Laddar inför ett nytt läsår

Hej på er!
 
En trött tjej här. Jobbet är igång på riktigt och det känns verkligen. Jag är helt slut, alltså verkligen onormalt trött. Jag tror inte alla som jobbar är lika trötta som mig. Dock har jag kommit fram till att jag nog är en högkänslig person (googla, det är typ som en "diagnos" fast ändå mer som en livsstil, svårt att förklara), hur som helst innebär det att högkänsliga person bearbetar många fler intryck än andra personer vilket gör att man blir helt slut. Dessa dagarna har jag somnat på soffan varje dag efter jobbet. 
 
Idag jobbade jag från morgonen till 18.30, jag blev helt enkelt inte klar innan dess så fick stanna två timmar extra och ändå hann jag inte ens med hälften. Sitter just nu och planerar morgondagens lekioner. Nästa person som säger att det är lätt att vara lärare hmm.. spärrar jag nog in :) Nej men idag har jag liksom jobbat närmare 14 timmar. Imorgon börjar våra kära elever igen så det är anledningen till att allt måste fungera.
 
Jag ska vara mentor för en årkurs 8 vilket känns jättekul! Så imorgon startar mitt mentorsuppdrag, jag har aldrig varit det innan så det känns spännande. Ska ha många klasser detta läsår - det blir första gången jag har klasser som är "mina" - har haft längre vikariat innan på ett år t.ex. men nu är allt "mitt" om ni förstår vad jag menar. Stor utmaning men jag hoppas att första dagen imorgon kommer gå bra. Jag blir fortfarande nervös när jag står inför nya klasser, det trodde dock inte 14 åriga Caroline att hon någongång skulle göra när det värsta jag visste var att redovisa inför klassen - tänk vad långt man kommit :)
Tack och adjö sommaren! Nu sätter en tuff höst igång. Jag är taggad, dock hade det inte varit fel med lite mer semester ;-) Ha en bra första dag i skolan imorgon om ni börjar då! Vissa av er har kanske redan börjat gymnasiet? Tell me ♥Kommentarer

älskar din peppiga inställning! kör hårt!

Svar: Tack snälla! Kram!
Carro

Så kul att vara mentor<3

Svar: Ja det är superskoj faktiskt <3
Carro

» Linda

Här är också vardagen igång på allvar, tycker det är skönt med rutiner, man är ju lite seg ibörjan tills man kommit i balans med vardagen och jag kan tänka mig att det är tufft att vara lärare idag och att ni har en hel del att göra. Hoppas du får en bra start imorgon.

Kram

Svar: Tycker också vardagsrutinerna är sköna :) Dock är jag onormalt trött efter jobbet. Ja det är väldig tufft att vara lärare idag, men väldigt kul :)
Carro

Det kommer gå toppen!❤

Svar: Tack! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback