slide show

Vilken vidrig dag

Vad är det som händer med mig? Ingen vet och jag fattar ingenting. Dagen innan min födelsedag var jag på helgmottagningen där de trodde jag hade halsfluss så jag fick penicillin. Jag hade vidrigt ont i halsen. Jag tog hela kuren på 10 dagar och efter cirka 6 dagar kände jag mig frisk igen. Fram till igår dvs… Igårkväll började jag få extremt ont i halsen igen. En väldigt konstig smärta. Det känns som om det dras knivar genom hela min hals, det gör så vidrigt, vidrigt ont. Sedan igår har jag kunnat dricka ett halvt glas, jag är uttorkad och har sjuk migrän. Äta kan jag glömma. Det gör så ont när jag ska svälja mat att tårarna rinner. Jag har inte kunnat äta något alls idag, har tvingat i mig en halv smoothie. Jag är så hungrig men kan inte få i mig något. Jag förstår inte alls vad som händer med halsen och känner en stor oro. Är det någon inflammation? Infektion? Halsfluss igen? Något med sköldkörteln? Det känns inte okej, det känns som om något är väldigt fel med halsen för det är ingen vanlig "halsont". Det konstiga är att både nu och för två veckor sedan när jag fick penicillin så är jag inte förkyld. Jag har inte feber, snuva, hosta osv utan det är halsen. På måndag måste jag ringa min vårdcentral och kräva tid för undersökning! Här i Sverige är det nästan omöjligt att kunna få vård, trots att det är jag själv som känner min kropp bäst och vet att något är fel. Jag vill att de ska göra alla halstester man kan göra för jag vill få reda på vad det är som händer. Jag vill även göra ultraljud på sköldkörteln, jag har gjort det en gång tidigare då min sköldkörtel var lite svullen och jag hade lite förhöjda värden men inget som det skulle göras något åt. Jag kunde inte alls sova i natt pga oron. När jag vaknade fick jag till råga på allt mensvärk och ni som hängt med vet att min mensvärk är grov. Jag tar alltid väldigt mycket stark medicin mot kramp för att kunna klara dagen. Jag tog medicin på morgonen men pga att halsen är helt fuckad blev jag så illamående när jag svalde att jag kräktes upp allting. Helt fantastisk dag! Mamma var där och hjälpte mig, guld ❤️ I övrigt är min rygg fortfarande helt fuckad, jag har så ont dygnet runt. 

Halsen 😭😭 Aj! Jag skulle egentligen jobba imorgon i butiken. Hela dagen och 100% OB men jag fick skriva till chefen att det inte går. Jag som aldrig missar jobb var bara tvungen nu, jag måste tänka på mig själv för en gångs skull. 
(null)
Imorgon ska jag försöka sova så mycket som möjligt. Jag ska nu försöka ta medicin mot mensvärk igen och kolla om det går bättre för det har varit en fullkomligt vidrig dag! 

Tyvärr kantas mitt liv av väldigt mycket smärta. Det är ingenting folk märker när de umgås med mig eller ser mig på jobbet för då lägger jag på en fasad. Bakom stängda dörrar är dock mitt liv inga gröna skogar utan snarare ofta väldigt mörkt fyllt av smärta. Jag är så tacksam för mamma som vet hur dåligt jag mår och alltid finns där för mig. Hon är alltid bara ett samtal bort, jag älskar henne så mycket. Kommentarer

Men fy så obehagligt för sig, kräv vård vet inte vad som hänt här i vår vård man skall vara döende för att få hjälp hoppas det går över krya på dig kram

Svar: Så sant så! Det visade sig vara en aggressiv halsbakterie :(
Carro


Kom ihåg


Trackback