slide show

LÄGENHETEN ÄR MIN!

Vilken dag! Jag är nu officiellt ägare av en sprillans ny lägenhet, jag har skrivit på kontraktet och jag ska flytta hemifrån. Allting känns så sjukt, det har gått så snabbt. Exakt för en vecka sedan gick jag på min livs första visning, endast för att kolla in valmöjligheterna och en vecka senare är jag lägenhetsägare. 
 
Idag var jag och mamma på visning. Det var visning av byggarbetsplatsen då bostäderna inte är färdiga än men man fick gå in i lägenheterna och kolla så långt som det var klart. Det var en väldigt positiv överraskning för jag trodde inte man kunde gå in alls. Jag gick alltså idag runt i mitt framtida hem, i en bostad som bara är min. Det var en så mäktig och märklig känsla. 
Såhär ser min lägenhet ut! Jag kommer att bo där nere, med en uteplats och så bor det en annan familj över. Husen är så moderna och jag älskar det. Det sjukaste av allt är att mamma ska bli min granne!! Ja, vi kommer att bo grannar mamma och jag. Vi kommer att ha två lägenheter bredvid varandra och jag hade inte kunnat vara gladare. Jag älskar min mamma över allt annat och jag älskar att umgås med henne. Nu kommer vi kunna fortsätta träffas ofta men samtidigt har jag min egna bostad och kan göra vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. I och med att detta är första gången jag flyttar hemifrån känns det tryggt att ha mamma så nära. En av sakerna jag har varit livrädd för är att bo ensam med min diabetes, jag är galet rädd att inte vakna på natten när jag får lågt blodsocker och dö. En annan sak som skrämt mig är migränen, det kommer ju flera dagar per år där jag har så ont att jag på riktigt tror jag ska dö. När jag ligger på golvet och skriker av smärta och inte kan göra någonting, då kommer mamma finnas där och det känns som en stor trygghet för mig. 
Såhär ser uteplatsen ut. Jag har aldrig någonsin haft uteplats eller trädgård så jag är överlycklig över detta. Det är en stenlagd bit och sedan lite gräs, jag vet redan nu att jag kommer att älska uteplatsen. I och med att jag och mamma kommer vara grannar så kommer vi ha en stooor uteplats då vi lägger samman båda. Dröm!
Här är hallen, gillar verkligen de gråa kakelplattorna.
Här är en del av mitt kök, den gråa bänkskivan är så fin. Allting är ju helt nytt vilket är så skönt. Dock tycker jag att skåpsluckorna är ganska tråkiga, väldigt basic så jag ska troligtvis byta ut dem mot lite "lyxigare" luckor. 
Vardagsrummet och köket är i öppen planlösning, och vetter mot uteplatsen. Nu är alla bilder lite mörka då det inte var någon belysning alls i lägenheten för där finns ingen ström ännu. 
Här är badrummet, så himla stort och fint. Jag är helt kär i badrummet! Ett av mina absoluta favoritsaker med lägenheten.
Glad tjej i sin framtida bostad! Det finns ett rum till som jag aldrig fotade, arbetsrummet kallas det. Jag ska dock ha det rummet som en walk in closet och jag kunde inte vara gladare. Jag får behålla min älskade garderob. 
 
Nu känns detta på riktigt, jag kände mig hemma i lägenheten och jag tror att detta kommer bli riktigt bra. Bostäderna blir klara i slutet av januari och jag får nycklarna den 1 februari. Vi måste matcha med försäljningen av vår nuvarande bostad, jag vet inte riktigt hur man går tillväga där men det får vi ta reda på. 
 
Detta är en 3 rumslägenhet på 75 kvm. Jag var inne en 2a också men jag hade aldrig kunnat bo i en 2a, jag känner mig kvävd då och jag behöver verkligen utrymme. Vi bor i en 4a nu på 99 kvm så 75 kvm är verkligen det minsta jag kan tänka mig att bo på. Hoppas ni är taggade på att följa med mig på min flyttresa, från att bo hemma till en egen bostad. 



Kommentarer

Wow så fint! Grattis 😍

Svar: Tack! <3
Carro

GRATTIS men gud va skoj, så mamma flyttar oxå då? är det en hyres? vad är hyran på din? blir super kul att följa ...bloggar inte din mamma? ha en fin kväll tjejen

Evas blogg

Svar: Ja, mamma ska flytta till en likadan lägenhet. Det är hyres och hyran ligger på 10 000 så den är väldigt dyr... Nej mamma har inga sociala medier alls hehe <3
Carro

Åh så roligt, stort grattis till era lägenheter!! :)

Svar: Tack! :D
Carro

Åh vad kul, grattis :D Skönt att bo grannar också, sådan trygghet <3

Svar: Verkligen, det känns bra <3
Carro

» ullie

men gud vilket badrum super fin lägenhet dit vill ja me flytta =)
när blir flytten?
ja har alltid älskat nybyggt men är så dyrt här
lite knäpp o förstå är det köpe eller hyr .?
va skönt mamma bord där när det är första o med allt. lycka till nu

Svar: Badrummet är toppen! 1 februari får jag nycklarna. Nybyggt är verkligen härligt men hyran är hur dyr som helst...Det är hyr. Tack snälla! <3
Carro

» Carro

Åh vad roligt! Stort grattis! 💕

Svar: Tack så mycket! <3
Carro

» Lisa

Grattis ! Den ser verkligen jättefin ut :)

Kram

Svar: Tack! Jag älskar den redan :)
Carro

» petra

men helt galet att ni hamnade bredvid varandra vilken slump:) grattis så roligt för dig ,kram

Svar: Det känns verkligen roligt <3
Carro

Men åh vilken fin lägenhet du har blivit ägare till och stort grattis! <3 Kramis

Svar: Tack så mycket! <3
Carro

Så spännande! <3

Svar: Verkligen! <3
Carro

Nej så roligt, stort grattis! Det fram emot att följa med i flytten 🙂 Min lägenhet är på 55 kvm och jag tycker den är stor haha 🙈 Men det är nog för att jag jämför med min förra som var 29 kvm 😉 Grattis igen! Kram

Svar: Tack snälla! :D Haha oj! Då borde jag vara nöjd med 75 kvm med andra ord :D
Carro

Ska bli spännande att följa din resa:) ett stort steg. Hur tänker du kring budget o så? Kommer du göra upp en plan för alla utgofter eller blir det lite som det kommer? Kram

Svar: Ja, det är verkligen ett stort steg. Alla räkningar ska såklart betalas först och blir det sedan något över är det ett plus men troligtvis kommer jag inte ha något över direkt, men så får det vara ett tag...
Carro

» enna

Men sååå kul!! Grattis! Den ser verkligen så fin ut :)

Svar: Tack! :D Jag älskar den redan :)
Carro

vad kul! grattis :D

Svar: Tack! :D
Carro

» Hanna

Nä tycker inte det smakade super mysigt banan när man hade den i ugnen så värt att testa ❤️

Svar: Det ska jag göra! <3
Carro

nej men GRATTIS!! :D

Svar: TACK!!:D
Carro


Kom ihåg






Trackback