slide show

RESOR 2017

Ni som känner mig vet att jag är helt beroende av att resa. Alldeles för mycket av min vakna tid går åt att titta på resor på ving, planera och drömma mig bort. Typiskt att jag inte är rik som väldigt mång bloggare just nu, då hade jag knappt befunnit mig i Sverige.
 
I år ska jag till..
Den första resan 2017 går till Dublin, Irland. Jag har aldrig varit i Irland men jag tror att det kommer bli grymt! Vi ska bo i ett fint hotell, jag vill köpa en Balenciaga väska (!!) och så vill jag gå till en typisk irländsk pub.
I maj blir det Polen för att närvara på ett bröllop, min kusin ska nämligen gifta sig och jag tror att bröllopet kommer bli grymt för mammas bror är rik och de vill alltid prestera på topp, ska bli skönt att komma bort några dagar mitt i all betygstress som uppstår som lärare på slutet av terminen.
I juni åker jag och Alexandra till USA!! Denna resan ser jag mest fram emot, vi ska både till Los Angeles och Las Vegas, vilken dröm?? Det är en fotoresa så vi kommer att besöka b.la. Grand Canyon, kommer bli siiiick!
I juli är det dags för den första solsemestern, Spanien närmare sagt Cala Millor. Jag har varit i Alcudia flera gånger och Cala Dor sist men Cala Millor har jag aldrig varit i. Hotellet ser riktigt fint ut och jag är så taggad på bra väder och fin strand. Livet!
Ganska snart efter Spanien blir det Polen igen. Vår vanliga sommarresa i ca 10 dagar. Hälsa på morfar och shoppa. Ingen riktigt sommar utan Polen♥
Avslutar sommarlovet med idyllen Grekland. Detta blir tredje gången på samma hotell och ställe, den grekiska fiskebyn Makrigialos. Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar Grekland, paradis.
 
USA, Dublin och Cala Millor blir tre helt nya ställen att upptäcka, underbart! Ser absolut mest fram emot USA, jag får åka runt i USA i 12 dagar och göra en av de sakerna jag gillar mest, nämligen att fota.
 
Det som mer är planerat är Liseberg med Jack någongång i början av sommaren och sen har jag en idé som jag inte vet om den är möjlig att genomföra eller inte. Vi (framför allt jag, det är jag som är galen i resor) skulle vilja spendera nyår på en strand men för att få värme mitt i vintern krävs det att man tar sig till Karbien eller liknande. Min tanke är Dominikanska Republiken men det är dyrt och jag vet inte om jag lyckas spara ihop så pass mycket pengar eftersom att resorna här ovan blir gaanska dyra tillsammans. Jag börjar ju dock jobba nästa vecka, fast jobb och jag har tänkt att bo kvar hemma ett tag till just för att kunna lägga en stor del av min lön på resor. Nu blir det slut med shoppingen, eller ja inte i Dublin och så men här hemma i Sverige. Dags att spara! Kommentarer

Åh så många resor! Förr gillade jag inte att resa lika mycket som jag gör nu för tiden, men herregud så det kliar i fingrarna typ hela tiden. Måste hålla i mej själv för att jag inte ska boka flygbiljetter någonstans. Mest avundsjuk är jag ju på fotoresan. Skulle så himla gärna åka på den!

Svar: Håller med!! Var inte heller så intresserad av resor förr men nu har jag typ blivit beroende haha.. Fotoresan ska bli riktigt spännande :)
Carro

» Sarah

ok det var synd .. bilderna blir ok för mig den är lite svår att hanskas med

Svar: ja :(
Carro


Kom ihåg


Trackback