slide show

Happy <3 day

GLAD ALLA ♥ DAG
 
Personligen tycker jag inte att alla <3 dag är något sådär jättespeciellt men det är säkert mysigt om man har en partner att fira dagen med. Dock värmde det i hjärtat när jag vaknade imorse och det stod en liten "till dig" påse med ett gulligt kort, en söt nalle och ett iphoneskal från KENZO, mamma min lilla Valentine! Vet precis hur man får mig glad ♥ Jag tror för tusan aldrig att jag kommer hitta en partner haha! Dels är jag väldigt kräsen gällande hur en kille ska vara, jag har en lång lista som killen måste uppfylla och dels är jag nog inte så lätt att leva med tror jag hehe.. Jag är nog ganska så jobbig i och med att jag klagar rätt mycket på smärta 24/7 här hemma plus att jag blir väldigt arg om jag inte får min vilja igenom. Jaja någon prins kanske man hittar om 10 eller 50 år </3. Whatever, jag klarar mig ganska så bra själv. Girlpooower.
 
Dagen har väl inte skiljt sig mycket från vilken annan dag som helst på senaste. Har jobbat hela dagen och överlevrt ännu en tisdag som tidigare nämnt är den absolut stressigaste dagen på hela veckan. Jag hann inte sitta på min stol i arbetsrummet en enda minut idag, lektioner heeeela tiden. Det är dock så kul när mina elever gör framsteg! Idag var de mina små Valentine´s, bra ungar det där! 
 
Firades alla <3 dag på något speciellt sätt på er skola? Tell me!
 
 



Kommentarer
» Fanny

girl <3 vi klarar oss utan män tills den rätta kommer ;)

Svar: yeah <3 ;)
Carro

Vad fint av henne! :)

Svar: ja verkligen! :)
Carro

Har aldrig firat Alla Hjärtans dag så förstår dig :)

Svar: hehe bra!
Carro

Tack detsamma till dig fina du! Kram

Svar: KRAM!
Carro

Jag trodde inte heller jag skulle hitta någon, men till slut så! :)

Svar: till slut kanske den rätta dyker upp :)
Carro

Jag gör aldrig något särskilt på alla hjärtans dag, och då har jag ändå haft partner i fem år, haha ;)

Svar: oj haha! där ser man ;)
Carro

» Johan

Jag håller med dig, tycker inte alla hjärnans dag är särskilt speciellt. kärlek och omtanke kan man ge alla dagar om året och en extra kram har ingen dött av, så jag tycker mest det är i kommersciellt syfte som den 14 februari har hypats så mycket som den har gjort, men klart det är en fin grej...

SV: Det gör jag också! Särskillt när man hittar ett riktigt guldkorn till bok sådär, som man bara försvinner in i, som man har svårt att lägga ifrån sig och där man verkligen målar upp en handling i huvudet av vad som händer :)

Svar: ja håller med dig, inget speciellt ändå. jaa bästa med läsning! läser en sån bok just nu :)
Carro


Kom ihåg






Trackback