slide show

22.01

(null)
Hmm, förstår inte varför jag blundar på var och varannan bild?? Är det bara jag eller gör ni också det haha? Väldigt oklart. Kan kanske vara för att jag är trött 24/7, eller? 😝 Hur som helst, idag var det lååång jobbdag. Kom hem vid 19.30 och är lagom trött nu. Har suttit och rättat elevtexter den senaste timmen, skönt att få det gjort så fort som möjligt. 
 
Imorgon är jag LEDIG och jag ska njuta som bara den. Sova länge, ta det lugnt, titta på Netflix, läsa...🥰 hur underbart att vara ledig mitt i veckan?! Älskar studiedagar <3 vi brukar alltid jobba på studiedagar men just denna är inarbetad för kvällarna vi stannar kvar på jobbet. 
(null)
Från idag, med min nya tröja. Fick ju en likadan fast rosa i julklapp, tycker om den så mycket att jag köpte en likadan fast svart. Mysigaste! 
 
Har ni förresten något bra serietips på Netflix? Tittade klart på säsong 2 av Sex Education igår, gråter när jag tänker på att jag måste vänta ett år till nästa säsong. Alltså va, varför gör serieskapare såhär :( Har börjat titta på Virgin River, sett snart två avsnitt och gillar den! Ska även titta på Störst av allt. Älskade boken så förstår inte varför jag inte sett serien än! Är den bra? 
 
Idag hämtade jag ut mitt paket med x lash pro, jag är så spänd på att se om mina fransar kommer växa. Totalförstörda efter fransförlängning är de i nuläget. Så himla ledsen över det. Som ni ser på bilderna har jag lite fransar kvar, vill bara att de ska trilla av nu så att jag endast har mina egna kvar och så att jag kan börja ta hand om dem. Kommer inte ens kunna använda mascara nu ett bra tag för att fransarna är verkligen såå korta och typ obefintliga. SÅ SAD!! Kommentarer

Tröjan är jättefin och du får ha en härlig ledig dag! :-D Kramis

Svar: Tack så mycket :D
Carro

» Lisa

Min man blundar också alltid på foton. Vet inte varför men tror det är rätt vanligt :) Fin tröja kram :) <3

Svar: Haha, bra då är jag inte ensam :D tack! <3
Carro

» Carro

Hoppas du får en härlig ledig dag! 😍

Svar: Det fick jag absolut! :D
Carro

Men oj, visste inte att fransförlängning förstörde dom egna :( Njut allt du kan av ledig dag, gör bara "snällsaker" <3

Svar: Jo :( väldigt många fransar som ramlat av och de jag har kvar är väldigt tunna och korta :(
Carro

tyckte att störst av allt var så sevärd, klart en av de bättre svenska serierna!! :D Tipsar annars om Derry Girl eller Jane The Virgin på netflix!

Svar: Såg två avsnitt idag, bra serie!! Tack för tips, ska kolla in de :)
Carro

Haha är så extremt rött jag också så det är sjukt :'D Är själv på jakt efter en serie så skulle behöva tips jag med! STOR kram <3

Svar: Svårt det där med att hitta bra serier!!
Carro


Kom ihåg


Trackback