slide show

APPLE WATCH

Min Apple Watch kom i tisdags, så nu har jag haft det ett par dagar. Det var en liten utmaning att ställa in urtavlan och förstå hur jag får in Dexcom där (blodsockervärdena) men Youtube är väldigt bra när det gäller sådant haha. 
 
Man kan välja mellan olika urtavlor och vad man vill ska visas på klockan. Jag valde att ha batterinivå, Spotify (kan sätta igång musiken från klockan och lyssna via mina Airpods), temperatur, Dexcom värdet, datum och tiden. Ville verkligen ha en så stilren urtavla som möjligt. Trodde faktiskt inte att jag skulle gilla klockan men det gör jag!! Den är faktiskt snyggare än vad jag trodde. Jag älskar alla Apples produkter så egentligen är jag inte förvånad men trodde inte att klockan var min grej, men jag hade fel. 
 
Det negativa är att klockan tyvärr tappar värdet alldeles för ofta med Dexcom, typ 30 gånger om dagen och då ser jag inte blodsockret på klockan utan måste klicka mig in på appen. Det är tydligen inte bara jag som har detta problem. Den släper efter med värdena lite också, tar ett par minuter för den att uppdatera sig. Dock måste jag bara klickan på klockan för att se värdet medan jag på mobilen måste gå in ett flertal steg så jag är ändå nöjd. Nu ska jag bara lära mig fler finesser på klockan, det får bli helgens mission :-) 
 
Ni som har en Apple Watch, vilka funktioner använder ni mest? Vilka funktioner får man absolut inte missa? Kommentarer
» Carro

Så härligt att du gillar den så mycket! 😍

Svar: Ja, den kändes värd pengarna :D
Carro

Vad härligt att du är nöjd! Hoppas det kommer någon uppdatering eller något så det problemet försvinner!!

Svar: Ja, hoppas jag med för det är ganska irriterande :P
Carro

» enna

Skönt att du ändå är nöjd, även fast den hade lite problem :)

Svar: Ja, det är lite irriterande faktiskt :P
Carro

» Lina

Använder träningsfunktionerna mest :) Sen såklart som en vanligt klocka, vad det är för datum och tid.

Svar: Träningsfunktionerna är jättebra :)
Carro

» Frida

Måste finnas så mkt spännande i den klockan!
Jag har en fitbit sedan några år tillbaka som jag tycker riktigt mkt om. Men börjar fundera på att skaffa en nyare variant nu snart :)

Svar: Ja, ganska fantastiskt att det ens går att producera en sådan klocka haha :D
Carro

Stilrent är ju lätt det snyggaste! Man kunde ju önska att det bara fanns fördelar såklart, men kul att du är så nöjd med den vännen :D KRAM

Svar: Ja men eller hur :D Ja men den kändes ändå värd pengarna så det var skönt. Kram vännen <3
Carro


Kom ihåg


Trackback