slide show

Till min fina mamma

Mamma, min fina mamma. Idag ska du uppmärksammas lite extra. Min mamma är inte bara min mamma utan även min bästa vän. Med henne kan jag vara mig själv till 100%, det är alltid så kravlöst och inte ett dugg dömande. Långt ifrån alla har turen att få ha en sådan mamma, en mamma som alltid finns där för en no matter what. Det är precis så det ska vara med en mamma och jag har verkligen fått turen att känna på det. 
 
Från dag ett har det varit du och jag, och så kommer det att vara för alltid. Du är ALLT för mig. Jag älskar dig så mycket att ord inte kan beskriva. Du är min hjälte. En hårt arbetande kvinna med integritet och det är verkligen något jag ser upp till. Du har lärt mig att gå min egna väg, att alltid ta val som känns bra för mig, att tro på mig själv och att inte låta någon trycka ner mig. För de lärdomarna är jag evigt tacksam. 
 
Utan ditt stöd hade varken jag eller Damian varit där vi är i livet, vi har verkligen allt att tacka dig för mamma. När jag fick diabetes och spenderade två veckor på sjukhuset, då var mamma med mig varje minut. Hon lämnade aldrig min sida och för det är jag evigt tacksam. Jag behöver aldrig fundera på om mamma kommer ställa upp för jag vet att hon alltid kommer göra det, dag som natt. Det är mamma jag ringer först av alla när det har hänt något roligt, det är också mamma jag ringer när jag varit med om något jobbigt. Hon är aldrig längre än ett telefonsamtal borta. 
 
Tack för att du har lärt mig vad villkorlöst kärlek är. Tack för allt mamma. Vem vore jag utan dig mamma?  
 Min vackra mamma, herrgud vad jag älskar dig!! 
Tillsammans, från dag ett. Du har inte haft det lätt i livet alla gånger men du har aldrig gett upp utan kämpat vidare. Du har uppfostrat mig och min bror på egen hand, du tog beslutet av flytta ifrån min pappa när jag var 1,5 år för att det inte var bra för någon av oss. Du hade ingenting då utan behövde börja om på nytt, på egen hand, i ett land där du inte kunde språket så bra än. Jag och Damian är dig evigt tacksamma, att vi fått en så lycklig barndom tack vare dig. Du har aldrig någonsin klagat över att du har uppfostrat oss som ensamstånde mamma. Du är guld.
Min mamma och min bästis <3 Jag ser fram emot framtida äventyr med dig. Kommentarer

Åh så himla fint inlägg! Berörde ända in i själen ❤️ Mammor är verkligen oslagbara!

Svar: Tack snälla! Ja men så är det verkligen, mammor är bäst <3
Carro

Så otroligt fin skrivet! Jag har noterat det förut att ni verkar ha en helt otroligt fin relation till varandra ❤️ Lram

Svar: Tack! Ja, vi har verkligen en superrelation. Kul att det framkommer även via text. Kram <3
Carro


Kom ihåg


Trackback