slide show

PINCHOS

Vilken bra dag det blev. Det var verkligen fint väder idag, perfekt sjöväder. Jag var med klassen någon timme på morgonen och sedan åkte jag till skolan ett par timmar för att planera morgondagen och fredagen, då är det jag som håller i aktiviteterna med vår klass 7. Världens bästa mentorskollega, vi jobbar så bra ihop!! Så himla glad att jag blev ihop parad med just honom. 
 
Efter jobbet åkte jag till Kristianstad för att äta på Pinchos med Bengan, det var en mycket trevlig kväll. Vi har inte träffats på ett bra dag så det var väldigt kul att ses. Jag gillar konceptet med Pinchos, att man kan beställa många olika rätter. Själva maten tycker jag inte egentligen håller någon jättestandard, det är gott men inte mer än det typ. Vi satt där i drygt 3 timmar innan jag åkte hemåt. Just nu är coronaångesten ganska så hög, jag har tänkt minst 500 gånger under de senaste timmarna att jag kommer att bli smittad av corona, hade behövt prata med min KBT terapeut nuuu men har inte tid förrän i slutet av juni, åh nej. Är dock ändå glad att jag vågade mig ut, trots den rejäla ångesten. Har bestämt mig för att gå på festen på lördag också. Imorgon är det skolans dag, en dag fylld med aktiviteter igen och på fredag är det skolavslutning. ♥
BENGAN!! 
Älskar idéen med tapasrätterna, så smart. 
Efter maten tog vi en liten promenad. 
 
Fler sådana här dagar under sommaren tack!! Kommentarer

Gud vad trevligt!:)

Svar: Ja, det var det! :)
Carro

Mysigt att du vågade ta dig ut och äta med en god vän trots ångesten. Det är inte alltid kul när ångesten hindrar i vardagen. Hoppas att du får det trevligt på festen på lördag och att det blir bättre med din ångest :)

Svar: Nej det är verkligen inget kul med ångest, jobbigt när det påverkar livet så pass mycket. Tack, hoppas jag också! :)
Carro

Vilken mysig dag! <3 Pinchos är sååå gott tycker jag haha, roligt att välja massa olika rätter.

Svar: Ja det är verkligen ett kul upplägg :D
Carro

åh vad gott, sugen jag blev på pinchos nu :)

Svar: Ja, det är gott! :)
Carro


Kom ihåg


Trackback