slide show

Grand Canyon pt 1

GRAND CANYON, verkligen en av platserna jag ville besöka någongång i livet. Vem vill inte besöka Grand Canyon liksom? Check på den! Jag hade bara sett bilder över Grand Canyon så visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig. 
 
Grand Canyon är otroligt mäktigt, det tror jag inte kan undgå någon som varit där. Det är ett landskap som aldrig tar slut, var du än kollar så sträcker sig utsikterna så långt ögonen kan nå. Du känner dig som en liten myra i jämförelse med hur gigantiskt området är. Ledarna sa att vi måste vara otroligt försiktiga när vi går runt i området. Varje år dör det cirka 12 människor genom att falla ner från Grand Canyon och sedan 1880 har mer än 700 personer dött. Jag förstår verkligen det, det kändes nämligen som att varje steg man tog var lite mellan liv och död. Jag såg personer som verkligen spelade med sitt egna liv. Ingen Instagrambild i hela världen är värd att ramla ner och dö för, men visst stod verkligen så nära klippan att jag blev illamående när jag såg det. Om ni besöker Grand Canyon, spela inte med ert egna liv för fasen! Ledarna berättade också att om man faller ner från Grand Canyon tar det drygt två minuter innan du når marken och dör. Snacka om mardröm? Du faller och faller, vet att du snart når marken och dör men kan inte göra något åt saken. 
 
Jag förstår varför Grand Canyon drar till sig miljontals besökare varje år, det är något magiskt över hela landskapet. Bedöm själva! 
Så oförstörd natur, så vackert.
En av mina absoluta favoritbilder från hela USA resan, on top of the world.
Det var verkligen en upplevelse att gå runt här. Grand Canyon levde absolut upp till mina förväntningar, dock hmm jag har lite svårt att sätta ord på det men under vår USA resa tycker jag att vi absolut upplevde ännu häftigare saker än Grand Canyon, t.ex. Horshoe Bend, Yosemite National Park och Antelope Canyon. Kanske är Grand Canyon så himla stort att det var lite svårt att ta in alla intryck på en och samma gång, kanske blev jag lite väl överväldigad av att inte riktigt veta var jag skulle fästa blicken. Kanske såg jag Grand Canyon mer genom kameralinsen än genom mina ögon och att det var därför jag hade lite svårt att ta in hela grejen. Jag vet inte riktigt men hur som helst ÄR Grand Canyon sjukt coolt och mäktigt. 
Kommentarer
» Kort

Är väldigt höjdrädd så är grymt imponerad att du vågar stå så nära kanten 😱 Så härliga bilder....

Svar: Haha! Det var faktiskt läskigt på en del ställen i Grand Canyon. Här står jag dock på en sten och under var det små grusvägar så jag hade inte skadat mig så mycket om jag hade ramlat hehe! På en del andra ställen var det dock läskigare :o
Carro

» Carro

Men wow så vackert! Vilken magisk plats! 😍

Svar: Verkligen magiskt! <3
Carro

Jag tycker att det är väääääldigt väldigt vackert :D On top of the world och bilden just under är mina favoriter :) Skulle såklart inte tacka nej till Yosemite också, och sådär.

Svar: Tycker jag meeed! :D Tack :) Yosemite var verkligen en av höjdpunkterna!!
Carro

Häftigt :D Kul att du fick förverkliga den drömmen att de Grand Canyon :D

Svar: Ja, så himla tacksam över det :D
Carro

» Lisa

Förstår att det var en upplevelse , det är verkligen otroligt vackert. Fina bilder :) kram <3

Svar: Mycket!! Tack snälla. Kram <3
Carro

Åh jag vill också besöka det nån gång. Ser så häftigt ut :)

Svar: Så otroligt häftigt :D
Carro

Vilken underbar upplevelse det måste ha varit :).

Svar: Fantastiskt!!
Carro

Wow vilken upplevelse och så himla vackert det är! :-D Kramis

Svar: Galet vackert :D
Carro

Åh så fina bilder!!

Svar: Tack fina du!
Carro

Grand Canyon är verkligen en fascinerande plats! Jag är så glad att jag har fått möjlighet att besöka och uppleva detta landskap.

Svar: Tack för kommentaren till inlägget om besöket på en vulkan på Hawaii Big Island.

Kram

Svar: Ja men visst är det! Något särskilt över hela landskapet.
Carro

Låter helt fantastiskt mysigt! Oh låter verkligen som en mardröm att falla så många minuter till sin död. Undra om man blockerar sig eller om man är fullt medveten. Fyfan!

Svar: Eller hur, fy fy fy!! Fick typ panik när jag hörde det hahah...
Carro

» Ullie

Nigarafallen är en ja tänkt på
Håller med otroligt vackert där vilken upplevelse

Svar: Oerhört vackert!! :)
Carro

Så häftiga bilder! Jag har aldrig varit där själv, men min dotter har varit där och delade med sig av riktigt fina bilder. Kram 💖

Svar: Tack! Så kul för henne :D
Carro


Kom ihåg


Trackback