slide show

Onsdag

Hejsan fina läsare, hur mår ni idag? :)
Själv är jag riktigt trött, håller på att somna haha. Skolan tar verkligen på orken ;p och sen sover jag alldeles för lite också, skärpning! Kom inte hem förens 16.15 idag för tog bussen hem efter skolan som först får till stan och sen måste man vänta där i 10 minuter för att ta nästa buss hem. Sen blev det äta och gossip girl och nu sitter jag här.

Socialkunskap på morgonen, helt okej sen engelska, svenska, naturkunskap och bild. No lektionerna är riktigt sega :P Sen fick vi våra klassfoton också, inte gruppfotot men alla fick sina egna enskilda och usch haha. Kan visa bild sen. Hade snart tänkt plugga lite annars kommer jag aldrig lära mig allt till fredag så ni hittar mig i ländernas och huvudstädernas värld där jag ska tillbringa närmaste timmen hade jag tänkt. Slänger in dagens outfit senare.

Ciao ♥




Kommentarer

Jag blir så förbannad.visst,detta handlar inte just om ditt inlägg...

Men att Kissie sitter och skriver en MASSA kränkaden saker till allt och alla

på sin patetiska blogg är någonting som flera inte borde respektera.Det dära

beteandet är så himmla onödigt.Jag läste en blogg för några dagar sedan

som är så jäkal bra!! Den handlar om verkligen vettiga saker.. ( Det är en läsare

som skickar detta ) Hon som skriver den har full upp med bloggen..

Hon gör egna interjuver med läsare,går själv på ingerjuver (pga bloggen ) och har fått mycket uppmerkasmhet den senaste tiden takc vare sin blogg ..Denna blogg handlar om Självkännsla och självförtroande . Jag Ville bara tipsa om den,eftersom vi behöver en sånhära blogg.Hon kommer gå om kissie,det är de flera som tror. Hoppas bara de,för de kissie gör är inte okej



bloggen heter ialf http://jjuno.blogg.se


Kom ihåg






Trackback