Minnesstund

Denna dagen har givit blandade känslor. När jag fick reda på det om Vanessa kändes allt bara så konstigt, jag kände inte henne direkt men vi gick på samma skola så jag såg henne nästan varje dag. Har pratat med henne någongång med, att sedan inse att denna person inte längre finns känns bara så tomt inombords. Jag hoppas hon har det bra i himlen, R.I.P. När en ung person dör, som bor i samma lilla stad som en själv känns det otroligt konstigt. Jag kan inte föreställa mig vad hennes vänner & familj går igenom just nu, det måste vara det värsta som någonsin kan hända en. En ung tjej med hela livet framför sig..


Minnesstunden för Vanessa utanför skolan. Jag var tyvärr inte där men ska försöka åka dit imorgon och tända ett ljus. Bilden är från Viktors fb.

Nu går jag och lägger mig. Kanske inte världens trevligaste start på ett sommarlov.Kommentarer
» kicki

Hej och godmorgon på dig :)

Allt bra med dig en sån här mulen dag?

» Lara

Sv; haha tack!:)Gud vad jobbigt det måste kännas och speciellt för hennes familj! Jag förstår att det kan känna konstigt eftersom hon både i samma stad som du!:)

ussch neej men vad hemskt! :( vill du berätta lite vad som hände?! :O dog liksom på första dagen på sommarlovet, måste vara hemskt! :(

nej vad hemskt! åh :( vila i frid!

Sorgligt! :(Hur är det idag då?

hej hej allt bra med dig idag?:D

fy vad hemskt!!!!!!:( vad hade hänt? förstår om du inte vill säga!

Usch va fruktansvärt, lider med familjen. Unga människor ska inte gå bort!

stackars vad hände ?

svart tack !!

anonym; hon tog troligen självmord :/ hon befann sig på spåret när tåget kom..


Kom ihåg


Trackback