slide show

Life on hold

Hej på er! 

Hoppas ni mår bra <3 Jag mår fint men det är verkligen en konstig känsla just nu. Det känns som om hela livet har pausat. Jag vågar inte riktigt gå ut någonstans, mer än till jobbet. Jag vill kunna leva som vanligt men det går ju inte så bra nu. Det känns också himla konstigt att gå till jobbet, försöka låtsas som att allt är som vanligt trots att det inte är det. Svårt att låtsas som om ingenting när alla pratar om Corona och det titt som tätt kommer upp notiser från Aftonbladet med rapporteringar kring hur många nya dödsfall som inträffat. 
(null)
Klasserna är fortfarande mer än halverade. Idag hade jag 6 (!!) elever i åk 9, det har aldrig varit så få elever under de tre åren jag undervisat dem. Hälften av bänkarna i klassrummen står tomma och det är bara en så konstig känsla. Man ska bedriva undervisning trots att majoriteten av eleverna inte är där, helst ska man bedriva undervisning både på distans och i klassrummet samtidigt. Jag blir bara så stressad för det blir ju inte tipp topp undervisning, vilket jag vill ha...

Imorgon jobbar jag hemifrån. Jag och en kollega ska rätta nationella prov hela dagen. Det kommer bli en krävande dag, det tar verkligen på krafterna att sitta och rätta i 8 timmar. 
(null)

Fick denna bild skickad till mig hahaha, härligt att man är en del elevers favoritlärare hehe😉

Det är härligt att jobba!! Nu önskar vi dock alla att livet kan återgå till det normala igen för detta är inget skoj. Ta hand in er! Kommentarer

Jaa, hoppas verkligen det vänder och återgår till normalt snart, så konstigt allt just nu!! :/

Svar: Ja, men visst är det! :(
Carro

» Lena

Måste vara så sjukt jobbigt att ha dubbeljobb nu med både klassrums och hemundervisning. Jag har varit hemma i 2 veckor nu då jag varit förkyld och det kliar verkligen i hela kroppen när man är van att vara ute hela dagarna och träffa massor av folk och framförallt barnen. Så glad att kunna gå tillbaka på Måndag.

Svar: Ja, det är hur tufft som helst! Är helt sluuuut. Jag förstår dig, man blir verkligen så rastlös och lite smått galen. Hoppas du mår bra nu!
Carro

Ja det känns verkligen som om livet är pausat just nu, men försöker leva på som vanligt där det går. Hoppas det vänder snart!

Svar: Ja, det hoppas vi verkligen...!
Carro

Ta vara på dig. Du tycks göra det bästa av situationen. <3

Svar: Tack för att du tog dig tid att kommentera mitt inlägg om dagen i en nationalpark på Hawaii Big Island.

Kram

Svar: Jag försöker men det är tusan svårt...<3
Carro

Hoppas det gått superbra med rättningen idag! Det känns verkligen som att världen står still just nu, helt sjukt! KRAM <3

Svar: Sista dagen med rättning imorgon, sedan är det äntligen klart PUH! Ja visst är det sjukt! :(
Carro

Hoppas verkligen det gick bra med undervisningen igår!! Stor kram och ha en underbar kväll <3


Kom ihåg


Trackback