slide show

Min vecka i bilder

Har haft fullt upp hela veckan, helt crazy. Är såå trött. 
 
Vi börjar med i lördags. 
(null)
(null)
Jag och mamma tog med oss Jack till stan. Vi åt lunch på Cats och sedan gick jag och Jack för att handla julklappar. Hade en supermysig dag med mitt hjärta ❤️
(null)
 
I måndags var jag hos kiropraktorn för jag har äckligt ont i ryggen. Började i samband med jobbet. Dåligt hållning och mycket sittande vid rättning. Det gick så långt att jag knappt kunde sitta på kvällarna när jag kom hem. Varit där två gånger nu och ryggen är något bättre, ska dit på onsdag igen. Han knäckte ryggen på lite olika sätt. Dock får jag efter varje gång galen migrän, har såå ont. :(
I måndags satte jag alla mina första betyg, 104 stycken närmare bestämt. Betygssättningen är alltid lika med ångest. Snacka om skön känsla när alla var satta! Jag och mamma åkte på afterwork till Kristianstad i tisdags. Det var grillbuffé på Bånken. Fanns inte speciellt mycket att välja på så grillbuffé hade jag inte kallat det för. Dock var det relativt gott och desserten var mums!! Trevligt sällskap också.
(null)
(null)
I onsdags var det för Lucia. 9orna var såå duktiga och det blev ett väldigt annorlunda Luciatåg med en massa roliga inslag, det kommer jag minnas under en lång tid. Efter jobbet träffade jag Thea. Vi gick först på stan och sedan fikade vi. Har saknat henne!!
I torsdags efter jobbet åkte jag för att fixa mina fransar, är helt beroende - hade aldrig pallat gå tillbaka till att sminka mig med mascara. Efter det mötte jag upp Anton på stan. Vi åt på Wokhouse och satt och snackade i timmar.
(null)
 
(null)
 
I torsdags fyllde världens bästa mamma år! Hon hade julavslutning med jobbet i Kristianstad och var inte hemma förrän sent på kvällen. Då firade jag henne med paket, sång och en massa gott. Grattis, grattis mamma ❤️
 
Igår åkte jag till Kristianstad för att hämta ut min iPhone X men eftersom Telenors kundservice har 0 koll på vad de säger så kunde jag inte hämta ut den igår. 
Japp, det var min vecka det. Idag har jag äcklig migrän och mår riktigt kasst. Ska bara vara hemma, hoppas på att orka få upp julgranen. Någon julfilm ska också hinnas med. 
 
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback