slide show

Utan min älskade laptop :(

SÄMST UPPDATERING här ja & det ser man på statistiken också :/ Och det kommer troligen bli så imorgon också, illa! Var bara inne på datan i typ tre minuter direkt efter skolan (då jag skrev det korta inlägget) sen åkte vi till stan och kollade vad det var med min data. Och de tar 580 kr bara för att felsöka datan för att se vad felet är, det kunde vara nån kabel som bara måste tryckas in mer eller att de måste beställa en ny sladd som går på över 1000 spänn eller i värsta fall kan det vara skärmen och då kosta upp till 5000 :O Absolut inte lönt då, billigare att köpa en ny laptop -.- Så jag hoppas verkligen att det inte är skärmen för då vet jag inte vad jag gör.

Det skulle i alla fall ta ca 2 veckor att bara se vad det var för fel, huh två hela veckor? Fast om man betalde nån express avgift på 300 extra så skulle de redan kolla på den imorgon så mamma gjorde det, så vi får besked imorgon (a) Hoppas, hoppas på det bästa!! Fast det kan ju bli så att jag får vara utan min älskade laptop i tre veckor. BUHU. Eller så kanske jag redan får den på torsdag *happy* :D

Så nu tog jag lite tid att sätta mig vid datan, pallar helt enkelt inte den här sega stationära datan så det får bli en liten stund då & då istället. Inga bilder har jag här heller, bara några gamla typ så bilderna på Rabih kommer ju tyvär inte upp nu, utan sen när jag får tillbaka datan.

Idag har jag i alla fall pluggat! Hann med naturkunskapen, skriva bokrecension, plugga på spanskan (bara klockan kvar) och läsa igenom nästan alla sidorna till idrott provet. Måste dock erkänna att man har mycket mer tidf utan data.. Imorgon blir det plugg, plugg direkt efter skolan. Fast uppdaterar ändå :)

Idag i skolan hade vi inriktningsinfo fast jag blev inte så mycket klokare av det. Vet inte om jag ska välja ekonomi eller samhälle, det lutar mer åt samhälle fast jag vet inte?! Nu blev det ett ganska långt inlägg här, var inte meningen haha för nu kommer jag ju inte hinna läsa alla bloggar jag vill :( måste sova snart, upp tidigt imorgon men först ska jag mata mina fiskar på facebook haha, de har säkert dött nu när de inte fått mat på hela dagen så bäst jag sticker nu. Får kanske in lite bilder på den här datan imorgon ändå, vi får se. Ha en fin kväll ♥


Bjuder på en snygg bild i repris på söta Rabih då (: Tog den från min bdb hehe. Sov gott.

(SVARAR PÅ KOMMENTARER IMORGON) =)




Kommentarer

hehe intressant och följa upp problemet med din dator :)



hoppas du lyckas få en ny ;)

tror du rabih kommer komma ut med någon platta då eller?

» CArin

Ja dator krångel är verkligen inte kul.



Pisstråkigt att det kosta så mycket också, jag har dock tur. Min systers man har eget dataföretag. Så han fixar och grejar gratis de gånger det vart något. Min senaste dator har dock aldrig krånglat, peppar peppar ta i trä!



Hoppas det löser sig med din. Ha de


Kom ihåg






Trackback