slide show

Caroline mår hemskt

Hej på er!

Min otur fortsätter, jag har inte riktigt varit mig själv de senaste dagarna. Efter att jag tog kortisonsprutan så har jag inte mått så bra. Jag har inte alls velat äta, en vanlig dag kunde se ut som så att jag åt en apelsin till frukost, en halv knäckemacka till lunch och möjligen liiiite soppa på kvällen. Vad är det som händer med mig?? Jag älskar ju att äta men kan verkligen inte stoppa i mig något. Och frukosten är det värsta, går verkligen inte. 

Migränen har varit hemsk, igår innan jobbet spydde jag efter att jag hade tagit zomig nasal.. Hur som helst så jobbade jag igår men vid kl 14 började jag må dåligt, fick jätteont i halsen. Under dagen blev det bara värre. Från eftermiddagen till kvällen låg jag bara och sov, vägrade äta eller dricka. Igår åt jag endast en apelsin och en knäckemacka. Liksom wtf Carro?? Skärp till dig. Migränen var helt galen igår men jag har ju så ont i halsen så kunde inte ta någon medicin. Vaknade vid kl 2.30 i natt och spydde blod, har ingen aning om varför?? Var likblek, hela jag skakade. Vad är det som händer? :(

Halsen gör verkligen cp ont, lite feber och snart lär väl snuvan, hostan och allt annat komma också. Mår verkligen hur dåligt som helst. Har skrivit det innan men när jag tex har ont i halsen så är jag helt död, jag kan inte hantera det som andra människor, troligen är det för att jag har diabetes för personer med diabates mår sämre vid sjukdom. 
Waaaaah :(

Idag är vi bjudna på grill hos Oliwia och hennes familj. Jag vill ju såå gärna gå, hur kan man missa en grill? Mamma tycker jag ska börja med en antibiotikakur och antagligen blir det så. Ni behöver inte skriva till mig att det inte är bra för jag vet att läkarna i Sverige inte tycker det. Men det är det enda sättet jag kan klara detta på. Annars lär jag ligga utslagen i 10 dagar och det har jag verkligen inte tid för. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback