slide show

Summer loading

Vilken bra lördag. Jag har spenderat dagen med Alexandra. Imorse var det väldigt soligt och för första gången i år kändes det som äkta sommar. Efter 20 min fylldes dock hela himlen av feta moln så känslan höll inte i sig så värt länge. 

Alexandra kom till mig så spenderade vi dagen på området där jag bor. Där finns en stor gräsplätt, bänk och en massa härlig natur. 
(null)
Såhär ser det ut, fint va? Det är en allmän plats alla som bor här får använda men den står nästan alltid tom. Då jag inte har någon trädgård är detta det närmaste jag kommer trädgård vilket inte är helt fel. Här spenderade vi alltså lördagen. Här kommer jag spendera en del timmar i sommar känner jag. 
(null)
Vi fikade, spelade kubb, spelade kort och pratade en massaaaaa, som alltid. Så glad att jag har dig. ❤️
(null)
Vi filade på en lista över saker vi kan göra i sommar, det var ganska många saker som föll bort pga corona då jag är i riskgruppen och behöver hålla mig borta folk men vi kom fram till detta. Om ni har tips på någon mer aktivitet att göra (helt utomhus dårå) får ni väldigt gärna skriva!! Åka till shoppingcentrum och liknande är ju inte en möjlighet). 

Väldigt mysig dag! Trots att solen inte var framme mer än cirka 30 min sammanlagt på de timmarna vi var ute räckte det för att jag skulle bränna mig, både i ansiktet och dekolletaget. Jag vet inte riktigt vad som hänt men de senaste åren har min hud börjat reagera kraftigt på solen, huden blir röd, irriterad, det kliar och jag får något slags soleksem. Jag använde solkräm men ändå så kliar det som bara den. Årets först sol på min hud så det spelar säkert en stor roll. 

Hoppas ni också haft en fin dag. <3 Kommentarer

Åh va mysigt själv satt jag o hade det gott på balkongen :) ha en fin dag kram

Evas blogg

Svar: Låter mysigt det med :)
Carro

» Alice

Så mysig dag, och vilken bra lista ni kom på! <3

Svar: Det var supermysigt <3
Carro


Kom ihåg


Trackback