slide show

Psykologi

Plugg mode on! Måste skriva klart psykologi analysen till imorgon och även svenskan.. Har också läst lite eng och pluggat spanska. Men nu måste jag sätta igång med psykologin, ganska så boring!




Pluggish

Wah är så trött! Har pluggat rätt mycket idag, så grymt tråkigt. Skrivit psykologi analysen, gjort alla historia frågor (SOM KAN DÖÖÖÖÖÖ, så mycket hatar jag de, och hittar inte svaret till den sista..), läst i eng boken, pluggat spanska och typ skrivit pyttelite på samhället. Ja det var ju typ vadå, hälften av alla ämnen?


Inte nytagen bild, känner mig inte lika glad ATM hehe. Nu ska jag sova, puss och god natt ♥



P l u g g = (n)

Pluggar.. Kul liv! Måste börja med historia frågorna snart, Ahh pallar inte.




Mot skolan

Dags för skola. Har bara engelska, svenska och projekt idag så det är chill.

Dagens outfit och så, tröjan är köpt i Polen. Jaja, ha en fin dag!




Natti

En ny skolvecka imorgon så nu säger jag god natt och sov gott!




Dö historia, dö

Finns verkligen inget ämne jag hatar mer än historia!! Det är så sjukt fruktansvärt tråkigt så jag finner inga ord. Jag är inte ett dugg intresserad, ahh historia gå och dö. Blir ju inte bättre av att läraren formulerar frågor som jag inte fattar ett skit av? -.-




Film

Borde plugga men kollar film istället.. Det är en jättebra film på 3an, se den!




New in


Köpte denna tröjan på Vero Moda igår. Kunde inte bestämma mig vilken färg så köpte både svart och vit. Kan visa den svarta sen. 159 kr!



Handsprit

Min vecka har bestått av skola, lite körning, teorilektioner, plugg och plugg.

Veckan har gått väldigt långsamt tycker jag, i onsdags trodde jag tex att det var torsdag, hmm..

Igår blev det i alla fall väldigt mycket skratt i skolan. Samir hade sjukt mycket energi vilket alltid leder till mycket skratt. På historian fick vi alla ta del av handsprit och till och med vår lärare hahaha! Och Samir sa att hela klassen hade maginfluensa, tror vi skrämde livet ur Ingeman hahah.


Maja har inget liv och lägger pennorna i färgordning ;)


Handsprit is da shit.

@ history class



Thomas Sabo halsband

Här har ni en bild på mitt Thomas Sabo halsband som jag köpte i typ september? Har lääänge velat ha ett TS halsband så när jag fick lönen från sommarjobbet visste jag direkt vad jag skulle lägga den på.

3500 kroner fattigare men ångrar inte köpet. Hela lönen gick alltså på det, men lätt värt!


LOVE!



ALANYA

Kollar runt på lite olika hemsidor med mamma och planerar vår resa till Alanya i sommar! Det ska bli så sjukt kul. Inte varit på solsemester sen 2009, i Ayia Napa och resa är något av det bästa som finns.

Ska se till att verkligen koppla av där och steka på stranden typ 24/7.

Lite bilder på vårt hotell och det ligger precis vid stranden, 0 meter. Superhärligt!






Soooova

Somnade på soffan kl 21.30 direkt efter the voice till nu, yeah.. Är fortfarande lika trött så ska istället förflytta mig till sängen. Tänk 12 timmars sömn typ? Åh så skönt!




Trött chey

Haha gymmet tog nog lite på våra krafter idag.. Visste inte att man kunde äta Maxi ;)




@ skolan

Tja!

Sitter i skolan nu, har religion, inne på bloggen istället haha! 2 lektioner till efter det, och sen ska jag gymma med Maja. Blir kanske en runda till Vero Moda med mamma sen, det är rea ;) Sen vill jag köra hem, fast det vet inte mamma om.. Efter att hon fick reda på om jag tex inte stannar på ett stopp så blir det hon som blir av med körkortet. Hennes kommentar? Det var sista gången jag körde med dig Caroline. Hahah mamma då :(

Aja, puss!



Vad är det för fel nu då?

Har så jäkla ont i tungans bakre del på vänster sida som gör att det gör fett ont att svälja trots att det inte sitter i halsen. Hänger ni med? Någon som har haft samma sak? Gör så ont att jag knappt kan prata, dricka eller äta. Läste lite om muncancer men blev så rädd så jag stängde ner det illa kvicks. Men alltså jag mår bra för övrigt! Vad man det va? Förkylningsblåsa? Har aldrig haft det innan så vet inte riktigt hur det känns :s Ahh vad är detta?!




01.13

Woho äntligen klar med min analys. Nu ska jag sova, good night!




Så trött

Orkar verkligen inte börja med min svenska analys.. Och den ska va klar imorgon! Vet inte alls vad jag ska skriva och jag är sjukt trött:(

Såg lite av Wild child igår och där spelar den här snyggingen! Därav bilden heheh.




Problem med att kommentera

Det är tydligen något fel med blogg.se appen som gör att det inte går att kommentera inlägg som är skriva från mobilen -.- hoppas det löser sig snart men till så länge kan ni ju kommentera inlägg jag skrivit på datorn (a)

Körlektionen idag gick rätt bra. Körde på landsväg för första gången, med både en massa snö och is och det första jag möter? En fet traktor pga vägarbete, kom inte igenom så fick vänta tills den körde iväg.. Sen var det en seg teorilektion. Väl här hemma har jag läst i eng boken och börjat på min sh redovisning. Nu ska jag bada, läsa lite och sen sova.

Puss!




TT

Är på körskolan nu, ska ha körlektion och sen teori, fett segt!

Hörde att det inte går att kommentera flera av mina inlägg? Är det de som är från mobilen eller?:o går det att kommentera detta?




Lita Spikes


Här kommer en bättre bild på mina nya Lita Spikes, Jeffery Campbell.



Min dag

Har ni slutligen bestämt mig för att behålla Jeffery Campbell skorna! De är kanske inte värlens skönaste men det kan man nog inte heller bägera av ett par skor med 13 cm klack, snygga är de i alla fall.

Tja, vad har hänt idag då? Jag var på ögonkontrollen och det visade sig att jag fortfarande har likabra syn, skönt! I och med att jag har diabetes så kan synen förändras väldigt snabbt så man måste kolla det regelbundet. Efter dropparna såg jag så himla suddigt, riktigt läskigt. Kunde inte ens läsa sms, och inte heller skriva för den delen. När jag var på kvantum såg jag typ ingenting, tänk om man skulle haft det så hela tiden, usch! Nu är mina ögon nästan normala igen.

Har pluggat spanskaglosor, läst lite i engelskaboken och tränat på filosofiredovisningen. Ja där har ni hela min dag. Vad har ni gjort idag?


Mitt läskiga öga med en stor pupill, ser ut som om jag går på droger eller något haha.



Är de snygga?

Hjälp mig kära läsare! Fick hem mina Jeffrey Campbell skor idag men frågan är, är de värda pengarna? Är de fina? Kan man ha de i skolan?

Tycker de är helt amazing men vad tycker ni?!




School & talk

Att plugga i skolan på håltimmen blir aldrig riktigt bra va. Först kom Semir, Istivan och en tjej från ettan och höll mig sällskap, blev snacka i typ 50 min och sen kom Josefin och Emelie. Men jag klagar inte, alltid kul med sällskap! Så mycket roligare att prata än att plugga va? Vad jag gjorde när det gäller plugget? Bara engelska men alltid något.

Kl 15 ska jag till ögonläkaren på kontroll, ahh vill inte -.- måste göra sånt pga min diabetes men jag hatar dropparna man får, man ser helt suddigt sen och pupillerna blir stora som tefat :(




KLAAAAAAAAR

Klockan är 4 på morgonen och nu ska jag äntligen gå och lägga mig!! Typ klart med hela projektarbetet, i alla fall för en första rättning. Ska bara skriva till lite adresser och såna småsaker men det är bara detaljer.

FY SATAN SÅ SKÖNT DET KÄNNS ATT ÄNTLIGEN VARA KLAR! Undra hur många timmar jag lagt ner på det? Närmare hundra skulle jag gissa på, ja det är ju en 100 p kurs..

Någon som är mindre skönt är att klockan ringer 06.30, alltså om 2,5 timme. Ahh kill me:(


Trött chey. God natt!



FML varning typ

Jag är så trött, orkar inte mer.. Klockan är redan över 12 och ögonen bara svider för att jag har gråtit.. Note till mig själv: gråt aldrig Caroline! Du kommer bara må sämre än du gjorde från början. För det första gjorde sprutan så sjukt j*vla ont idag och för det andra har jag insett att det krävs att jag sitter uppe hela natten för att bli kale med projektarbetet. Ska jag sitta uppe till 5,6 eller kanske det är bättre att inte alls gå och lägga sig?

Bada och tvätta håret måste jag med göra. Lovar, kommer däcka för jag är inte vad vid att sitta uppe hela natten. Ahh FML :(




Guldfynd by Kenza

Detta fina halsbandet från Kenzas kollektion fick jag av mamma den 6 december, när man får något under kudden av "tomten" (polsk tradition). Det är så fint!





Guidebok

Jag orkar inteeeeeeeeeeeee! Detta är så grymt tråkigt och jobbigt. Någon som vill göra mitt projektarbete åt mig? (a)




Klockrent

Hahah!




Plugg

Orkar inte gå upp, vet att det ändå bara är plugg som väntar på mig. Måste plugga hela dagen/kvällen så vi hörs när jag är klar med projektarbetet. Nångång.. Älskar Polen, hatar skriva guideboken.




Minnen för alltid

Ännu en vecka i skolan har passerat, läskigt hur snabbt tiden faktiskt går! Läxor och prov drunknar vi nästan i redan nu.. I tisdags hängde vi en bra stund i Linnews, några killar och tjejer. Sen i onsdags fick jag ont i magen så mycket som jag skrattade. Vloreta och Samir = galet roligt haha!

Igår fick vi jobba med olika arbeten hela dagen typ, och i bibblan sa Samir något smart, han frågade varför han inte fick någon julklapp av mig och Maja nu i jul och då frågade jag honom vad jag fått av honom och svaret från Samir och Ralle blir "ni har fått så himla många julklappar, tänk alla minnen vi gett er?! Det kommer ni komma ihåg resten av livet" och ja det är so true. Har så sjukt många roliga minnen från gymnasiet så det är helt galet. Om det är en tid jag kommer att komma ihåg för alltid så är det just mina 3 år på Linné. Kommer faktiskt bli riktig tråkigt att sluta skolan!



Samir och Robin i matan.

Jag och Samir skulle testa våra iPhonekameror, han sin 3a och jag min 4s. 4sen vann med hästlängder alltså!

Här pluggar vi hårt ja!

Btw tycker jag att ni kan kolla in grabbarnas skoltidning, http://webnews.textalk.com/se/view.php?id=9473
lite reklam sådär ja;)



One Direction

Bra låt och söta killar ;)



Han till vänster är ju lätt sööötast!



Lördag

Awesome lördag, not!

Har så mycket plugg att göra men så lite ork.. Hela projektet ska vara klart på måndag, panik.. Har bara gjort historiafrågorna och filosofiredovisningen hittills idag, ahh ge mig en pluggfri helg nångång?




Snow

Äntligen lite snö!! Men minusgrader skulle man ju vilja ha med, annars smälter den = äckelslask.




Blue

Ny ring från Bijou Brigitte. Eller ny och ny, köpte den på entré men packade upp den idag (a)




Friday with my girls

Har haft en väldigt bra fredagskväll! Körde till Cassandra (woho!), sen hade vi en hudvårdsklass med en massa produkter. Verkar jättebra, dock var de rätt dyra.. Molly & Emma var också där. Sedan blev det fika och en massa snack. 

På kvällen tog Cassandra fram chips och godis så satt vi och pratade en massa! Vid halv 1 tog jag taxi hem.

Är jag så himla trött, ska krypa ner i sängen nu.


C & C (Cassandra & Caroline alltså men det tror jag ni fattade)


Planerar att ta en lång sovmorgon imorgon, försöka ta igen några timmars missad sömn från veckan som gått.



Fredagskvällen

Nu sticker jag hem till Cassandra på hudvårdsklass, en tjej ska komma och berätta om lite produkter. Kommer säkert bli trevligt! Vi hörs senare ikväll. Ska köra dit och det lär nog ta en stund haha.




Trötter

Usch vad trött jag är! Sovit alldeles för lite den här veckan.. Ska äta middag nu och ikväll ska jag hem till Cassandra, se hennes och Rasmus nya lägenhet! Mys :)




It's friday

Nytt iphoneskal haha ;)

Förövrigt så körde jag en del idag med mamma. Från skolan hem, sen till ljungdala, ÖB (där en idiot tutade på mig vid ett stop trots att jag skulle stanna, ha lite förståelse för de som övningskör va?!) och sen hem igen. Så kul! Och det går framåt, lite fel här och där ja men inga motorstopp osv:)




Tatuering?

Har fått ett antal frågor från killarna i klassen om jag har tatuerat mig? Och nej det har jag inte haha! Det är bara fejk tatueringar från style by Tyra. Skulle nog aldrig vågat mig på en riktigt och dessa kan man ju variera lite hur man vill. Nu kör jag tex på denna.




Nelly.com

Klickade hem dessa skorna från nelly.com idag. Liknar Jeffrey Campbell, och fanns i storlek 41 så jag testar! Om de inte är sköna/fina åker de tillbaka men hoppas de passar.




P l u g g

Hemma från skolan nu. Ska fanatiskt sätta igång med läxorna direkt.. Har asmycket, det mesta till nästa vecka så måste ta tag i det lite. Vad ska vi välja mellan, historia, samhälle, spanska, engelska, projektarbete eller typ 3 andra saker först? Buhu allt är ju lika tråk. Ska även jobba 1 timme sen idag, vi hörs!




23.52

Hmm inte gjort något vettigt sen jag kom hem typ? Endast läst i engelskaboken och sen chillat. Skulle behövas att plugga lite men hade verkligen ingen ork till det? Nu ska jag sova, kl 12, det går ju i alla fall framåt lite:) Bättre bild på mitt örhänge från style by Tyra.




Teori

Äntligen hemma! Först en låång dag i skolan och sen teori, skittråkigt verkligen!! Höll på att somna haha.. Åt i alla fall på grafitti med Cajsa och Matilda innan, gott. Puss!




Detta kommer bli en lång dag

Varför går jag alltid och lägger mig sent varje natt och ångrar mig djupt dagen efter? Är ju alltid så sjukt trött sen!

Idag är det skola mellan 8.30-15.30, längsta och tråkigaste dagen.. Och sen ska jag ner på stan och äta något (själv, har aldrig ätit själv innan? Forever alone typ haha! Om någon är sugen på att äta något är ni varmt välkomna!) för måste vänta på teorilektionen som börjar 16.30. Hemma typ 18.15? Himla lång dag ja:(

Ha en fin dag i alla fall!




A bit blue

Idag hade jag på mig det här. Den mysiga tröjan är från Carlings och jeansleggins från Cubus. Halsband guldfynd by Kenza, ringar Thomas Sabo och Svarowski och armband från Thomas Sabo.




Broke

Buhu, en diamant från min Swarovski ring har ramlat av.. Som tur är hittade Maja den på golvet (Ehh vadå lasersyn typ?) så ska se om man kan fixa den! Annars körde jag hem från skolan idag, skitkul :D och 0 motorstopp, Woho!




Pluggnatt

Ännu en pluggnatt väntar.. Käkat lite glass så jag hoppas att jag orkar hålla mig vaken. Historia plugg, spanska glosor och spanska uppsats, yey?:(




Bra jobbat

Hahah fail! Blir ni sugna på en kryssning eller?




Hola amigos

Satt uppe med projektet till 3 på natten igår, fick såklart migrän idag och är fett trött!:( kan knappt hålla ögonen öppna, men måste plugga..




Plugg mode on!

Okej nu ska jag skriva mitt projektarbete, hoppas ni är duktiga och sover. Jag lär sitta uppe ett par timmar. Och antagligen vakna med migrän imorgon men det får jag ta då.


Trött tjej

Jag och mina 100 bilder haha

Nu är kl 00.41, oops dags att sätta igång!



Plugg i mängder

Älskar att jag verkligen aldrig blir klar med mitt projekt, hur mycket jag än jobbar med det.. Lär sitta uppe några timmar i natt och renskriva i alla fall en del så att jag kan lämna in imorgon. Hela kommer jag omöjligt bli klar med, får göra det till nästa vecka.

Förövrigt kom jag på att jag har psykologi till imorgon, kanske dags att göra den med? Och ett förhör på historien på tisdag, har inte ens gjort frågorna, och sjukt många spanskaglosor och en text att skriva på spanska till på tisdag. Livet leker?




Silverbalsam

Ville bara tipsa om ett jättebra silverbalsam. Silverschampo tar inte alltid bort allt det gula hos mig i alla fall, med balsamet är superbra! Köpte mitt hos frissan, kostar typ 250 men värt det.





MQ

Köpte denna tröjan på mellandagsrean här i Hässleholm efter jul nångång. Den är från MQ, kostade 199 om jag inte minns fel.




Får nog ta och inviga den nästa vecka!



Let´s study

Jobba med projektarbetet nu.. Wish me luck, lär ju behövas!


So boring!



Instagram

carro93 @ Instagram. Följ om ni vill!:)




Middag & tjejsnack

Glömt att lägga upp bilder sen jullovet när vi var hemma hos Jessica och hennes mamma i Åhus på middag. Var riktigt skoj att träffa Jessica igen, och middagen var supergod! Senare kom hennes lillasyrra hem, och så följde hon efter mig när jag skulle på toa och när jag inte släppte in henne började hon gråta och sen var hon sur på mig, haha söte då! Men jag sa förlåt, och sen satte hon sig i mitt knä så hoppas vi är vänner igen (a)



Vi bjöds på en riktig 3-rätters, så gott!



Efterrätt, hemmagjord glass och allt!



Jag och mamma. Alltså är vi verkligen så lika? Alla säger det -.-

Jessica.


:)

Sötisar!


Mamma ville inte ta bilder med mig till bloggen..

..men Jessica ställde gärna upp.

Jag och Julia. Min dator vill inte vända på bilden så ni får vända på huvudet eller något hehe!



Vi fick låna en ängel

Okej, projektarbetet tog ju så mycket länge tid än vad jag hade räknat med.. Är ju LÅNGT ifrån klar, tidsoptimist som man är. Men gav upp för idag. Ska skriva några timmar imorgon så får vi se hur långt jag kommer.

Kom just att tänka på filmen vi kollade på riskettan, och kom in på vägverkets sida och denna texten om Erik;
”Erik gjorde sig klar för kvällsträningen och pep ut genom dörren, glad som en speleman. Femton minuter senare satt jag under en tall med ett dött barn i mina armar…
 
Strax efter att han gått hörde vi ett högt skrapande ljud. Jag och storasyster Marie tog bilen och körde vägen som Erik alltid cyklade. Vi fann en bil i diket mot en bergvägg. Jag tog hand om den förvirrade föraren och ringde efter en ambulans för jag insåg att han behövde sjukvård. I en skogsdunge intill låg Erik.
 
Klockan 22.20 var vi samlade i ett andaktsrum på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Två ljus var tända och Erik låg i en säng. Vi borde inte ha behövt vara där.
 
Erik skulle ha varit hemma. Han skulle ha legat i soffan bredvid mig mumsande på en macka medan jag läste Harry Potter del 4 på engelska! Nu hann vi aldrig klar den.
 
Erik var en livsälskare med en speciell förmåga att få människor att känna sig sedda. Jag saknar honom så fruktansvärt.
 

Jag saknar…

… att proppa salami i påskägget eftersom Erik gillade det bättre än godis.
… att hoppa från ett jättehögt båttak ner i vattnet för att Erik gillade att ha en modig mamma.
… tillrättavisningarna för att jag hejat lite för energiskt på någon av hans matcher.
… allt som vi planerade att göra.
 
Häromdagen trillade det ut en pytteliten gul notislapp från lådan i mitt nattygsbord. Det stod: ”Jag älskar dig mamma.”
Vi vill göra vad vi kan för att detta inte ska hända andra. Om den bil som den rattfulle mannen stal och sedan körde ihjäl Erik med, hade haft alkolås, hade vår son levt i dag.
 
/Elisabeth Bergendahl, Eriks mamma

PS: Polisutredningen konstaterade att det var killen jag tagit hand om som kört bilen och dödat Erik. Den 23-årige föraren hade 1,61 promille och dömdes till två års fängelse. Domen kom den dag Erik skulle ha fyllt 14 år.

Eriks syster Marie skrev den här dikten den 28 oktober. Den stod i dödsannonsen och Marie läste upp den på begravningen.

Jag vet inte varför just vi
fick låna en ängel ett tag
Vi tackar för allt du givit,
vi tackar för varje dag
Du var solen i vårt liv,
men vad gör vi, då solen slocknat har
Solen slocknar aldrig
du finns alltid kvar
Att du alltid finns omkring oss
det måste vi förstå
för det gör sorgen, saknaden och smärtan
lite lättare att bära på
Du var en liten människa
med en livslust så stor
Du är och kommer alltid att vara
min älskade lillebror



Ååh tycker detta är så sorligt, får tårar i ögonen.. Och så fick han bara 2 års fängelse?! Vad är det för skit? Det svenska rättsystemet suger, är så orättvist.




Entré

Lite bilder från när jag och Maja var på entré i november typ? Skitkul dag i alla fall! Vi hade så kul, åt god mat, skrattade och shoppade en massa. Efter 8 timmar var vi helt slut i benen, men så värt det. Måste göras om!



Vi tog taxi från tågstationen och chauffören var helt läskig haha!

Inne på Gina spenderade vi typ 2 timmar? Ehehe, kom ut med en del plagg var i alla fall! Köpte tröjan på bilden.

Ångrar dock att jag inte köpte denna.


Maja giiirl.


Maja & jag.


Vi åt världens godaste lunch!

På Carlings köpte vi oss en varsin sån här tröja, sjukt mysiga! Jag köpte blå och Maja köpte en röd.

Okej Maja kommer döda mig nu men HAHAHAH jag dör! Maja, vad gör du?;)

Har fler bilder men får räcka för stunden.



NYTT

Köpte denna bustiern på Nova Lund på jullovet, kostade bara 50 kr på rean, och perfekt under tex transparenta tröjor.


Från H&M



Pink

Gårdagens outfit. Älskade skjortan är från Monki!





Vilka är ni?

Jag brukar ibland undra vilka det egentligen är som läser min blogg, statistiken brukar ligga på ungefär samma så det måste typ va folk som kikar in här regelbundet, kul tycker jag!

Men vilka är ni? Vet att en del av mina vänner läser den, typ 6 st som jag vet, men ni andra då?

Hur gamla är ni?
Var bor ni?
Hur hittade ni hit?

Ni behöver såklart inte svara om ni inte vill, men skulle vara kul :D




Teenagersposts

Paus från projektarbetet, det är så tråkigt så jag dör typ..





I´m addicted to this page. Haha nä men älskar dessa citaten! Vem har inte varit med om alla de här liksom?



Lördag

Gick upp lite över 13, att jag alltid ska vakna så sent? Idag måste jag tyvärr skriva på mitt projektarbete hela dagen! Och det gör mig typ deprimerad, jag orkar verkligen inte.. Tänkte i alla fall göra så att jag skriver i 2 timmar och sen tar paus 1 timme (hej datorn <3) osv.




Fredag den 13e

Hallå!

Dagen i skolan var bra, fick vg+ på historia redovisningen, ahh kunde gått bättre men ligger ändå på mvg så det får väl gå för denna gången. Efter skolan skrev jag ut bilder till mitt projektarbete och med den sjukt sega skrivaren på skolan tog det närmare 1,5 timme? Maja, snäll som hon är stannade kvar i skolan till halv 4 och höll mig sällskap, taaack!

Sen övningskörde jag med mamma, gick rätt bra faktiskt. Efter ett tag när jag kom hem däckade jag i soffan, var så fruktansvärt trött, vaknade typ halv 8, lagom till att Eric skulle vara med på TV heheh.

Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, är dödstrött. Imorgon måste jag plugga hela dagen, fml.. Inte så att man längtar till att vakna direkt nej.


Eftersom jag inte riktigt vet vilka bilder jag ska visa får ni se en gammal.

Puss & god natt! (Känner jag mig rätt kommer jag antagligen stanna vid datorn en stund till men ja)



Fredag

Chillar i elevrådsrummet. 2 lektioner kvar sen är det helg, Woho.




Du & jag i trafiken

Badar och pluggar lite körkortsteori, tror inte det ger jättemycket av att bara läsa i boken men lite kunskap får man alltid!




Riskettan, check

Kom till TT lite innan 9, fick äntligen träffa saknade Cassandra! Cajsa var med där, och även Matilda och André som jag inte hade någon aning om skulle vara där, alltid roligt med folk man känner juu! :D

Riskettan var inte så illa ändå, vår lärare är expert på att göra tråkiga saker hyffsat roliga ändå. Var intressant skulle jag faktiskt vilja säga. Förutom en massa prat så kom det även en före detta drogmissbrukare och berättade om sitt liv. Han hade tagit heroin varje dag under 26 år, och tillsammans hade han gjort av 32 miljoner (!!!!!) på bara heroin, hur sjukt?! Sen hade han tagit canabis (stavning?) och massa andra droger med. Att lyssna på sånt här gör en verkligen avskräckt, inte för att jag någonsin skulle vilja testa droger, men ändå. Han berättade även om livet han hade i fängelset och massa annat. Efter detta skulle man verklígen inte kunna få för sig det.. Sen kollade vi på en film om en pojke som hade dött pga en rattfull kille, den var verkligen rörande. Hemskt att förlora sitt barn på ett sånt sätt.

Vid 12.45 var vi klara och jag, Cassandra, Cajsa och Matilda gick till infinity och åt, gott och trevligt med en massa prat! Sen väntade jag på bussen så jag och Matilda gick in till JC en runda, på väg till bussen gick mitt paraply i 2 delar pga att det blåser så sjukt mycket, lagom kul sådär!


Kycklingtallrik, mums.

Dagens outfit typ.

Matilda & jag.

Min dator vill inte rotera vissa bilder på något konstigt vis, därför måste jag ibland rotera i picknik= de blir mindre..



Home

Hemma nu, riskettan var väldigt lång.. Men berättar mer sen. Ska jobba idag med, första gången på länge. Men först; chilla lite!




Riskettan

Vaknade lite senare än beräknat, Ehh.. Ska snart bege mig mot trafikskolan och riskettan. Inget jag ser fram emot direkt, obehagliga filmer är inte riktigt min grej men jag har hört att man får gå ut då om man vill, vilket jag lär göra.

Ska bli skönt att få det gjort i alla fall. Ha en fin dag:)




C & C

Ska alldeles strax ta min penicillin, men så jäkla drygt att man inte får ligga ner på 30 min efter, jag vill ju sova.. Ska kanske passa på att ta en migräntablett när jag ändå är i farten. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag klarat och ta penicillinet! Jag som endast hade svalt 1 ipren i mitt liv innan, och det var ändå av misstag. Så att jag klarat dessa stora tabletterna i flera dagar utan att sätta i halsen och dö, det är grejor det ;)

Imorgon är det som sagt dags för riskettan, mellan 9-12.45 tror jag det var. Får äntligen träffa saknade Cassandra då med, eftersom vi ska dit samtidigt. Sen ska vi till infinity och äta lunch, och ta igen allt snack! Även Cajsa ska vara med på riskettan, alltid trevligt med lite folk man känner.


Gulligt.

Får alltid ont i hjärtat när jag ser denna bilden, för ångrar mig såååå att jag inte köpte tröjan!! Sen när jag ville ha den 1 dag efter var den slut, plus att den inte fanns i Kstad och inte i nån H&M i HELA Sthlm.. :(



Wednesday

Lång dag i skolan, skrivaren strulade så fick inte ut mina bilder till projektarbetet.. Ska få hjälp av datorläraren på skolan på fredag haha! Näsblod fick jag med, hmm nog en kombination av stark nässpray och lite sömn.

Nu ska jag skriva på mitt projektarbete lite, sen kl 23.30 blir det näst sista penicillinen, ska bli så skönt när det är över.

Imorgon är jag ledig från skolan, ska på riskettan. Lagom segt men är ju ett måste.




Trött!

Ahh fy vad trött jag är! Lockade riktigt mycket att bara ligga kvar i den varma sköna sängen och skippa skolan men nää.. Nu är jag i alla fall uppe.




Teenagerposts

Tog min penicillin för ett tag sen och efteråt måste man sitta upp i 30 min, en bra ursäkt för att inte gå och lägga sig..

Har blivit beroende av de där små citaten jag la upp innan. Suttit och bläddrat igenom en massa sidor och sparat typ 100 på iphonen haha.. Men de stämmer ju så bra!

Avslutar med detta, true story. God natt!




Citat

Haha några citat som jag verkligen känner igen mig i. Varenda en av de faktiskt. Känner ni också igen er?

 




Första dagen i skolan 2012, check

Första dagen i skolan var bra, inte så jobbig och grymt kul att träffa alla igen :D När jag kom hem var jag sjuukt trött. Åt middag & jobbade lite med det jobbiga projektarbetet. Valt ut 97 bilder nu som jag ska ha med. Ska skriva ut en del imorgon.

Nu vet jag inte riktigt om jag ska jobba med projektarbetet mer, bada, eller köra lite teori. Tror det sista är uteslutet, orkar inte!!


Höhö fint sådär va.



Filosofi

Kunde inte somna igår, precis som typ hälften av mina vänner på fb haha.. Vaknade i alla fall upp sjukt trött idag. Blir att sova tidigt ikväll.

Spanskan var inställd, så skönt. Så nu börjar jag 10.15 med filosofi. Ha en bra dag :)




Tillbaka till verkligheten

Då var lovet slut, imorgon är det dags för skola igen och tillbaka till verkligheten.. Efter ett sånt här dåligt lov känner jag mig inte riktigt redo än menmen. Ska i alla fall bli skönt med lite vardagsrutiner igen, och såklart att träffa alla härliga människor! Skolan är väl inte så illa ändå, dock orkar jag verkligen inte med alla läxor, prov, arbeten och skit igen!!

Vet dock inte om jag ska på alla lektionerna, tar ju fortfarande penicillin så mamma är emot det osv, men jag vill.

Börjar ni också imorgon?


Kanske dags att försöka vända tillbaka på dygnet då? Mmh, god natt!



Världens sämsta jullov

Jag har ju officiellt haft det sämsta jullovet EVER. Hade sett fram emot det så sjukt mycket eftersom jag var helt död efter en sjukt jobbig termin men nu är jag ännu mer trött än jag var innan love, vilket är grymt illa..

Blev sjuk redan den 25e, mådde skit i några dagar men sen blev det okej. Men den 2 blev jag så sjukt så jag trodde jag skulle dö. Har ALDRIG i hela mitt liv mått så dåligt som jag gjort dessa dagarna, åt inte på flera dagar, förutom en liten skål soppa nån dag. Fy vad hemskt det känns att vara hungrig men inte kunna äta, tur att man har mat hemma.. Tar ju fortfarande penicillin men mår inte helt bra än. Hostan jag hade tog kål på mig, hej sönderhostade lungor liksom.

Har mellan den 23 dec och 9 januari, vilket är 19 dagar haft 4 bra dagar. Hur illa?! Julafton, Nova Lund, middag hemma hos Jessica och nyår var de enda bra dagarna på mitt lov, resten har jag mått skit.

Så det är med 0 kraft jag drar tillbaka till skolan, tack & hej.


1 av 4 bra dagar. Träffat Maja en gång och Jessica en gång, under HELA lovet. Ehh ja då kan man ju bli deprimerad.. Ville ju träffa my lovely friends mycker meeer :(



TV


Höhö gillar mina sidvisningar på Saade bloggen idag. Längesedan jag hade över 1000, klagar inte!

Förövrigt börjar snart en ny säsong av Sveriges mästerkock. Gillar det programmet, gillar nog matlagningsprogram överhuvudtaget, dock gillar jag inte laga mat sådär värst mycket.


Känner mig lite mer frisk nu ja, rätt skönt om man säger så! Tror dock jag har lite feber..



Sista dagen på lovet

Vad kul att ni ändå är så pass många som har kollat in här varje dag, när jag bara skrivit tråkiga sjuk-inlägg.

Sista dagen på lovet, sov till typ 2. Mår inte bra än nej, blev frukost typ halv 4, ehm normalt?

Annars så har ju Eric Saade & Molly gjort slut, shit trodde jag aldrig! Något Eric fans om läser min blogg? Checka in andra bloggen saadelovers.blogg.se i så fall.

Idag ska jag arbeta med mitt projektarbete lite.

Ja det var väl allt.

Puss!




En bit på vägen

Jobbat med detta i typ 4 timmar idag, känns skönt att äntligen kommit igång! Nu hoppas jag att jag kommer kunna sova i natt, kunde inte alls sova igår och kom på att det nog var pga projektarbetet. Är alltid sån när jag vet att något stort ska vara klart snart och jag inte kommit långt alls. Nu är jag en bit på vägen så hoppas att jag kan slappna av lite nu.

God natt!:)




Projekt

Projektarbete på G, kände att det var dags att börja såhär 1 vecka innan det ska in. Men oj vad mycket jobb som kommer krävas..




Before I die, del 2

 




Boring, I know

Vet att min blogg varit FETT tråkig på sista tiden, sorry men inte lätt att blogga om något kul när jag bara legat hemma och varit/är sjuk.

Nu ska jag bada, vet inte om det är så smart egentligen, känner mig rätt snurrig haha.

Kommer ett till "before I die" inlägg snart, det bästa jag kan bjuda på ATM. Jaja, puss!




Hur blir man av med hosta?

Jag blir galen på min jävla hosta!!! Seriöst, orkar inte mer nu. Hur länge ska jag må dåligt? Jag vill bli FRISK!!

Mamma säger att jag inte får gå till skolan på tisdag?! FML x 1000.




Flightplan

När jag väl loggar in på bloggen för första gången på typ 1 vecka så funkar inte blogg.se, vad är detta?! Får mobilblogga istället.

Ikväll kollade jag på filmen flightplan, var det någon som såg den? Thriller men sjukt bra och spännande! Kollar ju aldrig på såna här filmer men den har var mycket good. Handlar om en mamma och hennes dotter som ska flyga från Berlin till NY och på flygplanet somnar mamman och när hon vaknar är hennes 6 åriga dotter borta. Någon på planet måste ha kidnappat dottern men ingen av besättningen tror henne. De tror att hon är psykisk störd och bara hittar på. Ska inte avslöja hur den slutar men se den!

Nu ska jag sova, still sick you know :(




Aladdin

Första godisbiten på typ 1 vecka, suger dock att man inte alls känner nån smak men behöver energin.

Frågan är, varför mår jag sämre idag än igår? Borde det inte gå framåt istället för bakåt när man tar penicillin??




Love

Tänkte visa er min nya tatuering från style by Tyra som jag beställde för ett litet tag sen.

Fick flera olika, både storlekar och symboler men gillar dessa love! Blir så sugen på att göra en äkta men för det första är jag nog för rädd för smärtan och sen skulle jag inte vilja ha den livet ut. Bra att det finns fejk då ;) Dålig kvalité och allt men det får va.




Another bad day

Ännu en morgon då man vaknar upp och mår skit. Jag pallar inte mer!! Hostan kommer seriöst aldrig försvinna?! När kommer jag må bättre? :(




Du & jag i trafiken

Hela fredagskvällen har spenderats i soffan, nerbäddad och sjuk. It sucks!! Känslan av att säga att man går på penicillin och inte får gå ut när ens kompis frågar om man vill gå på bio..

Aja, inte mycket att göra åt. Dock är jag så trött på att bara vila, vill träffa kompisar, vara ute, hitta på något! Har idag fördrivit tiden med att plugga på körkortsteori för första gången, oj vad svårt det var. Och så mycket! Men känns i alla fall bra att ha gjort det några timmar.

Nu ska jag gå och lägga mig, känns egentligen meningslöst eftersom jag knappt vet skillnaden på natt & dag längre, sover liksom till 2, äter frukost halv 3 och vilar resten av dygnet. Tycker det kan bli tisdag nu så att jag förhoppningsvis hinner må lite bättre och kan gå till skolan. Jäkla otur det här, varit någorlunda frisk i 4 av 15 dagar under lovet, hur underbart?

Jaja, love 2 u!




Medication

Mina underverk som förhoppningsvis ska göra mig frisk inom de kommande dagarna.. Man blir lite snurrig i huvudet och svag av båda eftersom neddropparna innehåller kortison och tabletterna är antibiotika/penicillin.

Har ni använt något av detta? Än så länge ser jag tyvärr inget resultat men hoppas verkligen att det kommer snart.




Vägmärken

Tänkte börja plugga lite körkortsteori nu. Sjukt tråkigt men vill ju ha körkort nångång. Dock har jag inte orken till att börja göra testerna idag så det får bli lite vägmärken. Är det bara att nöta i de i huvudet eller?




God (dålig) morgon

Hoppades verkligen att jag skulle må i alla fall lite bättre idag när jag vaknade, men nej varför skulle jag liksom?! När börjar penicillinet verka? Typ Never..

Något som gjorde mig lite gladare var att André gillade länken jag la upp i hans logg hihi! Coolt ;)




Kväll

En halv baguette och en liten skål soppa har jag i alla fall tvingat i mig idag. Helst hade jag inte ätit något alls men tar aldrig penicillin på tom mage igen.

Snart är det dags för nästa tablett, ahh ångest. Är det någon av er som också har stora problem med att svälja tabletter? Sitter antagligen i psyket, gäller att komma över det. Haha vem försöker jag lura? Men come on Caroline, you can do it!




Hungrig!!

Fy fy fy vad dåligt jag mår :'( fick byta till annat penicillin, kunde inte svälja de andra. Denna är med stor men jag måste. Gjorde dock ett misstag och tog den på tom mage, 5 min efter spydde jag. Trevligt! Och mamma trodde seriöst att jag skulle dö, stackaren blev så rädd och jag med. Låg bara och skakade på golvet.

Jaja, inte fått i mig mat på hela dagen. Värsta sjukdomen jag haft ever! Sen mår man mycket sämre om man har diabetes också, Perfect combination. När börjar penicillinet hjälpa?! Hope soon..

Måste bara ge ett stort tack till min underbara mamma som ställt upp så mycket!! Medan min pappa är i Vietnam och chillar, snällt att överlämna allt åt en person men det är vi ju redan vana vid. Mamma <3




Värre än jag hade trott

Hos läkaren fick jag reda på ungefär det värsta jag kunde tänka mig. Jag är på gränsen till att få svår lunginflammation och måste ta penicillin 6 ggr om dagen under 7 dagar. Alltså FML!!!!! Och tabletterna är cp stora. Och jag kan inte svälja tabletter?! Vad ska jag göra.. Men om jag inte tar de kommer jag insjukna i lunginflammation och ha det i sådär 3 veckor?

Men detta innebär att jag måste ligga hemma ända till skolan börjar?? Asså just nu hatar har allt. Varför jag??




Ögoninflammation också..

Ursäkta ordvalet men min natt har varit ett rent helvete. Har kanske sovit 1 timme tillsammans? Jag orkar inte mer!!! Vill bli frisk NU, okej?

Vaknade även upp i natt med ögoninflammtion, seriöst kan det bli värre? Kan knappt öppna ögonen och de svider som satan. Utöver det håller jag på att hosta sönder lungorna, kan knappt andas pga den hemska snuvan, har feber och fett ont i halsen.

Fick tid hos läkaren 9.10 så ska dit med mamma snart. Måste få medicin och kolla upp vad denna skiten är. Jag. Orkar. Inte. Mer.




En kvinnas hämnd

Ni som inte sett En kvinnas hämnd med J.lo sätt på 4an nu! Världens bästa drama som bara inte får missas.




Before I die

Här kommer några av de populära bilderna många bloggare använt sig av. Har valt ut några saker jag vill uppleva before I die.




God morgon

Vilat/sovit i över 24 timmar nu, Ahh så himla tråkigt. Sov dåligt i natt, eller sov och sov. Var typ vaken hela tiden.

Tack vare Alvedon har i alla fall febern gått ner lite! Dock kommer den antagligen gå upp under dagen igen.. Nu ska jag fortsätta vila. Kram från en sjuk Caroline!




Tänka positivt

Mår så galet dåligt. Vilat/sovit i över 10 timmar idag redan. Det är svårt att tänka framåt i såna här situationer, men jag försöker ändå tänka positivt. Det finns folk som har det så mycket sämre. Jag har i alla fall en säng att vila ut i, en underbar mamma som alltid ställer upp, tak över huvudet och medicin jag kan få.

Det gäller att hitta ljuset i tunneln, även om det är sjukt svårt just nu.

Hittade detta inlägget från januari förra året och nu har jag drabbats av exakt samma sak. Är helt utmattad så ska ta medicin nu och sen sova. Hoppas ni mår bra i alla fall!




Influensa?

Legat i sängen och sovit/vilat i 7 timmar. Jag har inte ätit något på hela dagen och mår absolut sämst. Problemet är att jag inte har orken till att resa mig ur sängen.

Vad kan det va? Influensa eller?!




I hate this

Alltså sjuksköterskan är så sjukt seg!! Tog 1,5 timme för att göra typ inget? Så kunde hon inte hitta min puls?! Ehh ofta, så tog hon blodtryck 5 gånger och det gör ju cp ont. Nu har hon tagit slut på mig totalt och jag mår ännu sämre. Sängen hela dagen, japp.

Detta jullovet har inte varit bra, verkligen inte :(




Sjuk

Ahh så dåligt jag mår!! Kan knappt svälja och har feber, fyfan. Och nu ska jag till diabetesläkaren. Blääää på denna dagen.




Miss da summer

Ååh, sakna sommaren! ♥






Seg dag

Idag ska jag inte gå och lägga mig lika sent som de senaste nätterna. Kan nämligen inte sova till typ 1 imorgon, ska till läkaren. Hate it!! Och gillar inte diabetessjuksköterskan jag har, ääh.


Ha en fin kväll, puss!



Szczecin

Äntligen börjat skriva om Szczecins historia. Sjukt tråkigt, hatar ju historia men vad ska man göra?

Förövrigt har den här dagen varit sämst!! Hoppas bara allt löser sig till slut, även om jag tyvärr inte tror det..




Projekt

Idag ska jag.. Plugga! Jag orkar verkligen inte ta tag i skitet, mår dåligt när jag tänker på hur mycket jag ska göra. Men det är ett stort projektarbete, på hela 36 sidor som ska in för rättning efter lovet och jag har inte börjat? FML.




Style by Tyra

Mitt paket från style by Tyra har äntligen kommit. Där fanns bla detta öronsmycke, gillar det! Har ju inte hål i öronen, orkar inte göra det för tredje gången och till detta behöver man inte ha hål, perfekt ju!




NYÅR 2011

Igår hade jag som sagt en awesome nyår! Bästa någonsin faktiskt. Jag och Maja hade skitkul, skulle gärna gjort om det.

Mötte upp Maja lite efter 23, kön till Harrys var inte så lång som tur är. Väl där inne hängde vi av oss jackorna och drog ner till dansgolvet och var där typ 15 min innan vi gick ut till torget lite innan 12. Underbart fina raketer, härlig stämning, gott nytt år hit & dit. Stod där i typ 30 min, träffade lite trevligt folk, önskade gott nytt år osv.

Sen spenderade vi resten av kvällen inne på Harrys. Mycket trevligt folk, många man kände så det var jättekul! Vi dansade lite men det var sjukt mycket folk på dansgolvet, när vi inte dansade hängde vi vid black jack bordet där Majas syrra jobbar. OMG vad kul det är att spela haha! Blev typ helt beroende.. Där satt vi en stor del av kvällen och spelade tillsammans med några killar, riktigt kul var det. Och jag hade tur, för fick 21 ett antal gånger och vann. Satsade 140, men sen fick jag typ 100 av min bror med. I slutet av kvällen hade jag 420, skoj!
Black Jack ska jag absolut spela fler gånger vi är där. Dock undrar jag varför det typ bara är killar som spelar? Aja, jag och Maja var i alla fall på det ;)

Natten slutade även på ett trevligt sätt och sedan släppte en snäll vakt ut oss bakvägen så vi slapp stå i kö. TACK för en toppenkväll! ♥



Nyårsoutfiten. Lägger upp fler bilder på den sen.












Beautiful fireworks. Ofta brukar ju bilder på raketer bli dåliga men hittade en inställning som gjorde de ganska bra ändå?

Black jack!


Maja och jag vid 12 slaget.



Fireworks 2012

Här är två videoklipp från igår när jag och Maja stod på torget och firade in det nya året. Var massor med folk och stämningen var på topp.

Älskar raketer, så himla fint men vi blev rädda ett antal gånger för ibland small det till rejält i närheten haha.





Blaaack Jack

Med mina pengar som jag vann på black jacken igår. 420 spänn, inte illa för att vara första gången jag spelade ;) Det var i alla fall fett kul! Ska skriva ett inlägg om nyår nu så berättar mer då.



Årsresumé mars & april

MARS

Jag kunde se ut såhär

Hängde på stan med min vän Josefin

Pluggade en massa tråkiga saker

Men trots det hade jag det jättekul i skolan med underbara människor!

Bästa Cassandra fyllde år

Jag och Otto planerade en resa till Teneriffa som aldrig riktigt blev av haha..

Världens bästa Eric vann melodifestivalen!

APRIL

Införskaffade mig en ny garderob, som redan är full..

Kunde se ut såhär. Och så kom jag, André och Josefin fram till att livet är för kort för att plugga. Haha!

Det var sms battle i skolan

Våren började komma

Det var påskäggsjakt i skolan. Kommer ihåg att jag, Samir och Emma sprang runt på hela skolan och satte upp lappar och att jag sedan inte kunde hitta ett enda ägg. Dock fick jag ett av snälla Emma ;)

Filmkväll hos Maja

Vår bil gick sönder. Saknar den!!


Åt på wok house med Semir en fredag

Vi köpte en ny bil

Var på björket och dansade loss


Det blev årets första grillning med fina vänner!

Åkte till Stockholm med klassen, en resa jag sent kommer glömma. Vi hade så sjukt kul!

Blev kortspel och snack på vårt hotellrum natten lång med härliga människor



Bilder från härliga Stockholm. Det blev besök på bla Drottningholm, dramaten och riksdagen

Utifrån detta ser jag att april var en riktigt rolig månad!



Today I swear I'm not doing anything

Idag ska jag chilla chilla chilla hela dagen! Klockan är ju redan 16, ehh lite ångest sådär.

Ska typ vara inne på datorn, blogga, kolla tv och äta. Låter hyffsat bra tycker jag!


2 dåliga cambilder igår innan jag stack.

Körde dock nyktert igår vilket känns rätt skönt idag. Jag och Maja hade tänkt köpa en drink men man fick inte ha med sig den ut så vi struntade i det.



Sliten

Sjukt trött!! Tog mig upp ur sängen precis, kl är 14.35?! Normalt Caroline.. Men äsch, 1 januari är ju typ officiella chilldagen ;)

Fint med stämpel på kinden och allt.. Nu ska jag äta "frukost".




Home, 03.55

Hemma efter en galet rolig kväll på Harrys! Haha finns ju en del skumma människor.. Men kul hade vi! Tack för ikväll Maja och alla andra vi träffade där ;)

Tvätta av sminket nu, sen sova. Hörs imorgon efter en lååång sovmorgon. Hoppas ni också haft en bra nyår!