slide show

Location: Spain

Hej från Spanien!
 
Vi kom fram mycket senare än det var sagt igår eftersom att flyget lyfte drygt 1,5 timme senare än det skulle. Inte nog med det så fick vi inte ens vara på flygplatsen och vänta utan vi satt i flygplanet i närmare två timmar och fick inte gå ut, det var hemskt.. Förutom det så gick resan bra. Vi sov några timmar och vaknade till ett soligt och varmt Mallorca.
Vårt hotell är superfint, är nöjd med det! Idag har det varit 29-30 grader och vi har spenderat hela dagen på stranden. Bilden är tagen från balkongen, ni ser hur nära stranden vårt hotell ligger - så skönt! Stranden är verkligen superfin och jag har både solat och badat. Var faktiskt duktig med solkrämen idag så det är nog första gången i mitt liv jag inte bränt mig mycket första dagen, applåd till mig.
 
Har precis duschat och nu sitter jag på balkongen, varvar med att blogga och kolla på havet. Vi ska strax ut och äta och kika runt här i Cala Millor, nyfiken på vad stället har att bjuda på! Hoppas middagen blir godare än lunchen för den sög haha.
 
Vad är det för väder i Sverige? Puss ♥



Kommentarer

Malmö bjuder på sol o värme i dag :)

Svar: härligt!! här är vädret superdåligt..
Carro

» JoJo

åh vad härligt! vill också vara i solen och värmen nu. haha!


Kom ihåg






Trackback