slide show

Jag gråter inombords

Den 2a juli har jag en resa inbokad till Grekland, en resa som kostade jäkligt mycket pengar och som jag var för snål för att lägga på ett avbokningsskydd på för vem trodde att corona skulle dyka upp och härja i hela världen? Jag försöker tänka att det är ett par månader kvar till juli och att det kanske visst kommer att gå att resa till Grekland. Så som läget är nu är alla resor med TUI och Ving inställda så i nuläget ser det mörkt ut. Jag vet inte riktigt vad jag gör om jag går miste om alla pengarna, det skulle vara en ren och skär mardröm.
 
Det handlar inte bara om pengarna utan om det att resa verkligen är mitt liv och att jag inte kan tänka mig en sommar utan att åka till Polen, Grekland och Spanien. Hur ska jag överleva? Det kommer fasen inte gå! Jag mår så bra utomlands, så bra på en strand men solens varma strålar mot min hud och att höra vågornas brus. Jag måste fortfarande ha hopp att det kommer att gå och resa i juli. I nuläget verkar siffrorna inte vända neråt utan de går stadigt uppåt. Fler och fler smittade och fler dödsfall varje gång jag läser på nätet...
 
Ett gäng osedda bilder från sommarens resa i Grekland. Jag lever fortfarande på denna resan...♥
Drack chokladmilkshake på stranden och varvade solstolen med att blicka ut över havet, lyssna på musik och läsa. Herregud, det är avkoppling på hög nivå, en sådan avkoppling jag inte kan få någonstans för det är helt omöjligt för mig att komma i ro någon annanstans förutom vid havet. 
ÄLSKAR!! <3
Exakt allting med en här resan var perfekt och jag gråter inombords av tanken på att inte få uppleva det i sommar.
Men snälla, vilken dröm. Kan inte corona viruset försvinna eller i alla fall minska istället för att öka så att jag kan få lite hopp igen? 
 
Kommentarer

Usch vad tråkigt, hoppas verkligen det vänder snart o att allt kan återgå till det normala :( <3 vi skulle ju åkt till Dubai för en vecka sedan men det blev ju inställt, som tur var fick vi varenda krona tillbaka trots att vi inte hade avbeställningsskydd!! Har även en resa bokad i maj och en i september, hoppas verkligen vi kommer iväg men det ser ju mörkt ut för hela året typ... :,(

Svar: Det hoppas jag med, verkligen! :( Oj, så bra att ni fick alla pengar tillbaka! Hur gick ni tillväga för att få det? Jag hoppas så att man kommer kunna åka i sommar...
Carro

Jag känner väl lite så att du kommer få pengarna tillbaka ändå, det är ju speciella omständigheter.
Hoppas det i alla fall! Men det är ju i värsta fall, det finns ju en chans att resan blir av🙂

Svar: Vet att många har gått miste om hela summan, vilket suger!! Jag hoppas såklart att jag kommer kunna åka ändå, ändå ett par månader kvar så jag håller tummarna!!
Carro

» Lisa

Vad tråkigt om resan inte blir av. Du borde få pengarna tillbaka annars tycker jag för det är ju lite speciellt nu.
Härliga bilder :)

Kram <3

Svar: Ja, vi får se hur det blir! :(
Carro

Jag förstår att det känns tungt. Hoppas att ditt försäkringsbolag kan hjälpa dig :) Själv är jag inte orolig över att inte kunna resa, min resa förra veckan blev inställd och det var inte döden... men jag är på vippen att förlora jobbet. Och två blev uppsagda i fredags. Jag är näst på tur, sist in..! fyfan..

Svar: Fy! Hur har det gått med jobbet? <3
Carro

Det är verkligen skit att resor blir inställda och jag hoppas också på att viruset snart minskar. Kramis

Svar: Ja, det känns ju supertråkigt! Vill bara att detta ska vända...
Carro

Eftersom det inte var vi som ställde in, utan researrangören, så fick vi tillbaka alla pengarna <3

Svar: Himla tur ju!! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback