slide show

Sista dagen i mars

Heeeej 💯

Det kĂ€nns som mĂ„ndag, kanske för att jag jobbade hemifrĂ„n idag. Hade i alla fall fyra superbra lektioner idag, lektionerna flyter verkligen pĂ„ sĂ„ bra just nu, loooove it. Dock fortfararande sĂ„ konstigt med Corona, min Ă„ngest Ă€r brutal vilket tar pĂ„ krafterna mentalt. 

Efter jobbet hade jag tid hos kiropraktorn, gĂ„r hos en ung kille i HĂ€ssleholm. Himla trevlig och duktig! HĂ€ssleholms kiropraktik, rekommenderas. Jag har stora problem med min rygg. Dock blir man ju pank, ett besök kostar 440 kr och varar i cirka 15 min. Han vill trĂ€ffa mig typ 15 gĂ„nger, vet inte hur jag ska fĂ„ ihop det ekonomiskt alltsĂ„ 😬 att kiropraktik inte ingĂ„r i högkostnadsskyddet Ă€r för mig ett mysterium.
(null)
Har förresten börjat vĂ€nja mig lite utan fransförlĂ€ngning nu!! Som ni vet gjorde jag förlĂ€ngning i tre Ă„r men har inte gjort sedan december. Otroligt mĂ„nga av mina fransar ramlade av och de som inte ramlade av blev korta och otroligt sköra. Jag har hittat en bra mascara frĂ„n Maybeline som fĂ„r mina fransar att se helt okej ut. De har redan vĂ€xt lite sĂ„ det Ă€r bara att hĂ„lla ut och vĂ€nta. Saknar dock att inte behöva sminka mig sooo bad. Fanns inget skönare Ă€n att vakna och redan vara fixad men men. 

NĂ€r jag kom hem hade jag ett digitalt möte med min KBT terapeut, han Ă€r förjĂ€kla bra! Han Ă€r Ă€ldre och befinner sig i riskgruppen och har alla trĂ€ffarna digitalt. Det gick hur bra som helst faktiskt. Älskar att prata med honom, det Ă€r guld vĂ€rt. Alla borde nĂ„gon gĂ„ng prata med en terapeut/psykolog. Jag gĂ„r ju i KBT pga min bakterieskrĂ€ck som utvecklats till tvĂ„ngstankar och Ă„ngest men vi pratar Ă€ven mycket om livet och alla dess utmaningar. Jobbet och utbrĂ€ndheten Ă€r tvĂ„ andra stora aspteker. Tummen upp för min terapeut. 

Nu ska jag Ă€ta ett Ă€pple, titta en stund pĂ„ tv och sedan sova. Blev inte tillrĂ€ckligt mĂ„nga timmars sömn i natt sĂ„ jag behöver sömn. Kram pĂ„ er <3 Kommentarer

Skönt att lektionerna flyter pÄ bra <3

Svar: Ja, det Àr typ det enda som flyter pÄ i livet nu haha...:D
Carro

» Jessica

Har du digital undervisning nu? Hur kÀnns det?

Svar: Nej tyvÀrr inte, grundskolorna Àr öppna som vanligt...
Carro

Skönt att kunna jobba hemifrÄn nu och fint att du kÀnner bra stöd hos din terapeut ocksÄ, sÄ viktigt! Perfekt att man kan ta besöken online och fÄ fortsÀtta istÀllet för att man mÄste trÀffas. :)

Svar: Fick bara jobba hemifrÄn en dag, nÀr vi rÀttade nationella prov annars mÄste jag vara pÄ jobbet som vanligt vilket kÀnns sÄdÀr :( Ja, besök online fungerar absolut bra!
Carro

Åh vad Ă€r det för mascara du anvĂ€nder frĂ„n Maybeline? Det Ă€r verkligen mitt favvomĂ€rke nĂ€r det gĂ€ller mascara, sĂ„ mycket bĂ€ttre Ă€n de dyrare mĂ€rkena :D <3

Svar: Maybelline falsies lash lift, sÄ bra:D
Carro

» Jasmine

Skönt att du upplever att lektionerna fungerar bra just nu.
Glad att du trivs med din terapeut.

Svar: Tack för kommentaren om min bullet journal.

Kram

Svar: Det Àr vÀl det enda roliga i livet just nu haha! Jobbet...
Carro

» Emmy

Ja, det Àr lite knepigt att det inte ingÄr i högkostnadsskyddet och Ànnu nÀr man tycker det funkar..

Svar: Ja... Det Àr ju sÄ jÀkla dyrt :(
Carro

Ah, sÄ Àr det ju... <3

Svar: <3
Carro


Kom ihÄg


Trackback