slide show

Valborg 2020, inget kul

Det blev verkligen en annorlunda valborg i år. 
(null)
För två år sedan på valborg var vi hos familjen Gorny och grillade, verkligen en mysig valborg. 
(null)
För ett år sedan på valborg var jag och Alexandra i Kristianstad och tittade på bio och sedan åt vi på Pinchos. Typ mysigaste valborg ever. 

I år pga den rådande situationen med corona sög min valborg rejält. 
(null)
Till råga på allt var det en torsdag också som är den absolut jobbigaste dagen, sex lektioner och hinner inte ens sitta ner vid mitt skrivbord en minut under dagen. Är alltid helt död efter torsdagar, det är liksom inte ens kul att ha ett sådant schema.  (null)

(null)
Såhär såg jag ut på jobbet. 
(null)
Efter jobbet åkte jag till kiropraktorn. 
(null)
Sedan spenderade jag bara hela dagen och kvällen hemma med att titta på tv och hålla på med mobilen. Det kändes med andra ord som en helt vanlig vardag vilket ju inte alls är speciellt. Det är alltid kul att göra i alla fall något litet under valborg. Så trött på corona, så trött på att få panik varje gång jag är i närheten av människor. Vill att detta ska ta sluuut 🥵🥵 Harrys som är en nattklubb här i Hässleholm skulle öppna upp på valborg vilket är helt sjukt!! De fick så mycket kritik att de drog tillbaka beslutet under torsdagen och raderade sin Facebooksida. Hur kan man ens komma på tanken att öppna upp dansgolvet? Folk är verkligen sjuk i huvudet. Jag blir både ledsen och arg när jag ser alla ungdomar på sociala medier som fullkomligt skiter i corona och festar på som vanligt. Ja, situationen suger men är det verkligen så svårt att hålla sig borta från större skaror av människor och vänta ut skiten...?
Kommentarer

Åh, jag känner igen mig i dina tankar kring corona och hur folk tycks uppe i det blå...

min valborg blev ändå ganska fin, för jag firade med min man och vi åt god mat. Jag är inte mer svårflirtad än så :)

Svar: Ja men verkligen! Åh det låter ju ändå fint :)
Carro

Min valborg blev väldigt mysig om än annorlunda! Annorlunda kan vara bra det med 😊 Kram

Svar: Vad bra att den blev mysig! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback