slide show

GRATTIS hjärtat


(null)
NEJ MEN GUD. Idag fyller mitt lilla (stora??) hjärta 7 år! 🎉❤️

7 år? Snälla nån, hur kunde tiden gå så fort 🥺 jag minns dagen då Jack föddes som om det vore igår, jag var helt överlycklig första gången jag fick hålla i dig och den lyckan har varat i 7 år nu. Ditt första leende, ditt första skratt, dina första steg. Allt det har jag fått vara med om. Du är en så intelligent liten kille och det är en ren fröjd att dela livet med dig. Igår ringde Jack mig från sin egna mobil och vi pratade i 13 minuter, om allt från skolan till corona. När blev Jack så stor att det plötsligt går att diskutera världsproblem med honom? Kan någon snälla stoppa tiden lite?
(null)

(null)
Jag har alltid varit vid din sida och kommer alltid att vara det, för evigt. ❤️ jag vet att jag är din favoritfaster ;) nåja, din enda faster men ändå. Jack blir alltid så glad av att se mig och det värmer alltid mitt hjärta lika mycket. 
(null)

(null)
Men snälla, kan man bli sötare? 🥺🥺😍 Jag hade kunnat leta fram 500 bilder till, för min kamerarulle svämmar över av Jack hehe. 

(null)
Tack för alla dagar vi fått tillsammans och jag ser verkligen fram emot att fortsätta följa din utveckling, och att fortsätta upptäcka världen hand i hand, med dig. Att fortsätta skratta med dig. Världens finaste Jack. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback