Orkar ejjjj

Jag har rättat nationella prov exakt heeela dagen och det är bland det tuffaste jag någonsin gjort, har tagit helt död på mig. Två alternativ; antingen går jag och lägger mig nu nu, NUU eller så börjar jag gråta av trötthet nu, nu, NUU. 
(null)
God natt. Veckans tips

Tänkte köra lite veckans tips som jag tycker ni alla borde spana in!
 
(null)
Denna film, jag orkar inte så fin den är..!! Ännu en Nicholas Sparks film som bara levererar allt. Storyn är så fin och man blir så berörd. Jag kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna. Sen är killen sjukt snygg också vilket inte gör saken sämre. The Longest Ride kom tydligen ut för något år sedan men jag har totalt missat den. Ny favvofilm. 
(null)
13 reasons why är ännu en serie jag helt missat. Eller missat och missat, jag har läst boken och visste att det finns en serie som Selena Gomez varit involverad i men jag har inte haft Netflix och därför inte kunnat se den. I veckan började jag och den är så bra! Rekommenderas starkt om ni inte sett den.
 
Har ni Netflix? Jag hade det för något år sedan men använde nästan aldrig det så jag sa upp mitt konto. Nu i veckan blev jag sugen på Netflix igen så startade en gratismånad. Rekommenderas! Man behöver en mejl och ett kort för att skriva in kortnumret. Efter den gratis månaden kan man säga upp sitt konto om man vill. Jag tror jag ska behålla Netflix faktiskt. 
 
Såg ni Talang ikväll? Helt fel vinnare enligt mig, det brukar alltid vara så.. Hur grym var inte killen som mindes 50 000 decimaler?? Sjukaste jag någonsin sett, om inte det är en talang så vet jag inte vad! Tycker även Paula har en grym röst. Nu är det fredag och jag är halvt död. Nationella proven i svenska är över och shit vad det tog på krafterna, jag kommer inte ihåg senaste gången jag var såhär trött. Jag är helt slutkörd. Nästa vecka ska vi rätta NP, yey.. Har jag några läsare som gjorde nationella i veckan? Att texten om Märit har blivit så stor är lite roligt faktiskt, har ni sett alla memes? Märit ♥♥Rida kamel i Dubai

Ligger man på stranden i Dubai går det inte att undgå att se alla kameler som vandrar fram och tillbaka vid strandkanten. Första dagen jag såg kamelerna kändes det riktigt konstigt, hur ofta ser man kameler på stranden liksom? Efter ett tag blev jag van för de luktar inte såå gott så även om jag blundade medan jag solade kände jag av när kamelerna började närma sig haha!
Jag har aldrig ridit på en kamel men kände att jag verkligen måste ta chansen. Jag valde att rida på kamel i solnedgången. Det var verkligen en fantastisk upplevelse! Jag vill lätt göra om det och rekommenderar det starkt.
Jag kan inte förklara känslan men jag kände mig så fri, typ on top of the world. Det var bara jag, kamelen, solnedgången och vågornas brus mot strandkanten. Jag var i Dubai och levde life. Det var så fridfullt och oerhört härligt. Så glad att jag tog chansen! 
 
Man kommer mycket högre upp än vad man tror, det är höga djur! Glöm inte hålla i er ordentligt om ni ska upp på en kamel ;-) När kamelen går upp så tar de först upp bakbenen så man åker framåt och tror man ska ramla av innan kamelen kommer upp på alla fyra benen, när man sedan ska av då åker man istället framåt. Achievements in life

Jag älskar att göra upp bucketlists och liknande. Det är viktigt att ha mål i livet och jag tycker det är roligt att även se tillbaka på vad man uppnått. Jag har uppnått en del på min bucketlist som jag tänkte dela med mig av.
 
Driver´s license 
I somras, närmare bestämt i augusti tog jag körkort. Äntligen säger jag bara! Vilken frihet, jag älskar verkligen att ha körkort och det är riktigt kul att köra. Sätta på en playlist och veta att jag kan ta mig vart jag vill utan att behöva be någon om skjuts. För mig var det kämpigaste med körkortet min migrän. Jag fick avbryta flera gånger just för att jag fick galen migrän efter varje körlektion i och med att jag spände mig. Det slutade med att jag låg på soffan och grät av smärta. Sedan kom min prestationsångest också, jag var tvungen att kunna allt innan jag vågade mig på teoriprovet. Jag klarade både teorin och körningen på första gången och jag har aldrig varit så glad i hela mitt liv.
 
Buy a car
Redan innan jag tog körkortet köpte jag bil. Dyraste köpet i mitt liv och ojoj vad vuxen man kände sig! Min allra första bil, den kommer jag minnas för alltid. Jag älskar verkligen min bil, den är så snygg och helt perfekt i nuläget. Ser ut som ny trots att den haft en ägare innan mig. Jag är verkligen helnöjd med mitt köp, min alldeles egna bil, bara min. Det känns bra! 
 
Graduete university
Det är en av mina absolut största bedrifter i mitt liv. Jag klarade 4,5 år på universitetet, blev klar med hela min utbildning och tog examen!! Jag är så galet stolt över mig själv. Utbildningen var ett rent helvete och ojoj vad kämpigt det var med migränen. Jag vet inte hur många gånger jag grät under dessa åren, allt kändes åt skogen. Jag trivdes inte, universitetetslivet var verkligen inte min grej. Jag saknade gymnasiet och tryggheten där, jag kände mig inte hemma på universitetet. Jag var varken intresserad av allt party party och jag bodde inte heller i närheten av campus. Jag gjorde i alla fall det jag var bäst på, 100% fokus på studierna. Jag fick VG, högsta betyg på mitt examensarbete och jag har aldrig varit så stolt över mig själv i hela mitt liv. I did it! Examinerad vid 23 års ålder. En ung högstadielärare, precis det som var mitt mål. Det går inte att komma ut färdigexaminerad som yngre, så himla kul att vara en ung lärare. Jag älskar det.
 
Ride a camel 
Lite udda kanske men jag red på kamel i Dubai, på stranden i solnedgången. Det kanske låter jättekonstigt men jag har aldrig känt mig så fri i hela mitt liv. Det var en magisk stund, jag vill verkligen uppleva det igen!
 
Las Vegas trip
Finns det någon som inte vill besöka Vegas? I somras var jag i Las Vegas med fotoresor och det var en grym upplevelse. Las Vegas är galet och ett måste att checka av på bucketlistan. Dock var Vegas lite föör crazy, i alla fall nattetid. Det är väl inget ställe jag tvunget måste besöka en gång till i mitt liv men är hur glad som helst över att jag varit där. Minne för livet, verkligen. 
 
See the Grand Canyon 
Behövs väl inte någon vidare lång text till denna dröm. Grand Canyon är mäktigt, riktigt mäktigt. Att stå här vid klippkanten och blicka ut över detta mäktiga landskap är wow. Ännu en av höjdpunkterna med fotoresan i somras. Något jag aldrig trodde jag skulle uppleva, jag är så glad att jag åkte. 
 
Get a job
20 december 2016 skrev jag på mitt livs första anställningsavtal för ett tillsvidare heltidsjobb. Den känslan! Jag började jobba i januari 2017, jag fick alltså redan ett fast jobb innan jag var klar med mina studier. Kände bara yes, yes, yes! Jag trivs oerhört bra på min arbetsplats och är så glad att jag tackade ja till detta erbjudande. Att få komma till en skola jag aldrig varit på innan och bara känna att jag kommit rätt. Jag var livrädd för att hamna på en skola jag inte trivs på, den rädslan kunde jag snabbt lägga åt sidan. Jag känner mig omtyckt och framför allt, uppskattad. Det är en väldigt bra känsla. 
 
Be a teacher & love me job
Jag har under en lång tid vetat att det är lärare jag ville bli. Jag var dock helt övertygad om att jag ville bli låg-eller mellanstadielärare men när jag gick på gymnasiet fick jag sommarjobb på sommarskolan under 2 veckors tid. Då hjälpte jag läraren som höll i svenskan. Det var mitt allra första jobb och jag älskade varje minut av det. När sommarjobbet var slut kände jag direkt att det är högstadielärare jag ska bli och ingenting annat! Det var en så härlig känsla att veta vad jag vill göra. Sagt och gjort, sökte in till högstadielärare på universitetet - tog examen och blev lärare. Trots att det är oerhört stressigt så älskar jag mitt jobb, ett av de viktigaste yrkena i samhället :-)
 
See Ed Sheeran live 
Finns verkligen ingen bättre än Ed! Hans musik är så fin och hans röst är en Gudagåva. Jag tycker verkligen Ed Sheeran är magisk, det kvittar vad han sjunger; allt låter så magiskt. 2017 såg jag honom live i Globen för första gången i mitt liv, det var en magisk upplevelse. I augusti är det dags igen, ahh!! 
 
Travel the world
 Resa är enligt mig livet, det är typ det jag lever för och jag är så tacksam över att jag haft möjligheten att besöka så många underbara plaster runt om i världen och jag är långt ifrån klar. Jag vill se se mycket mer av världen, jag vill resa och upptäcka nya platser och kulturer. Jag kommer att fortsätta lägga ner en stor del av min lön på just resor, see you world.
 I love Dubai

♥ DUBAI
 
Åh, längtar tills jag kan stå på stranden i Dubai igen.. Jag pratade med mamma om att jag verkligen måste till Dubai igen, jag hade kunnat åka dit flera gånger om året. Ibland med fokus på strand och gånger med fokus på stad. Dubai ligger 6 timmar bort med flyg och är verkligen det perfekta resmålet, om det inte vore för att det är riktigt dyrt att leva där. Maten är t.ex. oerhört dyr! Förutom det är Dubai perfekt. Helglista

Vad har varit bäst den här veckan? 
Att Nyheter24 publicerade min artikel och all grym respons jag har fått efter det jag skrev, underbart!
 
Vad har varit sämst den här veckan?
Vädret med all snö och blåst, usch och att jag har haft riktigt jobbig migrän nästan varje dag plus att lördagen var ett rent helvete hälsomässigt. 
 
Har du ont någonstans? 
Ja, i huvudet. Kommer inte ihåg hur det känns att inte ha ont! Och ont i magen! 
 
Vad har du tänkt mycket på?
Allt kring min diabetes i och med det jag skrev i artikeln. Att jag verkligen behöver få ihop pengar asap, är grymt fattig i nuläget. Det sista jag tänkt på mycket är jobbet - att högarna med rättning börjar bli jobbigt stora vilket ger mig grym ångest.. 
 
Hur har du gått klädd denna veckan? 
Jeans en dag annars träningsbyxor! Har två favoriter från Hilfiger, finns det något skönare än byxor som inte har knappar?! Jag lever typ i mina Hilfiger.. Till det lite olika tröjor. 
Vad ser du fram emot nästa vecka?
Min säng har äntligen kommit så på onsdag kommer en snickare hit och skruvar ihop den + min sänggavel, kommer bli toppen. 
 
Vad ska du göra idag?
Kolla på lite serier/film och så ska jag försöka att rätta lite. 
 
..och vad ska du göra i helgen?
Helgen är snart över men igår var jag och åt lunchbuffé med familjen, på kvällen blev det mello såklart. Helt fel vinnare enligt mig, tyckte verkligen inte att Benjamin skulle vinna! Felix hoppades jag verkligen på, annars LIAMOO. Vad tyckte ni?Going through hell

(null)
Igår hade jag sämsta dagen på väldigt, väldigt, väldigt länge. Att vara kvinna och allt det innebär med mens och hormoner samtidigt som man har diabetes och kronisk migrän med svåra anfall är ett rent helvete. Igår grät jag och grät. Jag har nog alltid haft lite högre blodsocker innan mensen men det är inget jag direkt kopplat till just mensen utan att det går upp och ner men igår, herregud.. Redan under natten låg det högt och det fortsatte att öka hela tiden! Jag bara såg att siffrorna på skärmen blev högre och högre och den där jävla pilen uppåt. Det kvittar hur mycket insulin jag tog, jag fick ändå inte ner blodsockret. Över 24 timmar låg jag alltså HÖGT, det är så galet farligt för organen i kroppen och ögonen, jisses vad jag är rädd om min syn.. 
 
Jag mådde så dåligt, jag kände att jag snart får psykutbrott. Idag känner jag mig helt slut, varje liten vrå av min kropp känns slutkörd. Som om jag blivit påkörd av en typ traktor.. Detta helvete i samband med pms innan mensen. Jag var ingen trevlig person igår, jävligt otrevlig hade jag velat säga. Då säger jag saker jag inte menar till nära och kära. Som om inte det vore nog får jag sjuka smärtor i huvudet innan mens, det går inte att beskriva smärtan månad efter månad. Jag önskar inte ens min värsta fiende dagen jag hade igår.. Det var fruktansvärt, ska jag ha såhär varje månad? Jag kommer inte fixa det! Idag är mensen på väg så snart kommer detta helevete att bytas ut mot mensvärk from hell! Jag har menssmärtor som inte är från denna värld, det krampar och jag kan gråta och skrika i flera timmar. Underbara liv. 
  (null)

(null)
Min lördag, fantastiskt..! Man ska ligga så jämt som möjligt i det gröna och blåa, det var inte många minuter där igår. Har man inte diabetes så är det omöjligt att förstå hur detta känns. Hur oerhört slitsamt det är för både kroppen och psyket. Sociala medier ger mig ångest

Många gånger funderar jag på det där med sociala medier och ångest. Jag är ganska övertygad om att livet var så mycket bättre innan alla dessa sociala medier uppstod. Jag använder själv sociala medier varje dag och hade tyckt det vore superjobbigt om Instagram och Snapchat plötsligt försvann, där håller jag nämligen kontakten med de flesta jag känner. Dock tycker jag att sociala medier har börjat ge mig alldeles för mycket ångest på senaste, inte mina vänner på sociala medier utan alla bloggare och influencers. 
 
Där där med att ständigt visa upp sitt perfekta liv på Instagram gör mig illamående. Varför är det egentligen så viktigt? Det kan jag komma på mig själv med, framför allt när jag är utomlands. Att jag nu måste ta den där perfekta Instagrambilden. Det känns som om det är viktigare än att faktiskt ta och njuta av stunden. Jag måste verkligen bli bättre på det. 
 
Jag har precis avföljt en massa kändisar och influencers på Instagram och jag kommer att fortsätta göra det så fort det kommer upp bilder i flödet som ger mig ångest. De är snyggare än mig, har så mycket mer pengar än vad jag har, har ett mycket roligare liv och framför allt; resor så sjukt mycket mer än mig. Allt det här ger mig grov ångest. Där där perfekta livet vart man än scrollar medan jag sitter hemma med galen migrän och ett blodsocker jag inte får ner till normala värden.
 
Jag älskar att resa, det är verkligen mitt liv. På sportlovet var vi i Sverige hela veckan och det kommer vi att vara under hela påsklovet också, på riktigt - jag vill bara sätta mig ner och gråta. Ett helt påsklov hemma i Hässleholm? Jag orkar inte, jag vill inte. Jag vill resa! Strunt samma var, bara jag kommer bort härifrån. Jag får abstinens, jag känner mig så lycklig när jag får åka iväg. Jag älskar mitt jobb men jag stressar och jobbar alldeles för mycket, att då ha möjligehten att resa iväg under lov gör att jag får energi och orkar fortsätta. Att inte kunna resa iväg gör istället att jag tappar all min energi och lust. Tanken var att vi skulle åka till Barcelona men det blir inte av. Allt är så jävla dyrt och jag har verkligen dåligt med pengar just nu. Sommarens alla resor, framför allt USA som blev så mycket dyrare än tänkt, att jag fick sjukt mycket mindre i lön i somras för att jag hade inte varit anställd under ett år, körkortet, bilköpet och resan till Singapore. Allt det här har gjort att jag har kommit sjukt back med pengar och vi kan inte resa iväg. 
 
Jag har pluggat under 4,5 år på universitetet och sliter sönder på jobbet för en lön som är pinsamt dålig. Det man tjänar som lärare är ett skämt, jag förstår att det är så många som väljer en annan karriär, lönen är sjukt viktig för människor. Och så kommer alla influencers - många av dem har inte en enda dags högre utbildning och så tjänar de äckligt mycket pengar. Är utbildning inte viktigt? Att ta 250 000 för ett samarbete som tar en halv dag för "det är så slitsamt" är för mig bara helt sjukt. Seriöst, hur slitsamt är det? Att lägga upp bilder på Instagram eller ladda upp en video på Youtube och dra in 150 000 kr, det är vad en del tjänar under ett år. Jag tycker bara samhället är så sjukt, det är som vilket jobb som helst? Oavsett om du är skådespelare, fotbollsproffs, lärare, sjuksköterska eller bloggare - är det fortfarande inte jobb? Jag förstår helt att företag vill synas med dessa influencers för att de drar in pengar men hela situationen är bara så sjuk. När jag ser dessa personer i Dubai, Maldiverna, Aruba.. Mina drömresor som jag nog bara kan drömma om och så får de många resor sponsrade?! Inte nog med att de tjänar äckligt mycket pengar så får de resor för hundratusentals kronor gratis! Jag tycker inte det är okej. Det är så stora klyftor i samhället. 
 
Vad är eran åsikt om det här? Tycker ni att det är rättvist? Läs min debattartikel på Nyheter24!

I måndags gjorde jag något roligt! Jag skrev nämligen en debattartiel för Nyheter24 som publicerade på deras hemsida igår och även på deras Facebooksida. Jag har fått oerhört mycket positiv respons för den, väldigt kul! Jag visade även upp den för mina elever igår och responsen var otrolig. Jag har fått så fina meddelanden på Snapchat, Instagram och Facebook där folk peppar och stöttar ♥
 
 
 
Idag ser jag att min artikel trendar på Nyheter24s hemsida och den ligger topp 3, så kul!
 
 
 
Ni hittar artikeln här
https://nyheter24.se/debatt/904534-katrin-zytomierskas-vidriga-uttalande-drabbar-alla-diabetiker
 
Ni kan också klicka HÄR så kommer ni till den direkt. 
 
Jag är väldigt nöjd, framför allt med slutet! Jag skrev den igår på drygt 20 min, det gick så enkelt för jag ville bara få ner alla mina känslor i skrift. Jag älskar att skriva och har alltid gjort så det var inga problem. 
Nyheter 24har även delat artiklen på sin Facebook! 
 
Bakgrundsstoryn är att kära Katrin har uttalat sig vidrig om diabetes i en podcast. Att hon blev oerhört äcklad och nästan tappade matlusten när hon såg en kvinna på hmburgarkedjan MAX dra upp sin tröja och visa sin stora äckliga mage och sticka sig med en enorm jättespruta. Kvinnan beställde också en Fanta, OMG hur vågar hon?! Som diabetiker? Jordens undergång! Katrin har visst inte förstått att man inte är allergisk mot socker när man har diabetes.. Katrin uttalade sig då att kvinnan verkligen borde ha tagit sin spruta på toaletten och inte inne på restaurangen, det fick ju faktiskt Katrin till att tappa matlusten..:( Jag blev oerhört upprörd av hennes uttalande vilket resulterade i denna artikel. 
 
I slutet av artikeln kan man rösta om man håller med eller inte. Såhär ser ställningen ut just nu. 642 personer som håller med mig, hade varit väldigt kul att komma upp över 1000! 21 personer håller inte med och då undrar jag, vilka är dessa människor? Min kära mamma är en av dem, haha! Det var så komiskt. Jag visade artikeln på smartboarden för en av mina 8or under svenskan och då hade artikeln precis publicerats så det var typ 12 som höll med och en som inte höll med. De funderade vi på vem den ena personen egentligen är? Efter lektionen pratade jag med min mamma och då berättade hon att hon var inne på artiklen på sin iPad på jobbet och så hade hon inga glasögon på sig. Hon trodde att det röda var kommenteraknappen så hon tryckte på den för att kommentera, då kom det upp att hon röstat nej och lilla mamma fick panik hahah. Hon försökte trycka på den gröna knappen istället men det var kört, det går bara att rösta en gång. Mamma, personen som peppat mig mest till att skriva denna artikel och "Håller du med Caroline" NEJ!! Det var verkligen komiskt, när jag berättade detta för mina elever och kollegor skrattade vi tills tårarna rann. Mamma, mamma, mamma.. Haha! 
 
Den har även delats på Facebook 632 gånger, wow!
 
Vad tycker ni om min artikel? Gå gärna in och rösta så blir jag glad!
 
Det var väldigt kul att få skriva en artikel som nådde ut till så många personer, det är något jag mer än gärna gör om. Jag skulle lätt kunna ha det som ett extrajobb vid sidan om mitt jobb, att skriva texter för olika webbsidor. Det hade jag älskat :-) Monday evening

(null)
Hej på er! 
Måndag igen, fullt upp med jobb. Ikväll har jag gjort en väldigt rolig sak, om allt går vägen kan jag berätta imorgon. Jag är taggad :-)
 
Nu är det inte många veckor kvar till påsk och jag vill hinna med så himla mycket med mina elever.. Jag börjar känna mig smått stressad. Imorgon är det tisdag, full rulle med en massa lektioner. 
 
Ville mest bara kika in och säga hej en måndag såhär ♥JBR Dubai

En helt underbar tidigt kväll på stranden i Dubai. Jag gråter nästan så mycket jag saknar Dubai när jag kollar igenom bilderna. Jag har fortfarande en massa bilder jag inte visat på bloggen så det tänkte jag göra då och då för det är för magiskt för att inte visa upp. 
 
Här beundrade jag en väldigt vacker solnedgång, hade varit ännu vackrare om alla lyftkranar och liknande inte syntes i bakgrunden. Dubai är hela tiden under uppbyggnad, där byggs nya häftiga tusistattraktioner och hotell 24/7. 
 
Bilderna är från Jumeirah beach, underbar strand i Dubai. Min lördag

Lördagar gillas! Söndagar lite (mycket) mindre.. söndagar är alltid lika med mycket att göra och krav men min lördag har varit bra. 
(null)
Andra chansen med Melodifestivalen är i år i Kristianstad, därför hade restaurangen Steakhouse grillbuffé så jag och mamma körde en spontanare där. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Maten var grymt god! Kyckling, fläsk och rostbiff. Vi satt där i några timmar och hade det mysigt! Ikväll kollade jag på mello, 3/4 jag ville gick vidare, yey. 

Nu har jag precis kollat på en dokumentär, Web of lies som handlar om en kvinna som träffar den perfekta killen på nätet - tror hon. Det visar sig att han är en sociopat och när hon gör slut försöker han döda henne med en massa knivhugg. Han åker också till sitt ex och mördar henne och därefter tillbaka till Vegas för att avsluta det första mördförsöket. Han hade fem personer på sin lista över att döda. Mycket obehaglig men spännande! Visar verkligen riskerna med att träffa folk över nätet. Min födelsedag i bilder

Hola!
(null)
Vi har inte hörts på några dagar. Denna veckan har varit händelserik och jag känner mig halvt slutkörd, bara en vecka efter lovet. 

Hur som helst, i måndags fyllde jag ju 25 år! 
(null)
Jag hade en väldigt bra födelsedag, trots att jag jobbade mellan 8-17. Mina elever och mina kollegor var så himla gulliga mot mig hela dagen och jag blev så glad! Redan när jag kom på morgonen sjöng ett gäng av mina härliga sjuor för mig i korridoren, jag fick massor av grattis och även skönsång av killarna i korridoren så att det hördes in enda till mitt arbetsrum. Under en lektion tog hela klassen ton och sjöng för mig. Jag har världens gulligaste elever <3 på eftermiddagen samlades alla mina kollegor i kafeterian och sjöng för mig, blev så rörd. Trivs oerhört bra med både mina elever och kollegor, guld!! Hela dagen på jobbet kände jag mig uppvaktad och alla var extra gulliga :-) 
(null)
Full rulle på jobbet!
(null)
Efter jobbet hade mamma bokat bord på bar-b-ko i Kristianstad så det blev födelsedagsmiddag. Väldigt gott men väldigt dyrt, vet inte riktigt om det är värt pengarna. Det är väldigt lite mat om man ser till priset. Jättenöjd med middagen hur som helst. 

Gratulationerna strömmade in via sociala medier från det att jag vaknade till det att jag gick och la mig. Fick över 100 stycken, åhh. 
(null)

(null)
❤️❤️
(null)
Fick även ett väldigt fint sms där tårarna inte var långt borta. Åhh vad jag saknar..<3 
(null)
Avslutade min födelsedag med att prova lite nya kläder. Fick ett par grymt snygga byxor från Tommy Hilfiger (bilden till vänster), införskaffade mig även ett annat par från Hilfiger, de till höger. Så snygga!! 

Förutom byxorna och middagen fick jag smink, ett galet vackert Thomas Sabo armband och en inredningsdetalj från Klong som jag velat ha såå länge. Väldigt nöjd, tack mamma! 
(null)
I onsdags var det föräldrarmöte så jag var inte hemma förrän efter kl 21. Igår firade jag min födelsedag på Wokhouse med Bengan och Thea. Halvvägs till 50 fick jag höra att jag nu är, jag gråter haha :(
(null)
Jag har även införskaffat mig en brun utan sol som visade sig vara lagom fail idag på jobbet.. jag har aldrig använt bus innan vilket resulterade i att jag såg ut som en morot på jobbet idag. Jag tyckte inte det syntes igår så jag tog ett extra lager, ja det jag inte tänkte på var att det blir mörkare under natten och det slutade inte på det. Det blev typ fem nyanser mörkare under tiden jag jobbade idag, fick mig en liten chock när jag kollade i spegeln haha.. har nog kommit fram till att jag tycker naturligt är bäst. Dock trodde några av mina elever att jag varit utomlands så det kanske inte var såå illa ändå? ;-) 

Ikväll har jag bara tagit det lugnt, är verkligen helt slut efter denna vecka. Hoppas på att jag kan sova länge imorgon, har nämligen haft lite problem med sömnen på senaste. Vet inte om det beror på stress eller vad men det är illa.