slide show

Penicillin..

Jag mår så jävla dåligt. 40 graders feber, hosta, ont i halsen, snuva, huvudvärk.. Och pga febern orkar jag inte göra något, kan knappt stå upp för benen bara viker sig. Igår åt jag lite soppa på kvällen för hade inte ätit något alls men så spydde jag upp exakt allt direkt efter.

Kallsvettas som en gris gör jag med. Ibland fryser jag och ibland svettas jag som bara den. År sååå hungrig men kan verkligen inte äta. Mitt liv suger just nu.

Fick äntligen en tid på Göinge kliniken idag efter att mamma nästintill tvingat cp sjuksköterskan att ge mig en tid, hon var så jäkla irriterande! Träffade läkaren och fick höra det jag verkligen inte ville. "Du måste ta penicillin" ååååh nej!! Jag vill inte :( jag har ju problem med att svälja tabletter, alltså det går bara inte?! Får panik, och doxyferm är så stora, ångest. I 10 dagar med och ikväll måste jag ta 2 stycken. Vill inte :(((((

Är någon infektion jag har i kroppen och snabbsänka låg på 105 och den ska ligga på under 5, alltså har jag 100 för mycket. Läkaren sa att jag ser riktigt sjuk ut, hmm i know..




Kommentarer
» Malin

Hej.
Jag har ett tips tills du nästa gång behöver ta tabletter.
Jag köpte "medcoat" på apoteket och sen dess har jag inte haft några som helst problem med att svälja tabletter.
Så absolut värt att testa.

Föresten..jag diggar ditt hår stenhårt, superfint!! :)

/Malin

Svar: heej!Jag har faktiskt försökt med det, när jag var tvungen att ta medicin och visst hjälper det bra?! Blir ju lite halare plus att det smakar citron. Men trots det har jag stora svårigheter med att svälja :( vet inte riktigt vad det är med mig haha..

åh tack snälla!
kram på dig :D
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback