lova. Det är det jag hatar med resor, att jag blir så himla uppstressad över något onödigt.. Kan one sova mer, alla andra sover haha Ska sätta på en film istället.




Seaside

Här kommer 3 videos som jag filmade när det var Siesta. Köpte ju ingen biljett men lyssnade på The Kooks och Oskar Linnros utanför ;)


Sjukt fin låt.


Ralle och Samir har fått mig att börja lyssna på The Kooks, men de är jättebra ju!
Och sorry att jag pratar mitt i videon haha.

Ett band som jag inte kommer ihåg vad de heter men asbra :D

Oskar Linnros videona kan jag lägga in sen.
Mitt huvud gör fortfarande ont som satan!



Ute på en promenad med ...

img_6807 (MMS)

Ute på en promenad med Anja :)




Hejhej huvudvärk

Idag har jag riktigt ont i huvudet. Hatar verkligen känslan när man vaknar och huvudet dunkar, jag har huvudvärk alldeles för ofta tycker jag. Är så rädd för att jag kommer ha migrän när vi ska åka till London, för vadå, det blir typ 2 timmars sömn natten innan?

Ska ta ett bad nu, och läsa lite. Sen blir det nog ut med Anja en runda.

Gör ni idag?


Haha random bild, skolfotot sen 1an ;)



Pannkakor och blue water high

Börjar den här dagen med pannkakor och Blue water high. Bättre blir det knappt!


ÄLSKAR blue water high!! Bara 10 avsnitt kvar, buhu..



Filmkvällen igår

Här kommer lite bilder från filmkvällen med Cassandra igår. Vi gjorde chokladpudding (asgod!), kollade alvin & gänget 2 som var en jättesöt film. Sen satt vi och pratade jättelänge, mys!


Chokladpudding!


Älskar att man kan vara såhär osminkad på sommaren.




Bästa & jag ♥

Cassandra supersöta nallar!

Tack för en trevlig kväll.



Sommarjobb

JAA jag har fått sommarjobb! Ååh så roligt. Mitt första sommarjobb = min första lön. Jag vet redan vad jag ska göra med den ;)

På min skola sökte de personer från 2an till kärnämnena matte, svenska och engelska. Det är för 8or och 9or som har IG och så, så ska man vara med en lärare och hjälpa till. Perfekt för mig som vill bli lärare i framtiden!
Rektorn ringde mig nyss och sa att jag fått det. Yes!

Börjar typ den 25 augusti (ska få info hemskickat) och det är från 8-12, man gör ju ändå inget innan 12? Typ badar och sånt gör man ju efter!


Yes! Längtar redan till lönen haha.



Hachiko

Filmen jag menade är Hachiko! En sjukt fin film, jag säger bara en sak SE DEN!
Filmen berörde så himla mycket, och det är liksom om en hund..

Hachiko handlar om hunden Hachi som av en slump hamnar hemma hos en professor och hans familj. De har inte tänkt att behålla honom men blir helt kära i sötisen. Det utvecklas ett sånt starkt band mellan Hachi och hans husse Parker. Hachi följer honom till stationen när han ska till jobbet varje dag och varje dag väntar han på honom när han kommer hem med tåget. En dag kommer inte Parker hem (ska inte avslöja vad som hände med honom), trots detta så väntar Hachi på sin döda husse varje dag under 10 år !

Den är helt sjukt fin, åh vad man gråter. Och den är baserad på en verklig historia. Om ni inte ser den här filmen går ni verkligen miste om något!


Kolla den här trailern! Redan då blir man ju rörd.



Underbar film

Kollade nyss klart på en otroligt bra film med mamma. Jag satt och stor grät till en film om en..HUND?! Men den var så sjukt fin & sorglig. Ååh helt underbar hund, ge mig en sån.

Nu ska jag torka tårarna och gå och lägga mig. Kan någon gissa vilken film det är?


En liten ledtråd.



Filmkväll hos bästa Cas...

img_6807 (MMS)

Filmkväll hos bästa Cassandra! Vi har precis sett Alvin och gänget 2, så söt! ;)




Första plats

Hej snyggingar! Tusen tack för era London tips, awesome :D Om det är någon mer som läser min blogg och som varit i London så får ni mer än gärna slänga in ett litet tips i kommentarsfältet.

Har tagit det rätt lugnt idag, typ endast datorn.



Har även läst lite i min nya vecko revyn, och jag gillar killen som är på 1 plats ;) Var endast därför jag köpte tidningen haha!

Snart blir det middag med mamma och börja kolla lite på nån film. Sen filmkväll hos Cassandra. Har jag sagt att jag gillar sommarlov eller?



London tips tack!

På tisdag åker jag till London för första gången och jag behöver alla tips jag kan få! Vi ska till Madame Tussauds, musikal, London eye, London sea aquerium och självklart kolla på Big Ben.

Men jag behöver tips tips!

Hur tar man sig lättast runt i London?
Tips på någon bra restaurang?
SHOPPING TIPS! Var finns den bästa shoppingen?!
Är shoppingen på Oxford street bra?

Även annan info och allmäna tips är mer än välkomna.




Resultat; 26 juli

Hej!

Första dagen på mitt sommarlov idag ju! Det var så jobbigt att göra alla Cambridge prov igår i 5 timmar, var helt slut i hjärnan sen. Jag vet verkligen inte hur det gick, det var jättesvårt och jag kommer ha jättemånga fel, det vet jag. Man behöver ju 60% rätt för att klara ett C (motsvarar G), då får man hälften av pengarna tillbaka och ett certifikat att man klarat det.

Den 26 juli får jag reda på svaret, hoppas hoppas! Speaking gick nog rätt bra och hörövningen också, kanske typ 3 fel där. Men sen gick use of english och läsförståelsen åt skogen! Och den 1 uppsatsen.. Den andra gick nog bra. Så ja vi får se.


Kollade på The first time idag, det var en jättesöt film som jag kan rekommendera. Söt kille & bra låt!



Minnesstund

Denna dagen har givit blandade känslor. När jag fick reda på det om Vanessa kändes allt bara så konstigt, jag kände inte henne direkt men vi gick på samma skola så jag såg henne nästan varje dag. Har pratat med henne någongång med, att sedan inse att denna person inte längre finns känns bara så tomt inombords. Jag hoppas hon har det bra i himlen, R.I.P. När en ung person dör, som bor i samma lilla stad som en själv känns det otroligt konstigt. Jag kan inte föreställa mig vad hennes vänner & familj går igenom just nu, det måste vara det värsta som någonsin kan hända en. En ung tjej med hela livet framför sig..


Minnesstunden för Vanessa utanför skolan. Jag var tyvärr inte där men ska försöka åka dit imorgon och tända ett ljus. Bilden är från Viktors fb.

Nu går jag och lägger mig. Kanske inte världens trevligaste start på ett sommarlov.



Vila i frid

Vila i frid ♥


Usch vad hemskt! :(
R.I.P

Precis tagit studenten, 19 år, hela livet framför sig. Usch, usch! Skänker en tanke till alla vänner, anhördiga & familj!



Dags för Cambridge prov...

Dags för Cambridge prov hela dagen! Från 8.40-9.40 är det reading, tre olika texter. Hörs efter. Skänk lite lyckotankar till mig så är ni snälla..




Klockan är över 1 och j...

img_6807 (MMS)

Klockan är över 1 och jag sitter fortfarande uppe med Cambridge och pluggar. Är riktigt nervös inför imorgon, prov 5 timmar.. Jag tycker jag är SÅ värd sommarlov nu efter det här, har slitit galet mycket detta året, så efter imorgon Jaaaa! Men först prov prov prov prov. 10 min till sen går jag och lägger mig.




Plugg & huvudvärk

Har haft jätteont i huvudet i flera timmar nu, lite jobbigt att plugga då! Har gjort en massa gamla Cambridge prov, svåra som satan är de..!

Ska ta ett varmt bad nu, hoppas huvudvärken släpper. Sen blir det plugga från 20-22 och sen TV. Ja, det är kvällens planer.

Vad gör ni?


Längtar till imorgon då även jag (ÄNTLIGEN) kan säga att det är sommarlov!



57/95

Pluggar Cambridge och det SUGER!


Ja som ni ser så gjorde jag ett gammalt prov och där hade jag 57/95 rätt vilket motsvarar 60%. Och det är 60% man måste ha för att få ett C (G alltså), så jaaaaa lycka till..

Det muntliga idag gick nog rätt okej tror jag! Var väldigt nervöst i början och jag failade på bilderna eftersom jag varken kom på vad motorstopp eller inställt flyg hette. Men annats svarade jag på allt annat de frågade.




Cambridge speaking prov, NERVÖS!!!

Imorgon klockan 10.51-11.08 är det dags för FCE (Cambridge) speaking prov och jag är så galet nervös. Det ska komma två lärare från London och ha provet med oss. Alltså usch fy vad nervös jag är!!

Tänk att de kommer ända från London liksom, fyy. Snäll håll tummarna för mig! ♥

Det är 4 delar, först ställer de några "lära känna dig frågor", sen ska man beskriva, jämföra 2 bilder (det jag är mest nervös för), sen prata med sin partner i 3 min och därefter ha en konversation med både partnern och en lärare.


Det där med bilder är väl inte riktigt min grej.



Trots att jag vilat i 5...

img_6807 (MMS)

Trots att jag vilat i 5 timmar har jag fortfarande sjukt äckligt ont i magen. Men nu är vi på väg till Tyringe för grill hos Robin och hans familj. Mys!




Wiho vad jag mår bra id...

img_6807 (MMS)

Wiho vad jag mår bra idag, NOT. Har även fått världens mensvärk som knäcker mig totalt. Mår precis lika dåligt som alltid, illamående, värkar hela tiden och känner bara för ställa fram kl ett helt dygn. Halsen gör med ont som satan. Men idag blir det grill hos Robin och hans familj, så jag får klistra på ett leende och va glad ;) älskar grill ju! Skulle varit bra om den heta värmekudden ville hjälpa typ NU, dock tror jag inte på att skitet hjälper alls :( ledsen tjej. Bild från skolavslutningen, då var jag både frisk och glad..




Tips mot halsont?!

Kom hem från Adrians student typ vid klockan 11, det var trevligt!

Men jag har fett ont i halsen ! :( Fan, jag skulle lyssnat på mamma och inte gått till björket, hon sa faktiskt att jag skulle ta det lugnt så att jag inte blir sick innan London. Och jag har ju Cambridge prov på måndag & tisdag, MÅSTE VARA FRISKT.

Så jag har;
- Andats in hett vatten med salt i
- Druckit varm buljong
- Käkat glass
- En stark halstablett
(jag ska ikväll)
- dricka C vitamin
- äta apelsin (C vitamin där med)
- En till halstablett

Har ni något mer tips för att halsont ska gå bort? OCH DET SNABBT!!!


Buhu!



Student hos Adrian!

Hej!

Matilda ringde mig innan och frågade om jag ville komma på tjejkväll hos henne men tyvärr kunde jag inte. Idag ska vi på Adrians student, kommer bli trevligt!

Det börjar kl 18 och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig. Måste plugga lite Cambridge nu med, så puss!


Bild från Klaudias student 09 :)



Vad vill ni läsa om först?

Jag har rätt mycket att ta igen när det gäller bloggningen så därför behöver jag er åsikt. Vilken/vilka av dessa sakerna vill ni läsa/se bilder på först?

- Kristianstad med Simone
- Videoklippen från när Oskar Linnros och The Kooks sjunger på siesta
- Grillkvällen
- Vinslöv med Monika
- Stan med Cassandra
- Allt nytt jag shoppat den senaste tiden
- Bilder från björket
- Djupadal med klassen
- En massa Stockholmbilder
- Bilder från frisören
- Bilder från Kristianstad
- Avslutningsoutfiten idag
- Bilder från skolavslutningen
- Bilder från infinity
- Bilder + videoklipp på lite studenter idag
- Bilder från Adrians student (ja jag har inte tagit några än men imorgon)

Så, var tycker ni jag ska börja? Släng in en kommentar :)

Jag ska nog sova snart. Har liksom sovit 7 timmar de senaste 2 dygnen, så inte okej.
Imorgon blir det plugg när jag vaknar, ehh hallå Cambridge, sen Adrians student.

Glöm inte svara på frågan där uppe nu ;p



Sommarlov? Nääe snart

HEJ!

Har haft en awesome dag verkligen.
Skolavslutning --> infinity med klassen --> stan med Emma --> utspringet med Emma, vi kollade på när Matte sprang ut --> stan med mamma, kolla på studenterna lite --> lite shopping --> fika --> hem --> cillkväll!

Låter bra va?! ;)

Kan dock inte säga att jag har sommarlov än eftersom jag har Cambridge prov på både måndag & tisdag. Efter tisdag har jag med sommarlov!

Var underbart att se alla studenter idag, man blir helt lycklig. Om 363 dagar är det jag & världens underbaraste klass som står där och skriker oss lyckliga, det kommer bli obeskrivligt bra, och jag ska investera i en vattenfast mascara innan för om jag gissar rätt kommer jag gråta rätt mycket!





SKOLAVSLUTNING

Haha vadå repris från förra året? Läs detta inlägget så fattar ni vad jag menar.

Har i alla fall valt ut kläder nu, blir klänningen i inlägget under och en transparent skjorta/linne. Imorgon ska jag upp kl 7, har en hel del att fixa. Måste packa ner handväskan, sminka mig och sånt. Imorgon slutar jag tvåan, helt ofattbart! Dessa två gymnasieåren har gått så snabbt men det har varit sjukt kul.

Efter avslutningen ska 14(?) från klassen äta på infinity, repris från förra året. Gott! S2SHB ♥


Förra året med underbara människor!

Ni som tar studenten imorgon, ha en helt underbar dag.



Nya avslutningsklänning...

img_6807 (MMS)

Nya avslutningsklänningen! Jag gillar den :)




Mycket på G

HEJ !

Middagen i Kstad var trevlig, vissa av killarna var väldigt stökiga ehheh men det var skoj ändå. Bilder kommer.

Jag har rätt mycket att blogga om/bilder att visa. Från;
* Kstad med Simone
* Videoklippen på när Oskar Linnros och The Kooks sjunger
* Grillkvällen
* Vinslöv med Monika
* Allt nytt jag shoppat den senaste tiden
* Djupadal med klassen idag
* En maaaassa Stockholmbilder
* Bilder från Kstad idag.
* Bilder från frisören

Jao, vart ska man börja? Sen kommer det tillkomma skolavlutningen imorgon, infinity och sen Adrians student.


Vet verkligen inte vilken klänning jag ska ha på mig på avslutningen imorgon! Kanske denna? Eller den nya jag fick av mamma? Lägger in bild snart!



KANELBULLE


Tog med mig 2 kanelbullar som Emma hade bakat ;) Goda är de!
Nu har jag 10 min på mig att fixa mig, och sminka. Sen blir det Kstad. En lektion med småttingarna först och sen Ocean City för avslutingsmiddag med några av mammas elever. Sen hinner vi nog gå på stan lite i Kstad, jag och mamma.



Det var svår att ta sig...

img_6807 (MMS)

Det var svår att ta sig upp efter 3 timmars sömn kan jag säga, är rätt trött nu.. Men det var bara att ta sig till djupadal där det var knytkalas med klassen, trevligt trots regnet. Sen blev det lite brännboll på slutet. Nu väntar jag på mamma, ska hem en runda sen ska jag med henne till Kstad till hennes jobb, på avslutningsmiddag med hennes elever. Mysigt!




Nu ska jag äntligen kry...

Nu ska jag äntligen krypa ner i sängen! 3,5 timmes sömn blir det.. Vadå död imorgon? :(




Mr Saxobeat


Färdigsminkad. Nu ska jag äta något och sen klä på mig, smycken & packa paryväskan. Taggar med Mr Saxobeat, den är grym!

Nu ropar mamma att maten är färdig. Puss.



Party

Det blir utsparken på björket ändå! Med Roxana och hennes kompis (kompisar?), sen ska jag möta upp Matilda och några till där.

Kommer nog va rätt trött imorgon eftersom det är till 2 men äsch! PARTY! Eftersom jag inte är sååå taggad försöker jag bli det med partymusik. Ska tvätta luggen nu i alla fall och börja fixa mig så smått.


Funderar på att köra på den här klänningen ikväll? Inget annat känns sådär yey.



Utsparken?

Varit på stan med fina Cassandra idag, därför ingen uppdatering. Just nu funderar jag på om jag ska dra till utsparken på björket ikväll eller inte? Är ju rätt sugen men har varken något att ta på mig, orkar inte tvätta håret och sånt. Hmm jag ska tänka vidare!

Imorgon ska vi bara vara i Djupadal med klassen och ha knytkalas ;) gött!


Trött och osminkad tjej men det är så skönt att man inte behöver sminka sig när man fått lite färg.



Going to bed

Nu går jag & lägger mig. Ögonen svider rätt mycket och jag är trött. Imorogn är jag ledig :D Då blir det kanske stan med Cassandra och kanske utsparken på björket med Matilda och/eller Roxanna på kvällen. Allt är kanske haha, får se imorgon när jag vaknar.


En sommarbild från i lördags, eller var det söndags? De hann jag i alla fall spara till datorn!



J*vla minneskort

Äckeldag! Fattar inte varför jag ens tog med mig minneskortet till onoff? Hur jäkla dum får man bli? Jag som är grymt slarvig med. Varför Caroline, varför?

Hejdå alla 1700 minnen från kameran. Enda sedan den 24 december till igår har jag typ endast fotat med systemkameran, och nu är allt skit borta.

Finns det inget sätt man kan få tillbaka bilderna på? Kameran lagrar typ inte de va? :/

JAJA finns ju inte så mycket att göra åt det nu så jag får ta och sluta gråta. Är på värsta gråthumöret idag och gråter för minsta lilla sak. Men snälla, låt bara inte någon hitta minneskortet, det kan typ bli påkört av någon bil eller så istället.. Vill inte att någon ska se mina bilder! Åkte till onoff och frågade om de hade hittat det där? Nope. Maxi? Nope. Coop? Nope.

Men en sak som stör mig OTROLIGT mycket är att jag VET att jag la båda minneskortena i handfacket i bilen men sen fanns bara det till digitalkameran kvar, wtf? Var tog det andra vägen, det kan ju inte bara försvinna helt plötsligt :s Fett wierd.


Som tur är lite bilder från julen överförda till datorn och alla Stockholm bilder men allt annat är...puff borta!



God morgon! Ska snart t...

img_6807 (MMS)

God morgon! Ska snart till skolan för att ha spanska, sista betyget jag ska ha reda på, hoppas hoppas jag får MVG. Tänkte gymma efter skolan men det är verklien äckligt varm idag! Ingen sol men väldens äckligaste värme så jag skippar det. Tar bussen hem direkt efter istället. Puss!




OUTFIT

Här kommer gårdagens outfit, och slängde på mig klänningen idag med. Den är så skön såhär i sommarvärmen!





Klänning- H&M
Armband med berlocker- Thomas Sabo
Pärlarmband- fått av mamma

Ska inte sova än, börjar inte förens 11.40 imorgon sååå vad ska man hitta på nu?




SUMMERLOVIN

Lägger in bilder från grillen igår och frillan idag alldeles strax :D


Jag & Monika förra året. Ååh vad jag älskar sommaren!



Hemma nu, oj jag är en ...

img_6807 (MMS)

Hemma nu, oj jag är en riktig fisk i vattnet, seriöst ingen jag känner badar lika länge som jag haha! Och kolla vad färg jag fått, utan att sola också. Solade typ 15 min tsm sen resten bada, ni ska se mitt ansikte eheh.




Vinslöv och bada med Mo...

img_6807 (MMS)

Vinslöv och bada med Monika! Awesome :)




Vinslöv och bada med Mo...

img_6807 (MMS)

Vinslöv och bada med Monika! Awesome :)




GRILLA

Ännu en varm sommardag ! Klockan 4 ska vi hem till mammas kompis och då blir det grill! Så sjukt gott, mums.
Robin kommer med vara där. ALLA mammas kompisar har bara söner, rätt så tråkigt.. Men å andra sidan är de ju snälla :)



Bilder från förra året vi var där. Ha en fin dag ! ♥



Årets första dopp!

Hade en jättetrevlig dag på frillan. Årets första dopp, check!
Var sjukt skönt att bada, var i vattnet i typ 3 timmar haha. Tjejerna var jättesnälla med, skoj att lära känna er! :D


Fin utsikt!

Frillan.

Haha jag råkade ta sönder en solstol, ehhe uups.

Nikole och hennes lillasyster Julia.





Haha gulligt!

Söta Julia och jag.



¨
Jag & Nikole.

Dagens outfit.


Underbart blå himmel!


Nu ska jag snacka klart med Alex på msn, sen kolla film med mamma & käka vattenmelon.




Jumpsuit


En bild från idag efter frillan, haha fresh..
Kommer bilder snart!



Boy´s and girl´s, it´s summer now!



Oj, lite bränd ;) Men som sagt, det börjar redan bli brunt :D next up; foooood! Är döhungrig efter att ha badat konstant i 3 timmar.



Hemma nu! Vi var där ti...

img_6807 (MMS)

Hemma nu! Vi var där till kl 18, tog ett bad direkt när jag kom hem, måste ju tvätta håret efter allt klor. Blev förvånantsvärt brun idag, eller ja lite röd nu men det blir brunt. Är mer i verkligheten än vad som syns på bild. Vad har ni gjort idag?




Sola & bada

27 grader varmt, inte ett moln på himlen. Klart det blir Vinslöv och bada idag! Ska dit med Nicole och hennes syrra, har aldrig träffat dem men mamma säger att de är jättesnälla så det blir säkert skoj!

Hemma vid 6 kanske? Ha en underbar dag i solen ♥

Hoppas inte vattnet är för kallt.. Hatar hoppa in i kallt vatten! Men annars ÄLSKAR jag att bada.

Nu ska jag äta frukost och sen packa väskan. Puss!



Årets första dopp imorgon kanske?

Så, slut på London snacket haha. Har varit uppe sen halv 9 imorse, tycker ändå jag borde vara trött nu? Men nää inte direkt faktiskt.

Imorgon, om det blir lika fint väder som idag dvs så blir det frillan och bada :D Årets första dopp i så fall! Jag håller verkligen tummarna.


Förra årets första dopp tror jag? Har en mapp som heter sommarlov 10! på datorn och där samlade jag ALLA bilder från förra sommaren, sjukt härligt att kolla tillbaka på de sen. I år ska jag göra exakt samma sak.



London snack

Alex is back from London, sitter just nu och snackar med honom på msn. Jag vill veta ALLT om London, måste ju planera lite.

Vi börjar från dag 1 haha. Hörs sen ;)




Oskar Linnros

Äntligen en stund för datorn! Solen skiner hela dagen och det är fortfarande 25 grader ute. Jag har typ suttit inne hela dagen och fixat en massa. Blev kanske inte så mycket Cambridge ehhe. Får bli någon annan dag..

Nu lagar mamma middag, sen kl 20 ska jag ner till Siesta en runda idag igen. Oskar Linnros spelar på en scen som man faktiskt ser rätt bra utanför ;)


Hur bra?!



Gick upp 8.40 haha, eft...

img_6807 (MMS)

Gick upp 8.40 haha, efter bara fem timmars sömn.. Men nu är vi på McDonalds, toast here i come haha ;)




Siesta, trötthet, London & förlovning

Har haft fullt upp hela dagen. Gick i alla fall ner en runda till siesta ikväll, lyssnade på the kooks och sen ett annat bra band. Träffade på GM så han gjorde mig sällskap, sen gick jag hem. Spelade in korta videoklipp, kan lägga upp imorgon!

Ska sova nu, klockan är mycket och jag är trött. Imorgon ska jag upp vid halv 9. Mamma har lovat att vi ska åka till donken så att jag får äta mina toasts, dör så sugen jag har varit på de jättelänge nu! Sen ska vi handla och sen har jag en massa saker jag måste göra här hemma. Bla börja kolla igenom lite engelska.

Alex kom hem från London idag, han sa att det var helt underbart! Åh vad jag längtar. Han har lovat berätta mycket och visa bilder imorgon.

Sen vill jag bara säga grattis till min bästa vän som förlovade sig idag! Är så himla glad för er skull :) Love u! ♥


Grattis honey! Btw så saknar jag dig och vi måste bara träffas i veckan (nästa vecka?), end of story ;) Då vill jag höra allt om förlovningen med!



Naive

Dålig update men har haft en massa att göra här hemma idag. Siesta är i full gång och jag sitter hemma.. ÄR SÅ SUGEN PÅ ATT GÅ DIT men nu tänker jag inte köpa biljett dock. Är för dyrt och jag måste spara pengar till sommaren. Meeeeen The Kooks, Sahara Hotnights, Oskar Linnros, me wants..


Naive är SÅ bra! Jag ska faktiskt gå upp till siesta vid 21 när the kooks spelar och lyssna på de utanför. Hör det mesta av siesta hem till mig, bor ju jättenära ;) Men naive vill jag höra bättre!



Stan med Emma & Simone

Hallå! Kom hem från Kristianstad vid 4 men mer om det i nästa inlägg.
Igår var jag ju också med Simone. Jag, Emma och Simone tog bussen från skolan in till stan sen gick vi till H&M. Efter det åkte Emma hem men jag och Simone var på stan i några timmar till. Vi kollade nog i alla affärer i hela Hlm haha? Dock är det inte så jättemånga ju..

Sen fikade vi på chicco, tack för en skoj dag! :)


Söta Emma.

Gårdagens outfit, det var 28 grader och sjuuuukt varmt. Klänningen är från H&M & skorna från skopunkten.
Självklart tog jag brownieglass, typ dör så gott det är.

Söta Simone!

En av anledningarna till att jag älskar gymnasiet är att jag lärt känna så mycket nya underbara människor :D love to you!



GRATTIS

Grattis på din 18 års dag min vän, ha en awesome dag!





Sitter på bussen på väg...

img_6807 (MMS)

Sitter på bussen på väg till stan nu. Ska snart möta upp Simone och sen ska vi åka till Kristianstad och shoppa lite. Hörs snart :) fint väder idag med men det blåser!




English, check!

Oj, här var det ingen uppdatering på hela dagen! Men har faktiskt inte haft någon större inspiration att skriva idag, imorgon är jag ledig så då kommer ett antal inlägg istället :)

Morgonen började med att jag försov mig bigtime, vaknade typ 20 min innan jag började. Panik! Det var bara att sminka sig på 1 min, klä på sig snabbt som attan, packa väskan och inte ens hinna äta. Men ville inte komma försent eftersom vi skulle ge presenten till Susanne. Cilla, Samir och Tobbe hade bakat så när de kom gick vi alla ut, hämtade presenterna och gav det till världens bästa mattelärare! Hon blev verkligen jätteglad, och hon gillade presenterna. Bra, då hade jag valt ut rätt! De bjöd på kakor och Susanne bjöd på glass, hyffsad mattelektion va? Kommer sakna Susanne som bara den..

På engelskan fick vi reda på betyget och vet ni vad jag fick?! MVG :D :D :D Fy vad härligt, mvg i eng B är inte helt fel. Gick bättre än väntat på nationella, typ vg (- på en) och mvg- på 2. Men åh så glad jag blev.

Sen blev det stan med Emma och Simone men Emma åkte hem efter ett litet tag. Fikade med Simone, bilder kommer imorgon.

Nu ska jag nog sova, pusspuss!



Det här köpte jag till Susanne igår, visst är NY saken häftig? Sen gav vi också en fin bukett blommor men de glömde jag fota.