slide show

SEMESTERN SLUT

Igår kom jag hem från Spanien, att byta Spanien mot Sverige känns helt ärligt extremt deprimerande. Jag har haft en helt fantastisk vecka i Spanien, jag kommer minnas denna veckan med glädje lång tid framöver för jäklar vad bra jag haft det. Kom hem till 31 graders värme och höll på att dö, fy vad varmt det varit idag! Jag älskar värme utomlands, när jag är vid havet hela dagarna, när det är 20 meter till havet och AC på rummet. Jag avskyr värme här hemma i Sverige, enda gången jag gillar det är när jag är på stranden men annars är den en ren plåga. Vi hade 33 (!!) grader här hemma idag och det är bara äckligt varmt. 
Älskar Can Picafort!! Verkligen så himla fint vatten. Förhoppningsvis åker vi tillbaka nästa år men då med min bror och Jack. Det beror på om vi lyckas sälja huset i Polen eller inte. 
 
Imorgon börjar jag jobba. Det känns typ overkligt? Ett sommarlov har aldrig gått så fort som denna sommaren, det kanske är för att jag jobbade två veckor under sommaren men det känns bara som om det gått sjukt fort. Jag känner mig inte riktigt redo för jobb än men vad ska man göra. När jag väl kommer in i rutinerna antar jag att det kommer kännas bra. 
Svårt att gå och lägga sig i tid idag men snart ska jag sova. Börjar ni också jobba snart? Har ni fortfarande semester så njut!!! 2Vamos a la playa

Jag har det för bra här i Spanien alltså 🥺😍 Jag njuter av varje sekund och vill verkligen inte åka hem på lördag morgon. Imorgon är vår sista heldag här, vill inte, vill inte hem!! 
(null)
Vattnet är dröm och jag älskar det så mycket. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Jag är på stranden 8 timmar per dag och får aldrig nog. Älskar <3 

(null)
Morgondagens planer är att äta frukostbuffé, vara på stranden hela dagen, gå strandpromenad, fota lite, äta middag och sedan packa. Jag ska verkligen ta tillvara på sista dagen. 

(null)
Dagens solnedgång, alltså jaaa så fint. WMamma <3

Älskar dig, älskar dig, älskar dig!! 💗
(null)

(null)
Om alla hade haft en mamma som dig hade världen varit en bra mycket bättre plats. 

Livets liv

Lever livets liv på Mallorca och känner att det verkligen är vid havet jag hör hemma. Åh vad jag hade velat bo vid stranden, hade varit dröm att spendera hela somrar utomlands. När jag blir pensionär ska jag fly landet, aldrig att jag stannar i Sverige. 
(null)
Ren och skär lycka, fasen vad jag mår bra. Jag har inte tagit migränmedicin under två dagar nu och i Grekland tog jag ingen medicin 6 (!!!) dagar i rad, det händer aldrig och har inte hänt sedan år 2011. Sedan när jag är tillbaka i Sverige är migränen tillbaka varje dag, dygnet runt. Jag vill bara pausa livet just nu, jag älskar det. 

Idag har det dock varit storm och ingen sol. Det gjorde mig väldigt förvånad för jag ser Spanien som ett väldigt solsäkert land under högsäsong men tydligen inte? Imorgon ska det regna?? I och med att det blåste väldigt mycket var det superkallt på stranden när det bara var moln så jag låg under en handduk och frös haha. Skam den som ger sig dock! Jag älskar ju havet :-) Dock tog solen ändå trots tjocka lager av moln. Drygt med vädret såklart, jag hoppas på finare väder onsdag till fredag. Sedan är det röd flagga på stranden = badförbud. Inte nu igen! Ahh jag blir så frustrerad för i Grekland fick man inte bada 4 dagar och nu är det repris på det. Jag vill verkligen bada och blir ledsen att det hela tiden är undervattenströmmar och höga vågor. Har inga jätteförhoppningar på morgondagen då det fortfarande blåser men kanske onsdag? Jag har aldrig varit med om badförbud så många dagar utomlands som i sommar, har alltid kunnat bada hur mycket jag vill. 

Men förutom dagens väder och badförbudet har jag det toppen. Vi gjorde det bästa av situationen idag ändå, gick strandpromenad, läste i flera timmar och köpte glass. Klockan 17 sprack det upp så fick två soltimmar i alla fall. 
(null)
Hola amigos

Hola amigos! 

Nu är jag i Spanien. Flygresan gick jättebra vilket var skönt. Väldigt lugnt på Malmös flygplats, mindre lugnt på Palmas flygplats då den är enorm. Vi tog taxi till hotellet, på hotellet är det obligatoriskt att bära munskydd till skillnad från i Grekland då vi slapp det. Det är väldigt jobbigt att ha munskydd inomhus men regler är regler och i dessa tider är det såklart bara till att följa landets regler. 
(null)
Utsikten från balkongen, man tackar! Så himla fint. Det är värsta värmeböljan runt Medelhavet, igår var det 33 grader. 
(null)
Rummet är ganska fint, det är ett 4 stjärniga hotell och hotellet i Grekland var 5 stjärniga. I jämförelse med Grekland känns detta inte riktigt som 4 stjärnigt eller så var helt enkelt hotellet i Grekland topp, topp för det var makalös bra service och allt var perfektion. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Vid kl 15 gick vi till stranden och stannade till 19. Stranden här i Can Picafort kan vara något av det finaste jag sett i hela mitt liv 🥺😍 Kolla på vattnet, det är turkost och helt klart. Fantastiskt! Igår badade jag 5 gånger och bara njöt av varje sekund. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Jag somnade en stund på stranden till vågornas brus, helt underbart. 
(null)

(null)
Vi åt middag på hotellet och sedan la jag mig i sängen, helt slut efter bara tre timmars sömn. Min solbränna från Grekland är fucked up, jag har fått solblåsor på hela magen och dekolletaget så en massa skinn går bort :( sedan är solbrännan i ansiktet halvt borta så jag var helt prickigt igår. Fick skrubba bort hela gamla brännan från ansiktet. Förhoppningsvis jämnar det ut sig i slutet av veckan. 

Idag blåser det så det höööga vågor. Här är grunt så man kan bada ändå :) ska till stranden nu, ha det fint 💗