slide show

Beachday

Dessa bilder tog jag på stranden igår. Idag hade jag inte med mig kameran till stranden eftersom att jag är så himla rädd för att objektivet ska förstöras som det gjorde förra sommaren i Grekland när jag fick sand inne i objektivet, det var bara att kasta det och köpa ett nytt vilket blev till en dyr historia. Hur gör ni andra när ni har med er systemkamera till stranden? Det är liksom alltid sand i strandväskan så där vågar jag inte heller lägga den.
 
Hur som helst, vi spenderade dagen igår på stranden och hela dagen idag, fram till 20 på kvällen. Älskar verkligen att vara på stranden utomlands till sent på kvällen, när det är mindre folk, solen går ner, det inte bränner lika mycket, vågorna blir större. Allt blir så harmoniskt på något sätt. 
 
Stranden här i Cala Millor är verkligen jättefin. Bred, lång och fint vatten! Medelhavet från sin bästa sida liksom.
Hur fint?? Vi hyr solstolar på stranden, varvar sol med bad, äter lunch på en beachbar, läser bok, lyssnar på musik och njuter fullt ut!! Det känns så skönt med en sådan här lugn semester efter den sjuka hösten och vintern med examensarbete och en massa stress. Älskar ♥
 
Nu ska vi fixa till oss och sen ut och äta någonstans.Kommentarer

härligt, nej jag kör med mobilen där :) fukar super har en samsung galaxy s8+

Svar: mobilen är så skönt, den har man liksom alltid med sig annars :)
Carro

Alltså så himla underbart<3

Svar: ja verkligen <3
Carro

Det där såg ju inte alls skönt ut! ;)

Svar: heheh;)
Carro

Ser verkligen helt underbart ut!😀

Svar: Längtar tillbaka!! :( :D
Carro

Fina bilder!

Svar: tack!
Carro

» Julia

Fina bilder!

Svar: Tack!
Carro

Ha kameran i en förslutningsbar plastpåse. Helst en sådan där med en så kallad "dragkedja". Ta bara fram kameran ur den när du är säker på att dina händer är sand fria. Ta bilderna och lägg sedan tillbaka kameran direkt i plastpåsen och förslut den igen, men som alltid, bättre låta bli ha med den ut på själva stranden.

Svar: Tack för tips! :) Frågan är var man ska ha påsen sen dock? I strandväskan går det inte för där är ju en massa sand :(
Carro

Åh vilket härligt vatten :)

Svar: Ja det var verkligen superfint :)
Carro

Åååhhh så underbart! *längtar till stranden*

Svar: Verkligen!! Älskar stranden!
Carro

åå ser underbart ut!

Svar: Det var det verkligen :)
Carro

Fantastiska bilder!

Svar: Tack!
Carro


Kom ihåg


Trackback