slide show

Mot Singapore!

Nu är jag packad och klar och redo för Singapore!! Vi ska strax till Kastrup för att ta flyget vid middagstid. Jag ser verkligen inte fram emot flygresan, jag ogillar starkt att flyga. Det är trång och jag känner mig instängd plus att det är galet tråkigt. Har alltid problem med svullna fötter också, inte kul. Hur som helst hoppas jag att den 11 timmars långa flygresan kommer gå bra. Vi landar i Singapore på morgonen på onsdag och har sedan 7 dagar där.
 
Jag är hur taggad som helst! 
(null)
 
(null)
Har kollat upp lite vad jag skulle vilja göra där. Att se Marina Sand Bay hotellet är ett måste, det ligger nära vårt hotell. En dag ska vi till Singapore zoo, ett av världens finaste zoo där man kan komma väldigt nära djuren och där de tar hand om djuren väldigt bra. Jag vill även till Art Science museet och Gardens by the Bay. 
 
Gällande andra bilden så ser ni statyn Merlion som är ett typiskt landsmärke för Singapore. Orchard road är en sjuuuk shoppinggata med en massa affärer och malls. Har hört att shoppingen är dröm, farligt hehe. Singapore flyer är typ som London Eye, tror jag vill dit! Och sen är jag så sugen på Universal studios. Aldrig varit där :-) 
 
Utöver det skulle jag verkligen vilja besöka ett tempel, också något jag aldrig gjort. 
Detta hotell ska vi bo på, ligger mitt i smeten. Hoppas det är fint.
 
Nästa gång vi hörs gör vi det från SINGAPORE :) Kommentarer

Kom ihåg


Trackback