slide show

Onsdag

Hemma efter en ganska jobbig onsdag men jag tror proven gick bra! :) Det kändes i alla fall som det, socialkunskapsprovet var dock jobbigt! Eller de 2 sista frågorna där man skulle skiva jättemycket. Fick lite skrivkramp kan jag ju säga. Fast MVG gränsen låg riktigt högt.. 45 av 50! När jag räknade mina poäng så på ett ungefär vad jag tror jag får så låg jag på ungefär 43 och det är ju bara två poäng ifrån, fast det beror ju på hur läraren rättar det. Vg for sure i alla fall (y)

Engelska muntliga gick också bra och svenska provet kändes helt okej det med. Så det är bara att vänta och se resultaten. Bilden var inställd så vi slutade 14.10 istället för 15.15 och jag gick lite tidigare för att hinna med bussen, ska snart fixa nåt mellanmål och sen slappa lite vid datan innan det är dags att plugga till nästa prov, nämligen kemi prov som är på fredag, hatar ju kemi! Så har bara två dagar på mig, tänkte plugga två timmar idag kanske och resten imorgon. Samhälle, engelska och spanska har jag också, yeah?


Dagens oufit, linne från H & M, stickad tröja G i n a  T r i c o t, leggins från Polen och armbandet har jag fått i present.

Puss ♥




Kommentarer

Hej! :)

Allt bra idag ?



Svara gärna på dagens fråga, Semla VS Kanelbulle ! ;)

söt blogg tjejen!

Allt bra med dej?

» julia

hej, hoppas allt är bra med dig idag :)

» Majja

Han e sjukt söt :)

» ee

va söt du är!

Klart jag har. Det var inte igår, hur mår du? :)


Kom ihåg






Trackback