slide show

Intervju

Tja snyggingar :)

Kom hem för ett litet tag sen, först skolan och sen gjorde jag och mamma lite ärenden. Skulle bla. köpa ett nytt iPhone skydd men hittade inget fint. Snart ska vi dock iväg igen, till maxi och handla, hämta ut paket från nelly.com och så måste jag låna en bok på biblioteket till ett skolarbete.

Dagen i skolan var rolig. Våra matte lektioner är bäst haha, alltid något kul som händer där! Vi gick även tillbaka matteproven och jag var så sjukt nervös innan, usch. Men jag fick G & vet ni hur glad jag blev?! Fick faktiskt 16 p så jag är nöjd (y) Skulle behövt några p till upp till vg men äh, jag klarade i alla fall det :D Sen gick jag och Mimmie till vår sh lärare och frågade vad vi fick på proven. Jag fick MVG, blev så glad! Det känns riktigt bra att få mvg på det provet, det lönar visst sig att plugga ganska mycket.

Sen hade vi nk, min bok om planeten Mars var inte kvar och bibliotekarien visste inte var den var, och kunde inte göra något åt det tydligen. Sen tänkte jag att jag kunde skriva ut fakta från nätet istället men datorn fungerade såklart inte. Så frågar jag henne varför datan inte fungerar så säger hon det vet väl inte jag och så gick hon. Haha liksom va?! Fattar inte ens varför hon jobbar där, är så sjukt otrevlig mot alla. Så därför måste jag till biblioteket i stan nu och låna boken där istället.

Vid 13.00 åkte jag och Mimmie till biblioteket i stan och intervjuade en som jobbar där till vårt reportage. Det gick bra, och vi skrev på för fullt. Hon sa så långa svar så vi hann nästan inte med men det var ändå ganska kul att intervjua :) Tog 1 timme ungefär, ganska lång tid.. Fast nu är det gjort och jag ska bara renskriva lite idag, ser ju knappt själv vad jag har skrivit hehe. Ojoj, mycket text här. Nu ska jag sticka, vi hörs sen. Puss ♥




Kommentarer

http://haannacaarrrlsson.blogg.se

sötblogg:) följa varandra på bloglovin =)? kram

okej, tacktack! händer i helgen? ha en fin fredag och förlåt för sent svar, kram!!


Kom ihåg






Trackback