slide show

Framtida tatuering

Jag har tre tatueringar men vill verkligen göra fler! Dock vill jag inte fastna i tatueringar för jag vill verkligen inte ha för många men jag känner mig inte helt nöjd än. Jag skulle helst av allt vilja göra tre stycken till men vi får se hur det blir. 
Jag VET i alla fall att jag ska göra en av dessa motiv. Dock ska den inte vara i färg utan endast vanligt bläck. Jag behöver dock er hjälp, vilken är finast? Den rosa eller röda? Jag tror att jag har en favorit men velar lite. DOCK behöver jag också hjälp med en annan sak, var på kroppen skulle en tatuering som denna kunna sitta? Jag har alla mina tre tatueringar på armarna, en på handleden, en på utsidan av armen och en på insidan av armen. Vill att denna ska vara synlig, men var?
Kommentarer

Den rosa, hade satt det på vaden eller låter så coolt

Evas blogg

Svar: Jaa, eller hur!!
Carro

Så snygga! Jag hade nog valt den röda, men jag vet inte vart den hade fått suttit. Förmodligen hade det blivit på baksidan av vänstra axeln så den syns när man har ett linne på sig. Kram 💖

Svar: Gillar verkligen också den röda! Det var ju en bra ställe:D
Carro

Hej, Carro!
Jag kikar in till dig via tips från Helenas blogg.
Jag föredrar damen med rött och på ankeln.
Jag har en tatuering på baken och vill även ha enntill på magen=)
Trevlig helg<3

Svar: Hej! Åh vad kul att du hittade hit, välkommen :D Jag föredrar faktiskt också den röda, lite mer. Det är härligt med tatueringar:) Trevlig helg!
Carro

Åh jag gillar ditt tänk gällande motiven, de är ju så fina verkligen! Gör du en måste du helt klart visa!! KRAM <3

Svar: Eller hur! Hoppas på att kunna göra den kanske efter sommaren <3
Carro


Kom ihåg


Trackback